Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *29*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Acum sper sa mearga...

Apropos Andre...si eu la prima criza de colici a mamarutzei mele am tras un plans de nu mai stia sotul cum sa ma calmeze...asa ca nu esti singura. O sa treaca..ai sa vezi...cu vomatul... tine-o mai mult la verticala dupa ce maninca si ai grija de eructeze...a mea si acum eructeaza de doua trei dupa papa in interval de 10-15 minute...asta e.

de printesa mica Isabela Maria
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Ladies pe unde umblati??? acu cand stau si eu la o ora normala pe forum nu e nimeni?!

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea

Mergi la inceput

Chiar asa Madalina...vad ca numai noi mai bantuim pe aici.... Ma duc si eu sa vad un film...

Seara faina!

Isabela

Mergi la inceput

VIK_CJ e o scumpa Isabela si o grasunica.Ce imi place cand ii vad ca stau in centrul ala de joaca,cred ca o sa-i iau si eu piciului

IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea

Mergi la inceput

Multumim de apecieri Madalina...e buflici rau fata mea...dar am alergat de numa sa ajungem azi la 6 kg (s-a nascut cu 3 kg) ...ca de acum o sa mai incetinim cu kg.

Si noi il tot admiram pe Irinel ce frumusel si fotogenic este...ehhhh...o sa aiba de unde alege fata mea ca asa baietei frumosi avem pe aici!

Sa stii ca centrul ala de activitati o cam tine ocupata ziua... ii place de numa si se distreaza mai ales ca i-am tot agatat diverse jucarele. Mai nou i-am luat marionete de la MiniBlu si ii fac teatru de papusi (mama bolunda...stiu) si imi rade de numa...adevarul e ca eu ma distrez mai bine ca ea.

Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Vik, Isa e o scumpa iar tinuta de botez de printesa! si intr-adevar e fata lu tata!

, de Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Seara buna si de la noi.
La voi a venit iarna ?? nu am apucat sa citesc mai nimic din urma...dar promit ca incerc cat de cat

Eu aseara la 11 jumate ma uitam la tv si ma tot intrebam cum mai este Selenica. Daca a ajuns cu bine la Bucuresti, daca are unde sa stea acolo cu printesica. Sper ca toate-s in regula si ma duc sa vad daca a dat vreun semn de viata.

Vaaaaai,Cecilia ce fetita minunata aveti voi acolo cu ochii ca de peruzea. Se pare ca-l mosteneste pe tati f bine. Si e f adevarat ca ai de unde alege dintre flacaii nostri ca toti sunt unul si unul. Dar si fetele sunt niste printesici si daca la soare ne putem uita, la ele
ce-as fi vrut sa mai fi avut o fata...stiam ce trebuie sa fac, dar asa cu flacaneatza la usa, ii trag un blug si-un tricou si freza gealata si...gata!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui vik-cjApropos Andre...si eu la prima criza de colici a mamarutzei mele am tras un plans de nu mai stia sotul cum sa ma calmeze...asa ca nu esti singura. O sa treaca..ai sa vezi...cu vomatul... tine-o mai mult la verticala dupa ce maninca si ai grija de eructeze...a mea si acum eructeaza de doua trei dupa papa in interval de 10-15 minute...asta e.
Da, da, stiu ca nu sunt singura, nici nu disper, doar ca e ciudat ... n-am crezut ca imi pot face asa griji pentru cineva. Multumesc pentru sfaturi, dupa episoadele de vomat am invatat sa o tin pe verticala mai mult, eu o tineam sa eructeze si o culcam instant. La tine ce a functionat pentru colici? Chiara Ada, vita mia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninny spune:

Buna seara fetele,

vroiam sa va intreb daca stiti la cat timp dupa nastere apare CM.

noi suntem cumintei in general:P de cateva zile adormim tarziu in noapte:) (12:00- 1:00....). inrest bine sanatoase:) ieri am facut vaccinul de 2 luni, cu inarziere, dar din fericire nu am avut nici o reactie adversa

http://www.totsites.com/tot/karina-ioana09

Daca mi s-ar oferi o mie de minuni pe care sa le
traiesc intr-o mie de vieti alegerea mea ar fi o
singura viata doar alaturi de TINE.singura mea minune.

nunta noastra 19.aug.2006

Mergi la inceput

Fetele eu sunt foarte entuziasmata pentru ca Irinelul meu la masaj fiind stand pe burtica si-a ridicat genunchi si da dus in fata de doua ori in doua randuri.Nu-mi venea sa cred nici mie nici lui mama,am luat repede tel,dar am un tel naspa si cand sa-l filmez sa inchis dar promit ca la urmatoarea baita o sa-l filmez.
VIK si noi tot cu 3 kg ne-am nascut dar acum nu stiu cat are,acu o luna si avea 5 in cap.
Totusi ce e cu dovlecimea in seara asta?!?!?!
Sper ca sunt toate la gonganit si somnic,nu are nimeni probleme cu colici sau mai stiu eu ce
Eu balotez la ora asta niste spaghete cu creveti

IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea

Mergi la inceput