Strumfi de iul-aug 2007 (167)
Raspunsuri - Pagina 18
Alinutzaa spune:
La multi ani! Sa aveti un an bun si imbelsugat, plin de realizari si bucurii, sa fiti sanatoase si iubite 
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si
19+
Handmade by Alina
karligutza spune:
LA MULTI ANI!!!! sa aveti un 2010 mai bun, sa fiti sanatosi, voiosi, frumosi! sa va bucurati de tot ce aveti si cum zicea si un sms de azi sa va aduca NOUL AN tot ce nu aveti si va doriti si tot ce va lipseste si nu stiti!
si acum PETRECERE FRUMOASA celor care dantuiesc... si SOMN USOR celor carora le e somn si au solutia!
![]()
va pup pe toate si pe toti strumfisorii nostri dragalasi! 
karligutza
sunt mamica Adelutei 
Timi07 spune:
Hop si noi in 2010. Luna la noi ninge
, la voi cum e?
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
mychydutza spune:
sorcova vesela , sa traiti, sa infloriti, ca un mar, ca un par.......LA MULTI ANI!
Vivela am si eu doo prietene cu TT naspa care n-au avut nicio prob cu sarcina. Una avea chiar un TT foarte naspa si unu f ok, ca a facut la doua laboratoare.a facut amnio la sanador parca, la un dr care cica e cel mai cel, dar a si costat-o vreo douazeci de meleoane. la tine sunt sigura ca e totul in regula.ai papat tortu?
La dorna ploua cu galeata,, diseara plecam spre capitala, de luni iau iar matza de coada....m-a scarbit programul gipsy pe care l-a avut pro tv si jegoasa antena!nu ca m-as fi uitat.....jalnic. Va pup
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
Miillyy spune:
La multi ani! Va dorim un An Nou fericit, imbelsugat, cu multa sanatate, bucurii si multa dragoste!
Va citesc cand pot in continuare cu mare drag. Felicitari mamicilor Vivela si Stefania!(Vivela, multa bafta cu TT, cu sigurantza este totul ok
).
Noi am avut niste sarbatori tare faine, cu multe cadouri si intalniri cu persoane dragi. Suntem foarte fericiti si impliniti, micutul Codrin este o dulceata de copil, Mihnea este smecher, destept si alintat, adica exact cum trebuie sa fie.
Va pupam si va dorim inca o data "La multi ani"!
M. cu cei 2 iepurasi - Mihnea & Codrin
http://picasaweb.google.com/home
Miillyy spune:
Am modificat semnatura, ca nu se vedeau pozele. Asta ca sa va aduceti aminte de noi ![]()
M. cu cei 2 iepurasi - Mihnea & Codrin
http://picasaweb.google.com/mylenna2010
oaana spune:
La multi ani tuturor!
Sa aveti un an nou plin de bucurii si impliniri...si nasteri usoare si copii sanatosi si etc...Va pup.
mychydutza spune:
azi imi sarbatoresc onomastica caci ma intitulez si vasilica.......
Mylli, ma bucur sa aflu despre voi....poze o sa vad luni, k nu mi mere netu bine
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
musso17 spune:
neatza
la multi ani!!!
mychy,sa traiesti cu numele si sa fii sanatoasa!!
noi petrecut revelionul cu colindul pe la rude,am inceput cu ai mei,apoi ne-am oprit la miez de noapte la o verisoara si apoi la soacra,fii-miu a rezistat eroic pana la 2 cand ne-am culcat..a fost frumos caci am fost impreuna.
oaana spune:
La multi ani Vasilico
...si eu sunt Vasilica,dar nu-mi place deloc,asa ca nu prea imi aduc aminte de al doilea nume