Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *29*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina84
ANDRE de la nuk am vrut sa scriu dar aveam in cap nan.sunt alea cu o forma mai plata putin,nu tuguiata cum sunt astea de le au biberoanele nu?eu din alea am avut.Pai d-aia si vomita ca trage mult si Irinel vomita adica scotea ce era in plus,dar nu era cu jet(de fapt asta e vomitat) ci doar asa cand il puneam la ragait si acum mai nou cand se joaca si se agita ii mai da laptic prin parti.Nu te mai speria,eu zic doar sa fi atenta sa nu fie pe spate si sa nu-l vezi.Multa bafta
Are din ambele, dar trage mai usor din cele tuguiate. La alea cu o forma mai plata nu am inteles nici pana acum, gaura vine jos sau sus? Da, stam s-o pazim ca dilimanele cu mama, nu cumva sa se intoarca pe spate. adevarul e ca ma sperie orice face, noroc cu mama care e mai normala la cap. Ea a vomitat de 2 ori cu jet, azi nu s-a mai repetat, dar am si tinut-o mult pe verticala dupa ce a mancat. Chiara Ada, vita mia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Mai vroiam sa va zic ca putem reparam(nu-mi vine acum alt cuvant in cap),ochii rosi din poze prin picassa,asa fac eu.Binenteles cele care nu le deranjeaza sa nu ia in seama sfatul meu

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Am uitat så urez La multi ani si multe lunite sårbatoritilor nostri!!

Monique ce fete frumoase ai..ce distractie pe Teodora in zåpadå..si imi place tare mult poza cu tine si andreea atat de atenta la aparat..så iti tråiasca fetele scumpe

andre mami så stii ca si brucu manca pe neråsuflate si voma apoi..dar a avut si perioade fårå vomå..nu te speria mami si nu mai plange ca simte scumpa chiara

mådå si eu ca o babå..ce ai cumpårat?pup irinelu cu pår o gråmadå

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Sårbåtori Fericite

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29andre mami så stii ca si brucu manca pe neråsuflate si voma apoi..dar a avut si perioade fårå vomå..nu te speria mami si nu mai plange ca simte scumpa chiara
Sa stii ca simte! Cand am vazut primul jet, am strans-o in brate si plangeam ca un copil prost si ea se uita atat de calma, cu ochii ei mari si albastri, in ochii mei. Eu am vrut sa chem medicul si mama ma lua in suturi ca pentru asta nu se cheama un medic. Paranoia curata, sper sa fie asa, ca semne de boala nu da, desi mi se pare ca doarme cam multisor. Mananca bine o data la 3-4 ore, urla cateva minute de colici (cred) si adoarme si asta face non stop. Mama imi spune ca e normal la 2 saptamani sa faca asa. Chiara Ada, vita mia

Mergi la inceput

ANDRE vezi ca are o gaurica mica,care e speciala pt anticolici,ai sa vezi ca se invarte laptele in jurul ei mereu si aia trebuie sa fie pozitionata in sus cu vedere la tine.Pai da ii place mai mult aia tuguiata ca vine repede laptele.Nu e o problema daca ti-a vomat cu jet odata de doua ori ca si Irinel a facut la fel dar sa nu se repete prea des
IULIKA am luat o plasa mare de carefour plina de dulciuri,dar fac si eu ca TECHILA cu soacra,mi le mananca mama,am luat mancare, cateva chestii pt baie si bineneteles pentru Irinel o jucarie si niste sosetute,aaa si un balon cu pooh dar micut si e pe bat,nu am gasit ca al lui Dragoselul si laptic pt baiat

IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea

Mergi la inceput

Ioi ANDRE ce-o sa te auzim mai peste o luna ca nu mai doarme CHIARA ziua,ca sta de gonganit si jucat...e normal sa doarma atat,creste si nu te mai speria ca o sperii si pe ea.Eu la maternitate cand mi s-a inecat prima oara baiatu m-am speriat si am tipat dupa asistenta sa vina sa-l ia si a zis femeie"vrei sa-ti dau o palma?uite ai speriat si copilu"...paranoia deh...asa ca stai mami linistita si o sa vezi ce usor ti se va parea cand o sa fi mai sigura pe tine

IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Andre mami cam asta fac bebelusii de 2 såpt..papå, oråcåie si dorm muult...Nu te speria ca ea creste are nevoie så doarma, si daca o face inseamna ca e oki si nu o doare nimic

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Sårbåtori Fericite

Mergi la inceput

Oare v-am spus ca mi-am facut doctorul sa planga cand eram la terapie?aveam limbarita nene dupa anestezie,vreo 2-3 ore am vb continuu,despre accident,anestezista si toata lumea care imi venea in cap iar din 5 in 5 minute intrebam daca copilul meu e sanatos.Iar cand am plecat acasa cu copilul am inceput sa plang ca ce ma fac eu cu el acasa ca e prea mic si cred ca erau vrweo 5 in jurul meu dar eram socata rau.Poate o sa-mi fac si eu timp sa scriu povestea nasterii

IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Eu incerc sa pun ceva poze la semnatura ...asa ca sunt in probe...

de printesa mica Isabela Maria
http://community.webshots.com/album/575941893fyvveS?start=0

Mergi la inceput

Iulika, Mada Multumesc, iar ma ajutati cu cuvinte bune. Chiara Ada, vita mia

Mergi la inceput