Strumfi de iul-aug 2007 (167)
Raspunsuri - Pagina 10
CarlaV spune:
Chiar, Mychy, cum ai ajuns? Vedeam o stire cu oameni care au inghetat in tren, abia puteau razui gheata de pe geam .
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
monicabo spune:
Eh scrisesem o gramada, dar mi s-a dus mesajul...
Reiau cat pot de scurt, dupa ce ca scriu rar pe aici, mai pierd si mesajele...
Deci:
Am fost la o petrecere de Mos la mine la serv. Andreea nu a mai plans ca anii trecuti, doar ca s-a rusinat f tare de mos, si nu i-a mai spus nimic din ceea ce stia (cantacele, ce stie ea pe acolo). Are timp anii care vin
Ana Maria a fost si ea cuminte, a studiat tot f atenta.
In rest, ne plimbam cu saniuta de cand a venit zapada. Andreea sta in spate, Ana Maria in fata , tinuta de Andreea. Se chiraie tot timpul, le place de nu mai pot.
Carla, mi-au placut mult pozele voastre!
Vivela, te cred ca ti-e dor de David
Vio, bafta la job, sigur o scoti la capat!
Oanamada, bine ati revenit in tara. Unde vreti sa va intalniti? IN ce zona?
Claucia, ati fauct botezul la biserica Sf Maria, nu? Prea mise parea totul cunoscut, biserica, preoti... Noi acolo ne-am casatorit, acolo ne-am botezat fetitele! Mi-au placut mult pozele voastre
Alina.a, este bine Eli? Mi-au placut si pozele voastre, si cele cu Eli, si cele cu voi, oamenii mari
Anya, cu fetele ce mai face? Nu am mai citit-o demult pe acii...
Mychy, ati ajuns cu bine? Ce face Andrei, ii place la zapada? Cred ca aveti din belsug acolo...
Gata, sper sa nu mai pierd mesajul..
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
Timi07 spune:
Carla merci pt raspunsul la intrebarea despre pusee. Cum e la voi ca noi facem progrese. Am inceput cu treziri la 4 ore, 3, 2 si-am ajuns la o ora jumate E o combinatie de puseu + dinti+doarme cu noi in camera ca-i avem pe bunici aici si ea s-a dezobisnuit da doarma cu noi.
Am avut cheful de Craciun, kris kindle si-am mai fost si la o petrecere deci rasfatz pe capul nostru ce ne mai trebe somn noaptea?!?!
De acasa nu reusesc sa scriu si de la lucru vad ca nici atat.... Ma amagesc ca poate o sa am mai mult timp maine sau macar intre Craciun si Anul Nou.
Am facut bradul si fetele sunt foarte incantate, azi impachetez cadourile lor si pe urma ma lupt cu mine sa nu le dau prea devreme
Pt ca nu stiu ce-mi aduce ziua de maine va urez de azi cu mult drag CRACIUN FERICIT!!!
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
Timi07 spune:
Ultimul cantec din repertoriul lui Soph e BOB THE BUILDER si suna cam asa "Bob the builder/ Can we fistic (fix it)? Yes we can..."
claucia spune:
Monica, da, ambele fete la Sf Maria, are fecioara Maria o insemnatate speciala pentru mine in legatura cu copiii mei... restul, in restaurante diferite. Pup fetele, ce bine ca se inteleg atat de bine.
Timi la noi este: putem sa ieusim! Da, pu-tem! si chiar zice bine.
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009
ioanaiub spune:
buna dimineata
ma primiti cu cafeluta?
ati terminat pregatirile? sau sunteti in focuri ... tocmai am aflat ca maine femeile pot sta acasa , asa ca nu mai intru in criza de timp si ma apuc de sarmale de dimineata
copiii sunt la mama, de duminica, astazi ii aducem acasa si impodobim bradul, impreuna
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
Luna1 spune:
Ce faceti fetele ati abandonat?
Nu stiu cat ii lipseste lui Mychy internetul dar lui Andrei ii lipseste in mod sigur.
Timi si noi cantam Bob the builder si zice corect "fix it" dar prefer "fistic" al lui Soph.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
nma spune:
Buna dimineata!
Ioana multumesc pt cafea .
Apar si eu dupa muuulta vreme. Nu sunt la zi cu cititul, sincer nici nu stiu la ce capitol am ramas.
Am facut si noi bradutul de doua zile, am pus cateva cadouri sub el (le deschidem cand ne intoarcem de la bunici), am pregatit si pachetele pt mos, mai am cateva cumparaturi de facut azi, plus bagaje si ... plecam. Seful nu ne da liber pt maine dar mi-a aprobat o zi in avans din concediu pt anul viitor.
Copiii sunt sanatosi, incantati tare de zapada. Azi vor merge la colindat. Andra doar repeta dupa Alex dar .... ce mai conteaza .
Sanatate multa bolnavioarilor si SARBATORI FERICITE!
SPER CA MOSUL SA VINA INCARCAT LA FIECARE!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2
Luna1 spune:
Azi cam sunt pe fuga, cel putin momentan ca am mult de munca. Sigur mai pe dupa-amiaza se calmeaza.
Despre noi ce sa zic: tot ninge si improspateaza zapada, ieri n-am fost la servici, n-am avut curaj sa ies, era patinoar pe strazi, asa ca am stat acasa si am facut curat, mai ales am sortat jucarii, ce era de bebit am pus in pod, apoi le-am asezat in cutii pe caprarii, cele de stimulare (puzzle-uri) impreuna, cele de magazin impreuna (casa de marcat si produse), setul Happyland impreuna etc. Nu de alta dar vine Mosu acum cu un nou val de jucarii si ne arunca afara din casa. Noroc cu Cosmin care fiind mare primeste numai jocuri pe Wii, dvd-uri, electronice, deci scapam de prostii imprastiate peste tot.
Urez si eu de pe acum Craciun fericit! In caz ca poate cade netul sau altceva,insa lucrez si maine si va mai urez si atunci.
Mi-e dor acum in prag de Craciun de fetele vechi cu care am trecut cateva Craciunuri si gravide, si cu bebei mici. Simo ,Anya, Aylin, ralucapio,Valen, Milly, Andicu, Ghinetz,Brazuca, Ioana, Ilenutza, madabout, liadorian si altele. Daca sunteti prin preajma dati un semn!
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Timi07 spune:
Neatza'
Simtiti ce tare miroase a menta? De la mine vine. De jumate de ora o frec.....da si cand dau navala mailurile si nu se mai opreste telefonul.
Luna ati cumparat curcanul? Noi am luat unul mai mic ca anul trecut o buna parte din el a vazut cosul de gunoi.
Azi sper sa scap mai repede si sa facem amandoua biscuiti. Trebuie sa scormonesc dupa o reteta chiar daca ideea e sa ne distram sper sa fie si gustosi. Aveti ceva retete bune?
Wow ce bine ma simt, bate soarele pe mine si-mi reincarca bateriile.