Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Alesicoo, felicitari ! Cred ca a fost bebe! Asa am simtit-o si eu pe iubirici prima data , pe urma intr-o seara ma uitam la un film si am simtit-o cum se impinge sa "iasa" prin partea dreapta pe sub buric; m-am uitat si am vazut-o o umflatura, ca o jumatate de ou; am pus palma si am mangaiat-o, si asa a stat cumintica cateva minute.

Alina, ma bucur ca ai vesti bune de la eco, se pare ca bebicul tau e mai misterios, ii place sa fie ! Am murit cand am vazut cozonacul ! Aveti mila fetelor, Nico a inceput de dimineata cu covrigii ...

Nana 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Buna ziua fetele

Mama, dar ce ati mai scris, abia am recuperat!!
Noi ieri am fost la dr, am trecut pe antibiotic pt infectia urinara.
Azi aveam programare la cosmetica pe care am contramandat-o ca nu pot ajunge pe vremea asta sub nici o forma. Culmea e ca am pus-o marti la 8 dimineata, inainte de eco si mi-e groaza ca au anuntat vreme si mai naspa si mai rece, ninsoare...brrrr sa vedem ce facem
Ely imi pare rau de problemele cu sotul, el se simte si nasol acum cu somajul, probabil si intra in defensiva. Evident, ideal e sa nu lase greul pe tine. Sa stii ca la prima sarcina si sotul meu a stat o perioada fara job, terminase rezidentiatul si pana a gasit postul in spital ne-a fost f greu cu un singur salariu. E adevarat, era stresant, dar nu la modul sa plang...etc. Sper sa fiti ok si sa-i vina mintea la cap acum pe criza asta cu cu bb pe drum, nu e cazul de nazuri.
Alinutzzz ce facusi cu linkul la cozonaci, pai vrei sa ma pui la treaba acum?? Moama, cum arata!!! Eu ziceam ca nu fac nimic anul asta, Bogdan vrea sa tina dieta, are dreptate, dupa Craciun te simti naspa mereu. SI la cate kg am pus deja...
Dunemaire tare scumpa balerina ta!! E la balet, la dansuri, ce face?
Moni_or mare dreptate ai cu crescutul puilor mici! Cine are copil cuminte si docil spune ca e vina ta ca nu l-ai educat cum trebuie, de parca educi un copil sa stea in pat/in carut/pe oala sau alte chestii. Al meu nu vrea si pace. Doarme cu noi in pat inca. EU ca sa-l alaptez a trebuit sa-l iau in pat cu noi ca plangea din 1/2 in 1/2 h, fie ca nu-i ajungea laptele, fie ca voia sa fie cu noi.
Oricum cine spune ca il educi nu stie. EU acum daca il pun in patul lui isi baga degetele pe gat si vomita. Nici sotul nu ma crede si nu ma lasa sa spun asta, dar ce stie el??
r ocsy sa-ti fie de bine tunsoarea, asteptam poze!
MAdamar mie dr mi-a spus ca e ok sa ma vopsesc. La prima sarcina am stat mai stresata, acum nu... Oricum e simpatic dr tau cu vopsitul partial asa
Sabina imi pare rau ca nun ajungeti la doppler. Dar pe vremea asta, mai bine astepti pana in ianuarie, nu mai e mult.
Arturicii nasol cu cozonacii, ca ti-ai facut nervi...eu una nu mai am rabdare, la cat stau in bucatarie, sa ma mai apuc si de cozonaci...ma duc cu capul! Pofta buna la placinta!
Nana ma bucur ca o sa aveti fetitza pe care vi-o doriti. SPer si eu sa ramana fetitza pe 22, cand merg la eco!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 21+ Ana Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Offf,uite asa se ingrasa omul.Ati tot vorbit de cozonaci ca nu m-am mai putut abtine..nu va ganditi ca m-am apucat sa fac
Am dat fuguta la fabrica de paine din zona...dar din pacate nu aveau la ora asta...maine la 9 ma prezint la usa,sa mananc cozonaci calzi si pufosi.

poze
Seby20+

Mergi la inceput

Cu cadourile, suntem in pom si noi, trebuie sa facem shopping in we, abia astept!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Laurita, dupa ce am vazut eu in poza, arati super OK: ai burtica si atat! Asa ca nu te stresa cu kg. Si cum sa nu culci cu tine in pat o dulceata ca Mirci? Nici eu nu cred ca m-as abtine

Nana 18+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Laurita, dupa ce am vazut eu in poza, arati super OK: ai burtica si atat! Asa ca nu te stresa cu kg. Si cum sa nu culci cu tine in pat o dulceata ca Mirci? Nici eu nu cred ca m-as abtine

Nana 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Si eu fac exact acelasi cozonac ca-n linkul Alinutzei. Nu mai ca eu nu-l tapetez cu zahar caramel, ca-l intareste prea rau. se face o minune de cozonac si foarte repede

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Holla Burtici!!! Vai... rusine mie, am lipsit 2 zile jumate, insa va rog sa ma credeti ca am avut multa treaba la birou, dupa program ma intalneam cu sotul ca am avut program de Mos Craciuni si am bantuit dupa cadouri, iar acasa ajungeam pe la o bucata... adica 10-11 seara, si cine credeti voi ca mai deschidea laptop-ul dupa dus?

Azi v-am tot citit ca sa vin cu lectiile facute (ca vorba aia... am avut ce recupera)insa spre marea mea rusine, nu am retinut decat subiectele de discutie si nu voi fi in stare sa nominalizez... Am multe sa va spun, insa la cat sunt de aiurita momentan, sper ca nu omit nimic...

Ely, imi pare tare rau ca te gasesti in situatia asta... pot sa spun ca te inteleg pe undeva, pentru ca pe la inceputul sarcinii si eu am avut niste meciuri cu sotul meu, care ma facea sa sufar... Bine, la noi era ideea ca statea la sevici nonstop si eu mai apucam sa-l vad o ora inainte de culcare, iar asta ma facea sa ma simt singura si neglijata. Plus ca nu prea dadea semne de afectiune fata de samburel, cu toate ca sarcina a fost planificata (eh... e adevarat, cu insistente mari din partea mea). Eu tot incercam sa-l menajez si sa-l las sa se obisnuiasca cu ideea, pana cand nu am mai putut face fata indiferentei (toata lumea ma intreba despre sarcina si imi punea mana pe burtica iar el NIMIC!!!!) si atunci am explodat, am vut o discutie foarte aprinsa, nu l-am mai menajat cu nimic, i-am zis tot ce simt, am plans 6 ore fara sa ma opresc, iar de atunci e liniste si pace, e mult mai afectuos decat ma asteptam si stiidu-l de 8 ani stiu ca nu se preface numai de dragul meu ci chiar s-a schimbat ceva. Sunt sigura ca si voi o sa impacati frumos si il va ajuta si pe sotul tau "socul". Se va trezi la realitate! Sa ne tii la curent!!!

Arturica Sunt MORTALE pozele. Trebuie neaprat sa fac si eu asa ceva petru Maya. M-am indragostit... Le-ati facut voi pozele, sau un fotograf profesionist?

In ceea ce priveste educatia copiilor sunt atat de avida de informatii, as citi tot ce prind, din dorinta de a fi o mama perfecta. Stiu insa ca nimeni nu poate fi perfect si sper ca atunci cand o sa-mi dau seama ca nu toate merg ca la carte, sa nu ma demoralizez si sa ma consider "the worst mother on Earth".

Cat despre frati, eu am o surioara care e mai mica decat mine cu 3 ani jumate. Cu toate ca are 21 de ani, pt mine tot copil e si cred ca e singura persoana din lumea (momentan) pentru care as face ORICE! Cand a mai crescut si ea, am inceput s-o inteleg pe mama care se impacienta in adolescenta in momentul in care treceau 10 minute peste ora la care trebuia sa ajung acasa (si iesea pe balcon sa vada daca nu apar de pe undeva). Am pentru surioara mea niste sentimente foarte materne, as spune eu. Buba e ca atunci cand a venit pe lume, eu imi doream un fratior, nu o "fratioara" si am facut taraboi maaaare pana sa accept (la trei ani jumate) sa merg la mama la spital sa o vad pe ea si sa vad bebele. Imi sunt atat de vii amintirile astea... de parca s-ar fi intamplat totul ieri. Am fost tare imbufnata si i-am trantit mamei florile pe pat, mama care dupa o prima cezariana cu fat mort la nastere si septicemie dupa, m-a facut pe mine dupa 7 ani de zile si tratamete nenumarate, iar apoi, ca sa nu ma lase singura pe lume, si-a riscat viata si pentru a treia cezariana... si a adus-o pe lume pe Alexandra. Nu va spun cate batai a primit saraca de la mine in copilarie... petru ca nu voia sa-si puna hainele in dulap cand ziceam eu sau pentru ca nu voia sa-mi aduca un pahar cu apa. Si nu eram deloc blanda.. chiar dadeam cu toata forta de care dispuneam pe atunci. Acum, ori de cate ori ma gandesc la momentele astea, mi se umplu ochii de lacrimi... Stiu ca eram copil... insa de unde atata rautate in mine? Iar sora-mea saraca, nici macar nu ma para. Doar ma ameninta ca o va face... iar mama cand mai afla, suferea enorm... Ma rog lui Dumnezeu sa ma ierte pentru tot ce am facut si sa nu imi intoarca aceasta suferinta... ca vorba mamei: "O sa ai si tu copii, si o sa vezi cum doare!" Of... m-am lungit mai mult decat prevede legea, dar daca tot am inceput, a trebuit sa zic tot ce aveam pe suflet...

Cu dormitul, sa stiti ca eu ma trezesc dimineata pe burta, iar cand ma intorc cu fata in sus simt asa... ca un ghem mare si tare mai jos de buric. Ca si cum s-a strans uterul acolo... Nu doare, insa ma intreb daca e normal sau daca are vreo legatura cu dormitul pe burta...

Si... ca sa vedeti si voi cata m-am facut..., am pus si eu niste poze de la pettrecerea de Craciun (a firmei) pe webshots. Azi dimineata cand am vazut pozele am fost de-a dreptul socata sa vad cum s-au repartizat de urat toate ce 7 kg acumulate pana acum. Da, ati auzit bine.... 7 kg la 18 saptamani. Si ce ma deranjeaza cel mai mult e ca se vad si la maini, si la picioare, si la fata, si la gusa... of...

Sper ca nu am plictisit prea mult pe nimeni...

Mira fericita 17+cu Maya Alexandra

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dunemaire spune:

Ely n-am idee, ca eu sunt din Alba Iulia, si nu le cunosc pe doamnele in cauza. Iti dadusem cele doua telefoane/adrese de mail tocmai ca sa o contactezi pe una dintre ele si sa le ceri ceva adrese de cabinete in apropierea ta - ar trebui sa te ajute, de vreme ce sunt sefele asociatiei pe Romania a tipului respectiv de terapie.

Laura suntem la balet clasic, i s-a pus pata de la niste desene animate (Angelina Ballerina) si a nimerit la o profesoara foarte simpatica si energica foc, de la care s-a motivat si mai tare. In consecinta, nu am mai vazut asa un entuziasm la ea pentru nimic, niciodata -ceea ce nu e rau, ca i se formeaza frumos si feminin musculatura

Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani ) si un puiut de 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Myra lasa ca arati tare bine, nu-ti ma fa atatea probleme ca o sa slabesti dupa..voi sa fiti sanatoase..
eu la cat am fost de bolnava si n-am putut sa mananc aproape nimic 2 zile am zis ca nu imi mai pasa cat ma voi ingrasa..sa avem sanatate..

elena14+

Mergi la inceput