Strumfi de iul-aug 2007 (167)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

La multi ani le dorim celor ce-si serbeaza azi onomastica, inclusiv micutzica mea (la noi azi e Sf Ioan).
Stefania sa te bucuri de pana la adanci batranete de samburelul din burtica si Catarina. Distractie placuta. Cum serbati?

La noi a venit Mosul in 2 ture si bine a facut ca nu mai incapeam in camera de pachete. Intr-o zi a fost unul din nasii fetelor si prietena lui si a doua zi am pus restul de cadouri sub brad.
Soph a vrut sa vina Mos Craciun si Santa, sa-i aduca biscuiti, jucarii si presents....eu zic ca i s-a indeplinit dorinta.

Cum am vorbit mult la telefon cu prieteni Sophie la toti le-a urat Mos Craciun fericit. Sper ca ati avut cu totii un Mos Craciun fericit

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui karligutza

Craciun Fericit! si multa sanatate va uram si noi.. se simte ca suntem in zile de sarbatoare... foarte bine! foarte frumos! a fost dragut mosu'? cine l-a prins, cine l-a vazut?

hehe.. 26 decembrie azi, am si eu 3 ani de DC!

pupici si salut aparitia fetelor care n-au mai scris de mult pe aici! oricum toata gasca cred ca ne gandim din cand in cand la toate celelalte!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Multi inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Timi07

La multi ani le dorim celor ce-si serbeaza azi onomastica (...)
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Multumesc, multumesc, Timi! Cum ai stiut?

La multi ani, Stefania si tuturor celor care-si serbeaza onomastica astazi!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Hello Girlies!

La multi ani Stefanilor si Stefaniilor!

Noi am sarbatorit, de Craciun cred ca Adelise a crezut ca e in paradis, Cosmin la fel, a venit Mosu dimineata la prima ora, apoi a venit soacra-mea cu mai multe cadouri si apoi a aparut si mama si frate-miu cu... ati ghicit, cadouri. Iar ieri am fost la fratele lui al meu si au primit...iar cadouri.

Probabil azi se intreaba ce cadouri mai primesc.

Poze AICI si AICI

Va pup si sa sarbatoriti bine in continuare.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Sarbatori fericite si "La multi ani" celor cu nume le Stefan/Stefania!

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Sarbatori fericite si la multi ani de Sfantul Stefan!

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

La multi ani de Sf. Stefan!

Luna, Adelise e o minune de fetita! si ca de obicei, m-au dat gata tinuta ei de gala , cadourile, casuta,...CASUTA DE PAPUSI !!! mama ce m-as juca si eu cu ea! era cat pe ce sa-i iau una lui Filip, sperand ca l-ar atrage, numai asa, sa se joace mami ..

Avem si noi poze de Craciun, Aici .

Cat sunt in concediu, pana pe 04jan, poate mai apuc sa scriu..daca reusesc sa tin ritmul cu voi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Andicu multumim ca ne-ati admirat. Da cu casuta ma mai joc si eu, sa-i arat fetei cum te joci.

Ti-am vazut pozele, ai o familie superba, Filip e frumos foc ca de obicei, si tot ca de obicei, tu esti foarte frumusica. Sanatate multa tatalui si sper sa aveti un an cat mai bun.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata fetelor,

Multumesc pt frumoasele voastre urari

Am ajuns acasa ieri la 00,30 dupa 10 zile de vacanta in Portugalia. De fapt nici nu o pot numi vacanta ca sunt mai obosita decat cand am plecat.

Alergatura multa sa vedem pe toata lumea, sa ne si plimbam si sa stam si cu familia. Am avut doar o zi de odihna in rest mereu pe drumuri.

Catarina s-a comportat excelent dar a facut diaree exact cand am plecat asa ca au fost cateva zile cu dureri de burta. Dupa 3 zile vroia acasa insa cand a vazut ca peste tot unde se duce perimeste cadouri i-a mai trecut dorul de casa. Ieri cand am ajuns era franta si noi la fel.

Eu una ma simt foarte bine. Nu am greturi, nu ma doare decat mijlocul si sanii cand dau de frig in rest ca si inainte de sarcina.

Ieri am sarbatorit si 4 ani de casatorie, i-am sarbatorit calatorind, cu sotul racit si cu dureri de urechi. Recuperam alta data.

Am simtit frigul mai rau in Portugalia decat in Danemarca. Casele sunt reci si total neadecvate pt frig. E plin de gresie. Am facut un frig la soacra-mea de nu stiam cu ce sa ma mai imbrac. Bine ca a venit cu un radiator ca altfel congelam

va pup pe toate si va urez si eu Sarbatori fericite alaturi de cei dragi

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 7+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Sper ca ati avut parte de un Craciun de vis!
Va sarut pe toate si va urez spor la treaba pentru pregatirile de Revelion.

Voi mai intra pe forum sa va urez.

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput