Strumfi de iul-aug 2007 (167)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Un An Nou fericit plin de impliniri, zambete, bucurii si multa sanatate alaturi de familiile voastre si de strumfii nostri iubiti si frumosi[teal]

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 9+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

In 2010 sa fiti mai sanatosi, mai fericiti, mai linistiti, mai bogati (macar sufleteste, spiritualiceste, daca nu material) !!!
La multi ani, tuturor si petrecere frumoasa in noaptea dintre ani!!!

Mychy, multumesc mult, Doamne-ajuta sa fie asa! Sanatate multa si voua si numai bucurii !
Cafera, si eu astept cu nerabdare sa treaca anul asta, ca numai bun n-a fost, si am avut parte numai de vesti triste..dar sunt sigura ca la anul o sa fie mai bine! Tu ai motive maxime sa fii fericita, cu asa mandreti de fete !
Musso, .
Stefania, n-am apucat sa te felicit pt proaspata burtica! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos! Craciunul viitor o sa-l petreceti in 4!

Noi facem Revu' intr-un bar din centru. Iesim dupa 4 ani de Revelioane acasa si in familie (anul trecut chiar daca a fost la munte, a fost tot in familie si tot intr-o sufragerie). Abia astept sa ne distram un pic in public!
...desi cam am gleznele praf ca am fost la patinoar doua seri la rand si m-au strans rau patinele..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

hellou.....la noi ploua,ploua,ploua, bate vantu de zici k s-au spanzurat toti dracii...nasol sf de an. de revelion stam acasa asa ca va invidiez pe toate care va duceti in alta parte.
Va doresc un an nou mai bun, cu sanatate voua si tuturor celor dragi, copii cuminti, nasteri usoare si tot ce va doriti.

Vine, vine Mos Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

La multi ani!
Multa sanatate, bucurii, impliniri voua si tuturor celor dragi.
Nu am mai intrat de o vesnicie sa scriu, dar va citesc din cind in cind(destul de des).
Noi suntem bine, sanatosi, copii cresc, fac nazbitii, ma mai enervez dar imi trece si ma bucur de ei.
Pupici si un an bun. Cel mai bun .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Salutare

si noi tot acasa, ca pensionarii. parca vad ca pe la ora 1 cad lata de somn, ca azi am trebaluit, deja mi-e somn de imi pica ochii in gura. copilu' n-a vrut sub nicio forma sa doarma azi, asa ca toata treaba mi-am facut-o printre picaturi, acum a descoperit o tiuitoare si imi face creierii pane .
in schimb, am un bradut frumos care a rezistat si rezista in continuare in picioare si un tort urias in frigider, cu fructe de padure, foarte light si bun, dupa care jinduiesc de vreo juma de an... .

in rest, de la craciun incoa' am motive de lecturi pe net despre TT care n-a iesit chiar ca la carte, asa ca ma paste o amnio. eu sunt f relaxata acum dupa ce am tot citit si cred ca as putea sa scriu un tratat pe tema asta. luni incep anul cu vizita la doctor si programare la acul cel lung, sper sa-mi iau repede de pe cap problema, ca ma sacaie procedura in sine.

pana la anu' nu mai intru , asa ca va urez si eu sa aveti un an mult mai bun ca cel ce se incheie, sa fiti sanatoase si voi si toti ai vostri, sa vi se implineasca toate dorintele si sa aveti parte de liniste sufleteasca si implinire .

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 16+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

La multi ani!

Vivela, norocul tau ca ma asteapta si pe mine un tort in frigider, ca la cum il descrii pe al tau, veneam pe geam sa-l gust .
Despre TT si amnio, multa bafta, sunt sigura ca totul este bine, uite, d'aia n-am facut eu TT-ul, ca sa nu am motiv de stress, ca amnio n-as fi facut.
Stefania, ce bine ca nu ai greturi!
Georgi, pupici si de la noi!
Andicu, ti-am admirat casa .

Cat despre noi, nicaieri nu-i mai bine ca acasa, si asta nu pt. ca ar fi strugurii acri, ci asa ne place dintotdeauna. Am facut papa buna azi, ieri am facut casa luna (cu pretul unei unghii rupte din carne, al unui cap spart, al unei taieturi ca toata palma si al unei raceli nasoale, dar macar am reusit ).

Va pup pe toate si va urez un an nou asa cum vi-l doriti. Eu mi-l doresc cel putin la fel de bun ca 2009.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Am intrat si eu sa va doresc Un an nou mai fericit alaturi de cei dragi!

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 36+ Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

La multi ani cu sanatate si tot ce va doriti!
Beaaaiii, vivelo si carlo, , iar vorbiti, tata, de torturi???
Pupici la toata strumfaria!
Vivela, multa sanatate si succes la amnio! sigur e ok!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

La multi multi ani! Sa aveti un 2010 fenomenal, extraordinar si plin de realizari si sanatate.

Va pup sa imi ziceti cum e in 2010 ca voi intrati primele.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

LA MULTI ANI STRUMFARIE!!!!

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput