Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Elybub- sper din tot sufletul sa va rezolvati problemele astfel incat bb sa vina intr-un cadru familial calm si fara certuri! Tin pumnii ca totul sa fie bine!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elybub spune:

Ce sa zic sper sa ii vina mintea la cap de asta l-am si lasat singur sper sa se schimbe ceva in bine.

Ely19+cu

Mergi la inceput

Am reusit!!!!!!!!!

Ely19+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui elybub

Am reusit!!!!!!!!!

Ely19+cu

Yes!!!

Nana 18+ cu

Mergi la inceput

Fetelor ce ziceti ar fi bine sa merg la un psiholog? cu el impreuna sau nu stiu sa vorbeasca medicul meu cu el sa ii explice ce efecte paote avea asupra copilului faptul ca eu ma supar?
Chiar aveti idee ce efecte are asupra lui bebe? Stiu ac negative dar ma gandeam poate stiti mai multe, eu sper sa nu se intample nimik oricum e un bebe destul de puternic am avut o sarcina cu probleme si am reusit sa intretin si toata casa cu toate astea. Adica am urticarie de sarcina incepand cu prima luna de sarcina si de atunci in fiecare seara imi apar niste bube mari inspaimantatoare care ma mananca ingrozitor, am fost aproape de cateva ori sa intru in soc anafilactic.
In afara de asta greturile sunt complicate cu o durere de cap cumplita, ieri am patit asta desi avem 5 luni totcmai am vomitat ieri.
Voi mai aveti greturi?

In rest uite asa am dus toata sarcina cu probleme si de la sarcina si de la sotz, dar si de la soacra mea care nu stie decat sa il invete pe sotz sa se odihneasca...

Ely20+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Apropo de sfaturi de ingrijire a copilului, pentru persoanele cu mai putina experienta:

Check THIS out

Corina 12+ cu

Mergi la inceput

Despre psiholog, hai sa o rugam pe Andrea (Dunemaire) sa ne ajute, ca ea e de meserie
Cred ca ar fi bine sa vb medicul tau cu el, sa-i explice cat de mult conteaza o mamica linistita si fericita pentru sanatatea bebelusului. Am o prietena care a suferit mult in timpul sarcinii (sot si chiar violent, situatie nefericita soldata cu divort). A nascut prematur, copil cu Apgar mic, si care a fost foarte agitat pana la un an, nu i s-a inchis fontanela, etc. Acum copilul e cam introvertit... Nu stiu daca necazurile au venit din aceasta cauza, poate nu. Multe mamici fara probleme acasa se confrunta cu situatii asemanatoare.
Te rog, macar incearca sa te alimentezi corespunzator, sa aiba minunea mica tot ce ii trebuie.
Greturi am avut si eu, si am in continuare, dar numai la mirosuri. Icnesc de mama focului, imi dau lacrimi si saliva, mi se face stomacul ghem, dar nu dau la rate. Durerile de cap sunt destul de frecvente la mine, din cauza faptului ca stau mult in pat, si din cauza anemiei, cred. Eu le tratez cu o plimbare de cateva minute si masaj la umeri, cervicala si scalp. Nu functioneza tot timpul, dar ma mai ajuta.

Nana 18+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corinasmile

Apropo de sfaturi de ingrijire a copilului, pentru persoanele cu mai putina experienta:

Check THIS out

Corina 12+ cu

Nice!!!

Nana 18+ cu

Mergi la inceput

Sper sa vada si Dunemaire mesajele mele si poate ma ajuta cu un sfat, asa o s afac o sa il rog pe emdic s avorbeasca cu el sa ii explice despre efectele negative pentru ca el nu crede treaba asta, ia totul ca pe o joaca nu isi da seama cat de mult rau ii face. Nu cred ca vom ajunge sa ne despartim dar am impresia ca este doar foarte comod si ca nu ia in serios rolul de tata, nu isi da seama ce raspundere mare este.

Ely20+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinasmile

Check THIS out

Corina 12+ cu

Corina faine imaginile si amuzante pe alocuri!

Cornelia
16+

Mergi la inceput