Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Ely, poate ca este doar foarte speriat de faptul ca va fi tatic, si de tot ce implica acest lucru, si din cauza asta reactioneza complet aiurea. Poate n-ar strica sa incerci sa deschizi o discutie cu el pe tema asta...
Si noi, care ne straduim de atata timp sa vina bb, suntem putin dezorientati ca ne aflam in fata faptului implinit

Nana 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elybub spune:

Da si eu cred ca poate fi si asta, de fapt mi-a si recunoscut ca se simte speriat, insa asta inseamna ca trebuie sa ii faci rau micutului?
Trebuie sa discutam cu un psiholog parerea mea, nu e normal...

Ely20+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Elybub incerca sa nu te mai consumi atat,gandeste-te ca oricum va veti impaca,si nu are rost sa stai suparata stiind ca deznodamantul este acelasi.Probabil reactioneaza asa pentru ca e speriat.Si eu,la inceputul sarcinii i-am zis sotului ca daca ma mai supara o sa-i zic ca ma doare burta..si cand ma durea pe bune,nu ma mai credea..zicea..daaa strategia ta sa fac eu cum vrei tu
Poate si sotul tau la fel..i-a ajuns la ureche din alte parti ca il manipulezi zicandu-i ca ii face rau bebelusului,si nu isi da seama..
Oricum pana la urma se va termina cu bine,mai alesc cand va vedea mogaldeatza o sa se inmoaie tot.Te sfatuiesc sa il iei si la eco 3D,ca am auzit ca e un moment foarte emotionat pentru parinti,si sa iei si un dvd cu tine,sa inregistrezi imaginile captate,cand uita ce minune ascunzi in pantec,i le mai arati.
Hai ca m-am intins cat o zi de post..

poze
Seby20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dunemaire spune:

Citat:
citat din mesajul lui elybub

Da si eu cred ca poate fi si asta, de fapt mi-a si recunoscut ca se simte speriat, insa asta inseamna ca trebuie sa ii faci rau micutului?
Trebuie sa discutam cu un psiholog parerea mea, nu e normal...

Ely20+cu

Sigur ca am citit :) V-ar face intr-adevar bine sa stati de vorba fie cu un consilier fie cu un terapeut specializat pe terapie familiala, dar (si aici e un mare DAR) trebuie sa vrea si el sa vina, si nu doar tarat de lesa.
Pnetru niste nume, adrese si numere de telefon de terapeuti disponibili, arunca un ochi aici

Asociatia de Terapie Familiala

Oana Pescaru - presedinte - tel 0723.532.202
email: oanapescaru@yahoo.com

Simona Preda - vicepresedinte - tel. 0745.187.845
email: simona_preda05@yahoo.com

Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani ) si un puiut de 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Buna ziua buna ziua, am venit cu sanioara (stiu ca nu rimeaza, ca trebuia buna seara, dar la ce vreme e afaraaaaa). Mie insa imi place, e drept ca eu stau acasa, nu trebuie sa ma deplasez la serviciu sau mai stiu eu unde.

Ely imi pare tare rau ca treci printr-o asa situatie dificila. Sper din tot sufletul sa se rezolve repede si tu sa iti recapeti linistea.

Vorbeati de cadouri. Eu sunt vraiste la capitolul asta. Doar copilului i-am luat, in rest.....nimic nimic nimic. Eu si sotul cred ca o sa ne facem un cadou comun, ca vrem sa cumparam un aparat foto ca asta gata, incepe sa dea rateuri cand ne e lumea mai draga. In rest: parinti, socri, sora, cumnati, nu am luat nimic nimanui. Sper sa reusim sa facem treaba asta in weekend ca altfel am bagat-o e maneca. Nu mai avem cum, ca sotzulache lucreaza si eu cu copil dupa mine nu ma aventurez prin mall-uri si alte chestii din astea.

Noi am fost aseara la eco, am o gagalice de 17 saptamani si 3 zile, care insa nu a vrut sa ne arate ce este. A stat cu piciorusele stranse si nu a vrut sa le miste nicicum. La un moment dat si-a intins un piciorus si si-a miscat talpisoara, ca si cum ar fi vrut sa si-o dezmorteasca, dar mai mult de atat nu a vrut. Asta e! Sunt in continuare kinder cu supriza

Fug la curatenie ca am casa cu in sus
toate fetele

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 16+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ck_29 spune:

intradevar, sunt copti in tavi...pt ca asa prefer eu; poti sa ii coci si in masina de paine; eu folosesc masina pt framantat / dospit...din comoditate; oricum...cozonacii facuti de mama mea si muncici cu sudoarea fruntii nu ies asa de pufosi ca cei la masina de paine....si ea sigur nu oboseste luptandu-se cu ei

...si cand e timpul sa inceapa coacerea, ii pun in tavi cu umplutura specifica si ii coc in aragaz

am copt si in masina de paine...dar sincer ii prefer asa

efortul meu in toata treaba asta este de max 10 min

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Neata'!
Ck- frumosi cozonaci, dar sunt copti in tavi obisnuite, nu in masina de paine!
Moni-or- avem si noi defectele noastre, dar mie imi place zodia foarte mult. Eu sunt genul comunicativa, pusa mereu pe glume, dar cunosc si Gemeni mai retrasi, mai tacuti.
Mamanati- dar karatista mai erai cand erai mica! Noi cand ne cafteam nu lasam urme sa nu se prinda ai nostri!
Eu mai dorm pe burta, dar cu o mana sub sani!
Anna35-Eu hepatita nu am facut-o si nici HIV-ul (analize).

12+

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Aaaaaa, mi-am adus aminte. Vorbeati de cozonaci. Va recomand cu mare mare caldura cozonacul asta. Este usor de facut si garantat va iese. Mie mi-a iesit din prima si nu sunt o talentata in ale prajituritului.

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 17+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

ziua buna fete inzapezite
tocmai ce m am intors de la cosmetica ca deh nu puteam sa ma duc decat acum pe nametii astia dar am fost bine infofolita decat okii mi se vedeau asa ca mi a fost f bine...
vreau sa va intreb insa altceva mai important....
stand pe scaun la manechiura am simtit in partea stg ca doua pulsatii de inima asa ca 2 batai .....gazele din stomac stiu sigur ca nu au fost ca pe astea le am mai avut si inainte de a ramane , sa fii fost oare bebe, a miscat?

asa creste bebicu
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ck_29

intradevar, sunt copti in tavi...pt ca asa prefer eu; poti sa ii coci si in masina de paine; eu folosesc masina pt framantat / dospit...din comoditate; oricum...cozonacii facuti de mama mea si muncici cu sudoarea fruntii nu ies asa de pufosi ca cei la masina de paine....si ea sigur nu oboseste luptandu-se cu ei

...si cand e timpul sa inceapa coacerea, ii pun in tavi cu umplutura specifica si ii coc in aragaz

am copt si in masina de paine...dar sincer ii prefer asa

efortul meu in toata treaba asta este de max 10 min

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Neata'!
Ck- frumosi cozonaci, dar sunt copti in tavi obisnuite, nu in masina de paine!
Moni-or- avem si noi defectele noastre, dar mie imi place zodia foarte mult. Eu sunt genul comunicativa, pusa mereu pe glume, dar cunosc si Gemeni mai retrasi, mai tacuti.
Mamanati- dar karatista mai erai cand erai mica! Noi cand ne cafteam nu lasam urme sa nu se prinda ai nostri!
Eu mai dorm pe burta, dar cu o mana sub sani!
Anna35-Eu hepatita nu am facut-o si nici HIV-ul (analize).

12+

12+

tu zici sa fac aluatul la masina si restul la cuptor? Iese mai bine asa? E primul an cand ma incumet.

Sabina 22+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elybub spune:

Multumesc pentru sfaturi fetelor mi-ati fost de mare ajutor, o sa vedem ce se va intampla.Va tin la curent.
As vrea sa te rog Dunemarire sa imi spui unde sunt aceste cabinete in Bucuresti?

Ely20+cu

Mergi la inceput