Strumfi de iul-aug 2007 (167)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Luna, asta m-a socat si pe mine, ca noi nu vorbim asa, cand repeta ce stiu ca am spus, inghit galusca si o ignor, dar asta nu stiu unde a auzit-o si cum de a folosit-o in contextul potrivit.

Si noi suntem inghetati bocna, Saby vede pe geam copiii la derdelus si ne taraste afara la zapada. Noroc ca pana acum nu a cerut sa-i cumparam saniuta, poate scapam anul asta si le dam pe amandoua iarna viitoare.

Merg sa vad pozele voastre cat inca tace Larisa.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Luna, ce zapada "gustoasa" aveti! Imi place costumul Adelisei, dar e tot fara caciula, ntz, ntz, ntz . Si mi-a placut mult poza in care se vad pomii in culori de toamna, dar jos e zapada, e ceva deosebit.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Cristina multumim mult pentru felicitare. Esti o scumpa, ca de obicei, iar Ingrid e splendida. Mi-ai dat un pic din magia CRaciunului. Va pup.

Luna tocmai cand imi spuneam ca uite ca a convis-o pe Lis sa poarte caciula hop fara E frumoasa rau asa rosie in obraz cu parul lungutz.
Si da, spre deosebire de Lis si Cosmin, care amandoi seamana f bine cu tine, Daria nu are nimic de la mine, cel putin fizic. Astept si eu sa vad baiatul cum va fi. Da numa sa vina odata

Carla din cate stiu eu mai toti copii scot cate o prostioara pentru ca ei nu realizeaza ca-i urat. Cel putin la varsta asta, important este daca radem de ceea ce zic sau ii corectam astfel ca pe viitor sa stie ca e rau. Hai nu mai fi suparata pe fata ca uite ce harnicutza e.
Am uitat sa va zic ca Daria ca si Andrei a lui MIchi la Mos Nicolae tot 'Su Coaie' ii zice. Si il asteapta in fiecare seara, nu intelege ca vine o data si gata.

In alta ordine de idei, Daria, in continuare, ne dispera cu cocotatul. Mai nou isi ia masutza ei cu ea pe peste tot prin casa sa ajunga unde vrea. In curand o sa fie toata casa in tavan.
Acum s-a urcat si a luat o sticlutza de ulei de camera parfumat pt candila si ma miruieste cu ea, imi da pe frunte, pe gat....

Ce o fi facand Michy? o fi plecat?

PS Eu sunt un pic ametitza . Am baut juma de cana de vin fiert cu condimente de-alea de la fucks. F bun dar nu mai am antremanet frate, mi se duce direct in picioare.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Am uitat, din diverse motive
Carla la real au promotie la saniute, gasesti cu 50 ron din lemn, clasica, plus ca-i pliabila.
Eu i-am luat de la Selgros una din plastic la 83 ron dar sunt incantata de ea ca e mai joasa si mai plata, are stabilitate, plus ca este f usoara. Cea de la Real am vazut-o in Selgros la 65 ron, ulterior am vazut-o la REal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Hello fetele!
Loredana suntem bine, multumim! Nu a mai facut febra de cand i-a spart maseluta! Cat despre trenuletul Thomas...ai grija...fi-mea este indragostita iremediabil de masini....de cand i-a luat taica-su un DVD cu Cars....s-a umplut casa de masinute...spre bucuria lu' ta-su ca se joaca cot la cot cu ea!
Vio te sun zilele astea sa vedem cum facem!Daca imi ziceai din timp de felicitare ti-o faceam eu...acum insa chiar e cam tarziu!
Madalina???????
Dana, merci pentru pontul cu saniuta....cred ca-l trimit si eu maiine pe al meu la Real. Initial am zis ca nu are rost sa cumparam ca stam putin in tara, dar .....acuma ce mai conteaza!
Chiar ca seamana Dariuca cu taticul ei! Oricum, sunteti frumosi toti!
Carlastiu ca nu e de ras, dar m-a distrat povestea ta cu Saby...chiar daca voi nu vorbiti asa...astia mici sunt ca un burete...absob tot! Am patit-o si eu cu fi-mea in Belgia...a auzit pe strada niste pusti de liceu ca se injurau cu merde si putain...si a apucat-o in magazin, cand eram la casa....sa cante ....merde, merde, putain, putain....de imi venea sa sap o groapa si sa ma bag acolo! Oricum, din experienta finei mele care are un baietel de 3 ani stiu ca cel mai bine este sa-i ignori ca daca incerci sa le explici sau sa le interzici vor repeta si mai si!
Luna....mai ce smechere sunteti voi...si frumoase...dar vorba fetelor...fara caciula..ttzzzz...sa vezi ce ti-ar face tie babele pe aici prin parc daca ar vedea fata asa!

Noi am intrat in spiritul sarbatorilor...azi am luat brad (povestea pe blog!)..maiine il impodobim...Catinca a stat toata ziua la bunici...sunt curioasa cum va reactiona acum cand o aduce taica-su acasa!
O seara buna si va pup

Oana siCati mica (2 ani)

BLOGUL NOSTRU

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

frig, taica, frig...am auzit ca de craciun se imbuneaza vremea si ajunge pe la 12 grd... unde, nu stiu. sper ca nu congo .

Carla, nervi de otel iti doresc . oare ar fi fost mai bine sa-i explicati ca tati nu e prost, si ca nici rau nu este, doar a gresit, bla-bla... adica asa, pe un ton in care sa-i transmiteti ca nu e frumos sa zica asa.
nu stiu, zic si eu, inca nu suntem la etapa asta cu vorbitul urat, cred ca doar acumuleaza acum .

david nu prea e innebunit dupa zapada, sta putin si dup-aia imi zice sa megem in casa, ca lui ii e frig si ca il dor mainile. cred ca seamana cu mine, ca si eu urasc frigul. el ar vrea saniuta, ca tot aduna banuti de 10 bani si imi cere sa-i cumpar sanie. cred insa ca vrea sa se plimbe cu ea prin casa .

eu, la munca azi, tb sa recuperez, sa rezolv niste restante...am un chef de munca de mor .

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 14+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Va multumim ca ne-ati vazut in poze. Da, ce sa zic, fara caciula ca de obicei. Asta e, m-am calmat, o rog, incerc sa o conving, daca nu merge n-am ce face, cu super glue n-am cum ca ii stric fetei parul.

Loredana spor la biciclit, si noi vrem sa-i luam la vara de ziua ei, ori cu roti ajutatoare ori fara roti si pedale. Voi va dati seama ca strumfii nostrii fac 3 ani la vara? Wow.

Dana lasa ca vine acum bebe 2 si seamana cu tine, dar sa stii ca oricum si daca seamana tot cu tati, face tati fete frumose, ia uita-te la Daria.

Carla retin tot la varsta asta, fie-mea de 3 zile canta un cantec, abia am reusit sa-l deslusim si cand am reusit ne-aqm dat seama ca noi nu-l stim, l-o fi adunat de pe la gradi.

Oanamada distractie placuta in Romania.

Vivela spor la restante, am vrut sa-ti zic, seamana mult copiii nostri, mereu ma gandesc la tine, Adelise e nudista la greu, si aseara noi cu haine pe noi, plovore, ea in chiloti prin casa.

Aseara am pus casuta, am asamblat-o e superba. O sa o vedeti in poze de Craciun. Imi venea sa ma joc eu aseara si al meu radea de mine ca mi-am luat casuta de papusi de Craciun.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Luna i-a trecut tusea lui Lis? Pe mine deja ma depaseste situatia, e a treia saptamana de tuse, nici la gradi nu a mai fost si tot tuseste. Ii dau doar izoprinosin pt imunitate dar parca, in loc sa-i treaca, iarasi s-a intetit.
De fapt, daca ea tuseste de vreo doua luni, lua tratament ii trecea insa acum o tine asa de 3 saptamani. Nu mai scapam de ea. I-am cumparat in weekend umidificator, sper sa o ajute.

DAria mea e la extrema cealalta, nu iese din casa daca nu-i blindata. Ieri nu i-am pus si manusile si afara imi zicea 'brrr mana' (ca-i e frig la mana).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Dana Lis mai tuseste insa rar. De la dr mi-a zis ca tusea poate dura pana la 6 sapt. Deci tine-te bine.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza fetele
noi suntem virusati,la fii-miu e pe trecute.. si la sot..insa io sunt varza,toata noaptea am avut frisoane...banui ca ne-am gripat.mihnea a scapat fara antibiotic si destul deusor,in prima zi a avut ochi sticlosi si a stat numai in pat,plus febra de rigoare dar crestea destul de greu,n-a depasit 38 cu 4.

in rest ce sa zic,am ajuns si noi la faza cu "nu"..io il ignor dar ta-su cam pune la suflet.
am facut si bradul,maaareeee tentatie prezinta globurile astea..ca atare am fost si am cumparat de plastic,n-am riscat sa sparga pe cele vechi caci le am de mica.

zi buna.

Mergi la inceput