Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Eu la capitolul cadouri sunt iertataCum ziua mea e pe 1 ianuarie,nimeni nu mai imi cumpara si pentru Craciun,asa ca nu le cumpar nici euOricum nu suntem genul sa ne cadorisim prea tare..
Elybub imi pare rau ca te-ai certat cu sotul,speram ca va impacati cu ajutorul spiritului sarbatorilor

poze
Seby20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elybub spune:

Multumesc Nana.
In fien e mai complicata situatia la noi, deja m-am decis sa luam o pauza e mai bine asa si pt bebe...
Sper sa mearga acum semnatura.

Nume[Ely]nr saptamani19+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Eu cu mama si cu sorellina ne facem cadouri tot timpul, chiar fara motiv (cu tata, din pacate, nu se mai poate, e tetraplegic si psihic la nivelul unui copil de 5 ani, din 1997, in urma unei rupturi de anevrism cerebral, asa ca el se bucura bietul pentru o prajiturica sau altceva bun de mancare). Socrii&Co (inclusiv sotul) n-au auzit de cadouri pana nu am intrat eu in familie, dar acum i-am convertit

Nana 18+ cu

Mergi la inceput

Interesant, cum sa nu auda de cadouri?

Elynr19+cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elybub

Multumesc Nana.
In fien e mai complicata situatia la noi, deja m-am decis sa luam o pauza e mai bine asa si pt bebe...
Sper sa mearga acum semnatura.

Nume[Ely]nr saptamani19+cu

Mai incearca o data! de exemplu semnatura mea e asa:
Nana[ gravi ]18+cu[ fetita ]
Daca scrii Ely[ gravi ]19+cu[ am ] fara nici un spatiu, va iesi asa:
Ely19+cu

Nana 18+ cu

Mergi la inceput

Citat:

Interesant, cum sa nu auda de cadouri?

Elynr19+cu

Pai nici macar nu se pupau de ziua lor, isi ziceau sec "la multi ani" si isi pasau plicul cu bani. O atmosfera posaca rau, era la ei. Dar a crescut cumnatica mica (acum are 22 de ani, eu si sotul suntem impreuna din '99), si pe ea am "format-o" dupa mine, si m-a ajutat mult. Prima data cand au venit de ziua mea cu plicu', i-am refuzat frumos si le-am spus ca de ziua mea nu primesc spaga, in celelalte zile, da . Au urmat tot felul de cadouri, care mai de care mai nepotrivite, dar m-am bucurat de ele enorm, pentru ca asta a insemnat ca tin la mine suficient de mult incat sa iasa din amorteala si sa faca drumul pana la magazin ca sa-mi faca o bucurie!

Nana 18+ cu

Mergi la inceput

Sa vedem ce a iesit akum. Iti multumesc mult pentru ajutor.
Acum sunt suparata inka pe sotz nu stiu daca o sa ne impacam pana de Craciun i-am spus ca vreau o pauza se pare ca a acceptat.
Nu ne mai intelegem probleme mari de cand el este in somaj este f comod anu mai vrea sa isi caute in alte parti desi a avut ocazia sa se angajeze paznic munca i se pare rusionoasa. Plus de asta m-a lasat sa ma descurc singura mai mutl de 3 luni stam in Bucuresti cu chirie inka si eu a trebuit sa platesc cam toate cheltuielile lunile astea inclusiv mancarea pt ca el nici actele de somaj nu si le-a depus.
Asa ca am trait din ce am putut sa fac eu o femeie gravida.
Si plus de asta luni dimineata a spus ca el nu mai suporta sa il critic si a aruncat cu telefonuld e perete, nu e prima oara cand face scene de genul, mereu plang si sunt necajita desi stie ca nu am voie si ca afecteaza copilul parca face intentionat. Ce o avea in cap?
Atunci nu l-am anuntat si am plecat singura acasa la parinti.

Ely[ gravi ]19+cu[ am ]

Mergi la inceput

Nu iese....

Ely[ gravi ]19+cu[ am ]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:

Nu iese....

Ely[ gravi ]19+cu[ am ]
Sterge spatiile dintre paranteze si gravi si am,si eu m-am chinuit tot asa pana a mers... am umplut vreo 2 pag cu:verificare semnatura! a iesit? si tot asa

poze
Seby20+

Mergi la inceput

Incearca sa nu mai pui spatii intre paranteza patrata si text.

Ely, sincer imi pare rau. E aiurea acum sa-ti zic sa nu te mai stresezi, sa nu fii suparata ca il superi pe bb, ca nu poti, stiu si eu cum e, in 10 ani am avut si noi perioade urate. Dar totusi incearca! Intr-un fel, poate ii face bine putin timp de unul singur, poate ii vin mintile la cap! Incearca, dupa un timp sa vb cu el, sa vezi ce are de gand...
Noi ne-am mutat impreuna in 2002, si pentru mine a fost crunt: am lasat tot in urma (azi nu as mai avea curajul): familie, prieteni, si am venit intr-un oras care mi se parea oribil si sufocant, unde nu cunosteam un suflet. Am suferit mult pentru ca stateam toata ziua singura (m-am mai apucat de o facultate sa imi umplu timpul), au fost perioade in care n-am lucrat, ne descurcam fff greu cu banii, si el avea obiceiul sa isi piarda zilnic timpul (uneori chiar si nopti) cu colegii. Asa ca plangeam non stop ca o proasta, el imi reprosa ca din gelozie ma plang ca sunt singura, si tot asa pana mi-am facut bagajul intr-o zi. M-a prins pe scara blocului, cand incercam sa plec (zice ca a simtit ceva de a venit mai repede acasa), s-a speriat, ceva m-a facut sa renunt la plecare, si de atunci s-a schimbat radical. Cand iesea cu baietii, eu eram copilul de trupa

Nana 18+ cu

Mergi la inceput