Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Buna dimineata burtici
va multumesc pt urarile de bine, asa a fost cu ametelile ieri eram foarte slabita si nemancata..acum ma simt mai bine..recuperam..ma bucur ca nu am mai facut febra ca e foarte periculosa in sarcina..

Mary doctorul mi-a prescris antibiotic pt infectie in gat, este la curent cu sarcina mea, chiar mi-a facut si ecograf pt ca din nou am avut scurgeri si l-am vazut pe bebe cum dadea din manute..e bine..am luat numai 2 zile amoxicilina la 12h care e permis in sarcina..sunt mai multe antibiotice care se dau pe perioada sarcinii daca e nevoie..
sper sa scapam de toate problemele ca insarcinata sau nu niciodata nu mi-a placut sa i-au pastile..
Va doresc o zi frumoasa

elena13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Am uitat..azi implinim 14 sapt

elena14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

'Neata va zicem si noi!

Eu inca mai dorm pe burta, nu ca asa as vrea, dar asa ma trezesc, si mai este si unul dintre remediile mele pentru insomnii. Pe iubirici pare sa nu o deranjeze, insa face scandal de numa' daca stau intinsa pe spate doar cu pernuta mica sub cap. Stau bine si pe parti, incerc din rasputeri sa ma obisnuiesc pe partea stanga, dar tot dreapta este preferata mea (cred ca ar trebui sa schimb locul in pat cu sotul, dar asta ar insemna sa ocolesc patul de cate ori vreau la baie). Iubirici mai reactioneaza de cate ori imi schimb pozitia in pat, cred ca isi zice: "hei! nu ma mai intoarce cu susul in jos fara sa ma anunti, tocmai m-am cuibarit si eu mai bine, ce naiba!" Oricum, dr mi-a zis sa stau cum ma simt eu cel mai bine, asa ca, pana mai pot...

Raportez ca am mancat cu mare, mare pofta un pomelo intreg , in consecinta azi nu mai am dreptul sa ma plang de acizi la stomac, ca mi-am facut-o cu mana mea. Dar a fost bun de tot

Nana 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni81 spune:

Buna burtici

Foarte draguta balerina micuta.

Anna35: Eu din testele TORCH am facut numai Toxoplasmoza si Citomegalovirusul ca asa mi-a recomandat medicul din pacate mi-a iesit Toxoplazmoza ca nu am avut inca asa ca probabil o sa trebuiasaca sa-l mai repet.
N_a_n_a: Vad ca esti si tu din Arad. Poti sa imi spui te rog cine este doctorul tanar si simpatic la cine umbli? Eu sunt la Dr. Miclea Iulius. Si unde o sa nasti?
Ck_29: As vrea si eu reteta de cozonaci daca se poate. Multumesc
Va doresc la toate un weekend placut.

Monika 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Buna dimineatza burticutze!!!
In primul rand vreau sa imi cer iertare celor care au probleme in trafic din cauza zapazii!Imi cer iertare ca mi-am dorit asa mult sa ninga
2.(si de la capat))Azi implinim 20 de saptamani,am ajuns la jumatatea drumului si mi se pare ca sunt gravida de 2 ani(ca Nikita)
Annna35 cred ca toate am facut analizele TORCH,numai ca noi nu stiam ca se numesc asa.La noi pe trimitere scrie:toxoplasma,listerie,citomegalovirus etc.Sunt importante de facut pentru ca multe din ele( de ex.rubeola) poate cauza malformatii fatului.
Nati si eu dorm pe burtica inca dar sprijinita pe un picior.Si dorm pe partea dreapta..oricat as incerca sa dorm pe stanga,tot pe dreapta ma trezesc
Andreea foarte frumoasa balerina ta.O adevarata domnisorica
Madamar m-am prapadit de rapunsul ginecologului tau.Cica nu te vopsi tot capulNu m-as fi gandit niciodata
nana stiu ca unul din igg si igm arata ca ai avut infectia in corp,si celalalt arata dc o mai ai in prezent.Dupa parerea mea de necunoscatoare,dc ti-ai facut deja analiza ai a aratat ca ai avut-o sau nu dc sa o mai faci si pe aia?faci decat sa vezi dc e activa in prezent.Asta e parerea mea,dar cel mai sigur intreaba doctorul.Tare faza cu ANIMAL PLANET
Arturico mai zapacit cu bucatareala...toata ziua faci bunatati
O zi frumoasa

poze
Seby20+

Mergi la inceput

Deci Nico, la cate de bine arata covrigii , hmmm... parca le simt si mirosul , trebuie sa ne apucam de copt! Noroc ca e simpla reteta!

Nana 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Buna dimineata burtici,

acum am terminat si eu de citit din urma, ca am lipsit cateva zile.
Ne-am distrat acasa cu spargerea peretelui din baie, ca sa ajunga nenea instalatorul la teava comuna, care s-a spart si a inundat vecinii de jos
In fine, s-a rezolvat, mai repede decat am sperat si cu mai putine pagube - am montat 2 "usite" din plastic, sus si jos, in locul faiantei sparte, ar fi trebuit sa ma vedeti inarmata cu pistolul cu silicon - si sotul a ramas impresionat

Ref. la intrebarile voastre: si dr mea a confirmat ca 1-2 cani de ceai negru sau verde pe zi nu dauneaza. Mi-a recomandat sa renunt doar daca simt ca am palpitatii dupa ce beau.

Cu dormitul pe burtica si eu ma impac deocamdata, cu un picior ridicat. Dar nu pot sta perioade f lungi, ma intorc automat pe o parte.

Ieri am facut o eco scurta de tot, sa-i vada dr ochisorii si vezica urinara. Toate sunt la locul lor, bebitza se rasucea si dadea din manute, deschidea si inchidea gurita si sughitaaaa.. tare haioasa, am ras cu pofta cum tresarea piticania.
Mi-a dat dna dr si o poza en-face si am constatat ca al meu copil arata fix ca un extraterestru in aceasta perioada

Cel mai frumos a fost ca dr ne-a confirmat inca o data ca e

Asa ca cine dintre fete are timp, rugam sa ne treaca si noua caruciorul pe listuta, ca suntem mandre tare

Va doresc un sfarsit de saptamana cat mai frumos si calduros,
Corina 12+ cu

P.S. Arturicii, asa frumosi sunt picii tai in pozele pt calendar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Neata,

waw ce ninge afara. Tati e la zapada, munceste sa poata scoate masina afara.

Noi de cand avem masina de paine, facem numai paine in casa. La Mega Image au cea mai buna faina de paine. Iese o paine o minunatie. Vreau si eu reteta ptr cozonaci la masina, anul asta m-as incumeta si eu ca altfel sunt varza.

Mary eu am luat cartea Irinei Petrea, in mare este ok, dar se vede ca nu este mama. Oricum cum spuneau si fetele de cele mai multe ori teoria nu se pupa cu practica. Cartea aceasta in general se adreseaza parintilor cu copii peste 2-3 ani, pana atunci nu ai ce aplica. Si cartea Mama si copilul a sotilor Capraru iti poate fi utila, dar si cea a lui Dr Spock.

Nati

Eu aseara nu am mai ajuns la Doppler, intrucat dr s-a imbolnavit si este in spital, iar eu am ramas pe dinafara. . Azi as avea o promisiune ptr o alta locatie, dar avand in vedere vremea infecta, nu cred ca ma mai duc undeva, o las ptr eco morfofetala din ianuarie si asta este. Si asa m-am enervat destul aseara.

Ah, azi avem si noi 22 de saptamani. Fug sa imi schimb semnatura.

Sabina 20+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Cris, si eu mi-am dorit zapada, dar speram la maxim cativa fulgi pe copaci si pe iarba din spatiul verde, nu fi suparata , cred ca au fost prea multe dorinte... Sie eu dorm la fel ca si tine: parca sunt Hopa Mitica, nu conteaza cum adorm, tot pe burta sau pe partea "gresita" ma trezesc! Dar lasa, inca uterul este destul de micut, ca sa nu facem staza, cand o sa avem ditamai burtica, eu sunt sigura ca ne vom trezi din cel mai adanc somn daca va trebui sa ne intoarcem in pat . Exact aceiasi logica am avut-o si eu legat de toxo; si cand am facut initial, dr mi-a dat doar IgG-ul, sa vada intai daca am imunitate, daca se pozitiva, atunci ma trimitea si la IgM. Acuma trebuie sa-l intreb care analiza sa o fac, cred ar trebui IgM-ul de data asta, nu?

Monika, eu merg la Radu Sendroiu, are cabinet pe Stejarului, vis-a-vis de Biblioteca Judeteana, sau poate fi gasit si la Matern; iar analizele le fac la Bioclinica, in Micalaca. Imi place la nebunie ca este punctual si nu stau cu orele la coada, ma ia oricand, chiar daca nu am programare(el are program la cabinet de la ora 15:00, daca am avut nevoie, la 14:00 m-a consultat, sau dupa programul de lucru, cum a fost cu morfofetala de 12 saptamani; am nr de mobil si il pot suna oricand, si multe altele). Consultatie 50 lei, eco transvaginal sau abdominal 100 lei, morfologie 2D 150 lei, morfologie 4D 200 lei. De nascut o sa nasc la Laser System - 1200 EUR, tot cu el, asta in cazul in care rinichii lui iubirici se vor face bine. Daca, Doamne fereste, se mentine hidronefroza, mai ales ca e bilaterala, o sa nasc la Cluj Napoca. Mai demult am avut si eu o tentativa de mers la Miclea, dar am renuntat din cauza programarilor peste o luna, doua, si din cauza statului interminabil la coada, plus ca nu mi s-a parut f comunicativ. Ca profesionist e OK, insa.

Nana 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elybub spune:

Neatza fetele incerc si eu sa scriu pe aici dar voi scrieti foarte mult asa k... nu mai stiu pe unde am ramas.
Eu sunt akasa la parinti la Constanta si am facut bine ca am plecat din Bucuresti mai devreme decat planificasem ca e dezastru.
In rest aici cred ca voi face ecografia 4D sa vedem ce se ascunde sub burtica?
Voi stiti deja?

Mergi la inceput