Strumfi de iul-aug 2007 (167)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

hellou.........bine v-am regasit!
deci, sa incep cu inceputul.....
am ajuns cu bine la dorna, m-am interesat la dispecerat inainte sa plec si mi-au zis ca drumul spre dorna e sigur si ca pot pleca. era naspa spre constanta, spre moldova inca circulau bine trenurile. am plecat din gara de nord pe un viscol de nu vedeam bine. sotzul a facut o raceala urata de tot, cu vreo doua zile inainte sa plecam, nu ne-a putut duce la gara si cine credeti ca m-a condus? cine? soacrava dati seama cat m-a tutut la cap ca e visCol , ca unde plec, ca una ca alta.....imi venea s-o arunc sub tren de drag ce-mi era de ea. . am ajuns foarte bine, cald in tren, fara pic de intarziere, vremea super la dorna, putina zapada.......in vreo doua zile andrei mi-a facut febra zdravana noaptea, a luat-o de la tacsu probabil, am fost la dr ca nu scadea cu nik, cica rosu in gat....nurofen, eferalgan....a trecut febra a inceput tusea si stranutul. m-a luat si pe mine si pe mama dar pe ea rau de tot. asa ca am bolit la greu. eu am fost de scarificiu, noroc ca am o palinca de "70 de focuri" care m-ar fi trezit si din morti si am mers inainte. ieri a venit si soatza .......a plouat afara, s-a dus toata zapada...abia ieri a mai nins o leaca!acu parca suntem si noi mai bine cu sanatatea. a venit si mosu! a fost frumos. important a fost ca am fost aleturi de mama, pe care o vad rar si am un mare of in suflet pt asta.......si cam asta despre noi.

am citit un pic din urma.......sanatate tatalui tau andicu, sa va ajute DD sa petreceti craciunul asa inca 100 ani!
stefania, sa va fie de bine plimbarea.
dana, din cate stiu eu, sangele pe fecale inseamna de regula o fisura anala. daca e asociat si cu constipatie e 100% asta! stiu ca m-am documentat cand eram stresata cu problema sotului. va pup!
......in rest.....mi-ati lipsit toate. ne intoarcem la capitala pe 2......de pe 4 la servici.....ma mut in alt birou provizoriu pana se intoarce o colega din conc de maternitate...colectiv mai naspa....o sa plang dupa iubitele mele colege de acu......dar trece si asta!

pupici la fete!!!!!

am uitat, carla normal ca am luat peria la dorna......am pus-o sub brad!!!e mare nebunia la unii, nu?

Vine, vine Mos Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Va pup si eu cu mult dragggggggggg, va urez tot binele din lume si multi ani frumosi si sanatosi si fug sa citesc din urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

va salut si eu, macar acum de sarbatori...va doresc tuturor un an mai bun, copii sanatosi si cuminti si multe reusite.

cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Buna dimi, fete frumoase! Sa aveti zile de sarbatoare pe care sa nu le uitati niciodata!

Asaaaaaaaaaa............. Am citi si eu din urma, mi-ati lipsit tareeeeeeeee mult, dar greu reusesc sa-mi fac timp cu actualul program. Tanjesc dupa zilele mele petrecute exclusiv cu ai mei si cu voi

Eu sunt dupa o perioada in care prea multor oameni din jurul meu li s-au intamplat lucruri care ar fi trebuit sa nu li se intample niciodata Nu va povestesc pentru ca sunt lucruri tare triste... Nu pot decat sa ma rog la Dumnezeu sa-si capete linistea si sanatatea si nu pot decat sa pretuiesc mai mult ceea ce am si mi-a dat Dumnezeu.

Fetele mele sunt pe zi ce trece mai atasate una de cealalta Se joaca atat de frumos impreuna, nu ma satur uitandu-ma la ele. Asa mare bucurie au avut cu Craciunul si cu darurile.

Ilinca vorbeste toata ziua, canta catecele scurte, dar respecta linia melodica, spune poezii, ce sa va zic....e fetita mare. Cel mai mult ma impresioneaza ca e foarte atenta cu cei din jur, pritejeaza in joc copiii mici, imparte ceea ce-i place, intr-un cuvant e foarte afectuasa. De suzeta nu am scapat Planuisem sa o dam Mosului, dar ne-am razgandit in ultima clipa.

Alexia se bucura din plin de vacanta, mi-a facut numai surprize placute, se vede ca a crescut, discutam multttt si sunt surprinsa sa vad ca-mi este egal in modul de a rationa. Uneori vad ca face tot posibilul sa ma ocroteasca, sa se faca utila pe cat poate si am un sentiment pe care nu pot sa-l descriu, dar va doresc din tot sufletul sa-l traiti si voi.

De Craciun noi am sarbatorit la munte si ne-am simtit tare bine toti patru, mai ales ca fiecare a facut ce si-a dorit: eu am dormit, am citit si m-am uitat la multeeeeeeee filme, iar sotul si fetele au alternat saniuta si zapada cu balacitul in piscina. Eu am fost racita zdravan, dar vad ca ei dupa asa excese nu m-au urmat.
Am fost impresionata de pregatirile de la hotel, atmosfera perfecta de Craciun, iar mancarea deosebita, toate preparatele facute in bucatariea hotelului; pana si cozonacul si prajutarelele erau proaspat facute. Asa da!

Va pup si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui Timi07

Carla merci pt raspunsul la intrebarea despre pusee. Cum e la voi ca noi facem progrese. Am inceput cu treziri la 4 ore, 3, 2 si-am ajuns la o ora jumate E o combinatie de puseu + dinti+doarme cu noi in camera ca-i avem pe bunici aici si ea s-a dezobisnuit da doarma cu noi.

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

La noi Larisa a dormit noaptea 11-12 ore fara trezire intre 6 saptamani si 4,5 luni, cand a racit, o noapte a avut febra mare si supt la maxim o ora. Apoi a ramas setata pe programul de treziri ka 4-3-2 ore si am dus-o asa aproape 6 saptamani. De vreo 10 zile incep sa vad luminite la capatul tunelului, adica mai are nopti cu doar o trezire.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

buna seara fetelor!
am intrat sa va urez un an nou plin de bucurii si sanatate!
sunt in mare criza de timp si destul de obosita pt ca duminica ne-am intors din Austria si sambata plecam in Egipt. La mine in casa e dezastru, am munti de rufe de spalat, centrala nu functiona cand am ajuns, am reusit sa o fac dar acum m-a lasat masina de spalat, nu mai vrea sa incalzeasca apa... deci spal cu apa rece.
Nu mai am nervi nici cu fetitele, ma calca pe nervi tot ce fac. Nu stiu... trec printr-o faza tare idioata: nu pot spune nimic decat miorlait, tanguit, plangacios... si asta toata ziua. Una se miorlaie non stop iar cealalta tipa din orice de zici ca ai ars-o cu ceva.
Cred ca sunt foarte aproape de a le da o mama de bataie serioasa. In Austria m-au facut de cacao peste tot la restaurant. Au zbierat, au stat pe sub mese, nu au mancat nimic decat paine, au varsat tot de pe masa, s-au batut/muscat/etc.
Cred ca nu e de mers cu copii atat de mici atat de des prin locuri straine.

Kitzbuhell, o statiune foarte frumoasa, dar de super fitze si, cu cat e mai de fitze, cu atat mancarea e mai idioata. Nu au fost in stare sa faca un schnitzel vienez bun iar de pui nici nu mai vorbesc. Multe de comentat, dar cred ca nu are rost, ca nu o fi toata lumea asa pretentioasa la mancare ca mine.
Oricum in orice alta locatie din Austria sau Germania eu am mancat mult mai bine si mai sanatos decat aici.

Acum ma pregatesc de nervii din Egipt. Ale mele nu mai vor borcane asa ca am pus-o. Nu au mancat decat fructe, paine si lapte (formula) in austria.

Nu sunt in toane bune asa ca ies.
Inca o data an nou ericit si bebei sanatosi si fericiti va doresc! Si nu smiorcaiti!

am facut si ceva shopping: am luat o pereche de pantaloni pentru jacheta luata din elvetia la pretul surpriza. aceeasi marca. Daca e bal, bal sa fie!
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata fetelor,

Cafera chiar ma intrebam unde ai disparut si de ce nu mai intri, ti-am simtit lipsa

Lachi rabdare si iar rabdare. Lasa-le sa tipe ca or sa se sature ele singure. E greu pt ele sa schimbe mediul sigur al casei lor cu un hotel. Catarina dupa 3 zile la soacra-mea vroia acasa si vroia mancare daneza. Am reusit sa o facem sa isi schimbe ideea cand am dus-o la copii.

Eu stiu ca e greu dar daca incerci sa nu te mai enervezi si sa respiri profund o sa vezi ca unele din situatii chiar sunt amuzante cu tot cu tipete.

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 9+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Am intrat si eu repejor sa va urez un An Nou cat mai bun, cu multa sanatate voua si copiilor vostri!
La multi ani!

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna ziua fetele
ma bucur sa lle citesc pe caferasi pe andicu
lachi,sper sa petreceti mai bine si sa va relaxati.
pup mult pe anca,vio si oanamada.
noi am fost de craciun in bucuresti,frumos dar batraneste,pe 26 am fost in parcul vacaresti apoi in molul cotroceni si pe 27 amluat-o spre casa.
fii-miu a primit multe jucarii de care a fost tare incantat,peunde ajungeam hop si cadoul.
va dorim si noi un an nou si mai bun,copii sanatosi si voiosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Eu petrec revelionul la niste prieteni din alta localitate si voi fi mai mult de 24 de ore departe de puiul meu. Dar sper sa ma relaxez.

Va urez sa aveti parte de un an nou cat mai bun, plin de realizari si bucurii!

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput