Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 12
r_ocsy spune:
Neata fetelor!
Cum stati cu cadourile ? Anul asta am fost foarte lenesa
si va trebui in weekend sa recuperez, plus cele 3 zile dinainte de Craciun. Adevarul e ca am cam ocolit aglomeratiile. M-am hotarat ca parintilor si frateleui meu sa le cumpar ceva practic, pentru casa si ma bucur enorm ca marile magazine au acum program non-stop ca asa poate nu dau peste foarte multa lume si rezolv rapid.
Ninge in continuare de marti 

. Vom avea o iarna frumoasa. Ma bucur pentru ca in anii trecuti iarna parca nu mai era iarna.
Analizele de care povesteati, se repeta in cazul in care nu esti imunizat pentru siguranta bebelusului pentru ca exista riscul sa poti contacta acesti virusi in timpul sarcinii ( imunitate scazuta). Asta nu inseamna ca esti obligat sa le faci luna de luna !!! Stiu doctorii cand trebuie sa ti le dea.
Pe burtica nu dormeam de felul meu, asa ca acum nu am probleme. La ce a trebuit sa renunt in schimb .... la dormitul pe spate
. Acum schimbul se face noaptea de pe o parte sau alta ; prefer partea dreapta. Oricum le schimb destul de des pentru ca ma doare spatele daca stau prea mult intr-o pozitie !!!
R_ocsy
17 +
n_a_n_a spune:
Corina, felicitari pentru
! Incet, incet, ajungem baieteii din urma, si nu vom mai fi minoritare
. Imi pare rau de inundatie, si eu am patit-o anul trecut pe vremea asta, eram in cada, faceam baie, cand s-a rupt robinetul la calorifer: sa ma fi vazut naked cum incercam sa tin de teava (degeaba) si sotul s-a dus in pivnita si in loc sa inchida incalzirea a inchis apa calda 

Sabina, ce ghinion! poate inceteaza ninsoarea si se curata drumurile pana diseara (wishful thinking, nu-i asa
) si ajungi la doppler pana la urma, sau daca nu, in ianuarie, cum zici tu 
Nana
18+ cu 
n_a_n_a spune:
Ely, chiar ca ai fost inspirata, nu gluma! Azi dimineata am vazut la tv ca au inchis A2-ul...
Nana
18+ cu 
elybub spune:
Pe mien ma cam doare burta daca dorm pe partea dreapta sau stanga imi place numai cu burta in sus, e bebelul mai mare asa mi-a spus medicul.
cris_09 spune:
Elybub pune si tu semnatura cu varsta sarcinii
,ca sa ne fie mai usor sa iti raspundem.Ai fost fooooarteeeeeee inspirata sa pleci...si noi trebuia sa mergem la bunici sa-l taiem pe ghitza,dar nu am fost asa de inspirati..si la cum e acum pe sosele cred ca il vom lasa sa moara de batran![]()
poze
Seby20+
elybub spune:
Eu de fapt m-am certat cu sotul si de asta am plecat ...acum asta e....
Cum se pune semnatura asta?
n_a_n_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui r_ocsy Neata fetelor! Cum stati cu cadourile ? Anul asta am fost foarte lenesa R_ocsy 17 + |
Fetele, jale mare la capitolul cadouri la mine! Le-am rezolvat pe mama, sorellina, soacra si cumnatica mica (le-am luat cate un parfum, fiecare mi-a comunicat din timp preferinta), dar pentru restul nici macar idee nu am (si nici prea multi banuti, mi-am depasit deja bugetul cu parfumurile
)! Mai trebuie cadouri pentru baieti: sot, socru, nepotei - nici la ei nu e usor, ca au fff multe jucarii, carti, jocuri, etc - , si viitor cumnatel. La restul nu le iau nimic, ca nici nu primesc din partea lor, asa ca... Ah! Am uitat de o prietena caruia trebuie sa ii iau ceva si de ziua ei!Nana
18+ cu
elybub spune:
Pai nu stiu bijuterii pentru prietena ta?>
Pentru cine trebuie sa mai cumperi cadouri?
Eu i-am luat sotului un plovaras mai subtirel frumos si after shave preferat - Nivea balsam pentru ten sensibil .
Soacrei un set gel de dus si parfum, mamei tot asa si in plus cafea cu cadou cutie pentru tinut cafeaua. Tatalui momeu momentan i-am luat dor un afer shave si cam atata.
n_a_n_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elybub Pai nu stiu bijuterii pentru prietena ta?> Pentru cine trebuie sa mai cumperi cadouri? Eu i-am luat sotului un plovaras mai subtirel frumos si after shave preferat - Nivea balsam pentru ten sensibil . Soacrei un set gel de dus si parfum, mamei tot asa si in plus cafea cu cadou cutie pentru tinut cafeaua. Tatalui momeu momentan i-am luat dor un afer shave si cam atata. |
Pai sotului i-am luat un pulovar de Mos Nicolae, parfumuri si alte chestii de genul asta are in prostie, ca i-am tot luat

Sper ca te-ai impacat cu sotiorul... Si pe noi ne mai apuca inainte de sarbatori (exceptie anul trecut, cand ne-am certat chiar in ziua de Anul Nou)

La semnatura faci asa: contul meu - profil personal - editeaza profil (te mai loghezi o data) - semnatura de forma:
Nume[ gravi ]nr saptamani+cu[ am ]
[ am ] inseamna
, asta pt ca nu stii ce ai in burtica Nana
18+ cu
n_a_n_a spune:
Si inca o data mersi si de ideea pentru cadoul prietei mele
, ei ii cam plac chestiile bling-bling, asa o sa dau o raita saptamana viitoare pe la MeliMelo si altele de genul.
Mai ramane sotul... Si o sa dau o raita la cumparaturi, intr-o dimineata, cand nu e lume, ca sa nu stau prea mult in picioare
Nana
18+ cu