Strumfi de iul-aug 2007 (167)
Raspunsuri - Pagina 9
ddanagh spune:
Luna sper sa ne treaca ca tare neplacut e sa o vezi cum bate toba asa. CRed ca reincep sa-i dau si niste grintus, ca-i natural, nu stiu ce sa fac.
Acum o saptamana si ceva, la BUcuresti ne-a zis ca nu are nimic la plamani, nu are rosu in gat si ne-a prescris ketof si grintus. I-am dat o saptamana fara absolut nici o reactie de mai bine.
Musso sanatate multa. Bravo lui MIhnea ca a reusit sa treaca peste fara antibiotic.
Noi avem numai globulete din plastic special pentru Daria. O las sa se bucure si ea de brad. Pe poale a pus numai ea globuletele si, drept urmare, nu o mi tenteaza asa tare sa traga de ele. M-a distrat ca dadea cu limba pe un om de zapada, ea credea ca-i de mancare, ca decorurile de la tort.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
Vivela spune:
dana, sanatate multa Dariutei. si noua ne prescrisese un medic ketof, am citit prospectul si am renuntat , m-a determinat cand am citit ca primele efecte se vad peste cca 6 saptamani de administrare .
cred ca mai eficiente sunt tot leacurile babesti, siropul de ridiche, miere, etc.
musso, sanatate multa si voua, faceti-va bine pana de Craciun .
Luna, da, si eu cred ca seamana copiii nostri, sunt si apropiati ca varsta, dar nu stiu daca asta e relevant. eu am descoperit ca al meu are ascendent in berbec (zodia mea ) si asa mi-am explicat totul, mai ales incapatanarea .
eu l-am lasat de aseara la ai mei, mi-e deja dor de el de mor . in ultima vreme a fost mai cuminte, am reusit sa ne intelegem mai bine, chiar nu mi se mai pare greu sa stam impreuna. ce simplu e sa ai copil cuminte...
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 15+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
loredana_76 spune:
Neata.
Musso sanatate multa,sa se faca bine sa-l primeasca pe mos cu bucurie.
Dana noi am scapat anul trecut de o tuse din asta cu aerosoli.
Oanamada mi-ai facut o "pofta "de brad natural,parca as lua si eu.
Luna o sa ne antrenam in casa pina la primavara cu biciclitul.
Mai da Cafera ce face oare,sinteti bine,fetele bine?
musso17 spune:
neatza
dana,vivela,loredana..multumim.
apropo de tuse,a inceput si fii-miu azi dimineata,e seaca sa vad cu ce=l tratez.
zi buna!!
CarlaV spune:
Georgiana, sanatate multa, sa va dregeti pana la Craciun .
Dana, multumesc, ieri la Real nu mai erau saniute. Sanatate Dariei, sa scapati repede de tuse.
Vivela, hai ca m-am apucat sa rad singura imaginandu-mi-l pe David cu saniuta prin casa .
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Vivela spune:
ce liniste prin zona, se vede ca a inceput vacanta.
ce o face michy?
eu ma bucur ca vad soare afara, stiu ca inca nu e cald, dar in sinea mea tot vreau sa se topeasca zapada asta mizerabila, n-am mai scos masina de vreo saptamana. stiu, sunt extrem de comoda, plus ca sunt paranoica cu aglomeratiile, sa nu ma imbolnavesc acum... daca ma sui in metrou sau autobuz nici nu ma ating de bare, stau cu mainile in buzunare si incerc sa-mi mentin echilibrul asa, tot am impresia ca sunt virusi care colcaie acolo (ma, si zau ca nu eram asa, m-am prostit de tot!). plus ca incaltarile mele aluneca de era ieri sa iau contact cu solul de cateva ori, ma mir ca am ramas in picioare.
Carla, nici noi n-am gasit saniuta, bine, nici n-am cautat foarte mult, am ajuns in metro si aveau doar discurii dinalea de plastic. eu nu vreau sanie clasica, cu cadru de metal, mi se par cam periculoase pt picioare (eu era sa-mi rup oasele odata cu aia, ca mi-a trecut peste picior), si mi se pare si mai greu de manuit. stiu ca sunt unele din plastic, care se demonteaza (ce bine ar fi, sa nu ma impiedic de ea prin iulie prin casa, ca sigur ii pun gand rau!).
eu, la munca in continuare, uuuuf, ce plictiseala, am acelasi chef de munca ca ieri .
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 15+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
CarlaV spune:
Vivela, am aceeasi parere despre saniuta si despre transportul in comun ca si tine . Ai grija cu echilibristica, sa nu cazi sa faci rau la bebe .
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
loredana_76 spune:
Vivela saniuta am luat noi din selgros e din plastic si se desface.
Cu virusii si eu am paranoia de cand il am pe David.Azi am mers cu troleul si nu stiam cum sa-l trac pe david ca-i vorbea una direct in fatza si se mai apleca si la nivelul lui.
CarlaV spune:
Ce credeti ca facea fetita mea harnica in bucatarie? Spala aragazul cu noua ei periuta de dinti de care a fost foarte incantata .