Strumfi de iul-aug 2007 (167)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna seara, buna seara! Am venit cu sanioara....in carca ca aici n'am zapada...
In miros de cozonac (eu am facut rosencrantz'ul si din ce_a ramas am facut si un cozonac normal) va urez un craciun plin de iubire, de pace si de armonie, sa va bucurati de cei dragi si fie ca Mosul sa va aduca in special sanatate si in plus tot ce va doriti!
Va pup pe toate si pe toti!

Craciun Fericit!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

Am intrat si eu sa va urez Craciun fericit,cu multa sanatate, dragoste si caldura sufleteasca! Sa aveti parte numai de bucurii alaturi de cei dragi!

M. cu Mihnea Gabriel
si fericita 35+ cu Codrin Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor ce bine imi pare ca ati mai iesit din barlog.

Lavi tare frumos povestesti de Lorina. Mai vreau si poze acu, ca deh mi-ai facut pohta de carlionti blonzi. Asta-i pohta ce-o pohtesc!

Loredana ce sa zic, esti vrednicuta rau, miros si prin poze cozonacii tai.

La mine gata pregatirile, adica curcanul il gatim maine dimineata, la fel legumele, umplutura, prajituri am cumparat o groaza, prea multe, o sa ma fac cat casa, salata boeuf face mama si sarmale deci suntem aranjati.

Am pus cadourile sub pom, e feeric la noi in sufragerie. Copiii dorm, abia astept sa le vad fetele maine la desfacutul cadourilor.

Craciun Fericit!

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Sarbatori Fericite, cu sanatate si belsug! Sa aveti un AN NOU mai bun, fara criza financiara, sa va bucurati de copii, de familiile voastre si de visuri implinite!

Noi suntem bine, pe cat se poate, necazuri am mai avut in familie, dar nu vreau sa detaliez acum, de Craciun. Tata e inca ok, pe picioare si ne rugam ca Noul An sa ni-l tina la fel.
Filip e un nazdravan, vorbeste non-stop, deja se corecteaza la unele cuvinete : "comalanda" - " nuuu, mami, te-le-co-manda! lasa ca o sa zici bine cand o sa fii mare!" . Baga expresii mai nou, de genul : " Hai, lasa-ma!" - " Helloooo..?!" , " Cum ma cheama, nu stii?!?" , " Inteleg, inteleg..da, da.." . Si el ne testeaza la greu cu incapatanarea, totul e "nu vreau, inca putin, mai tarziu" , mai nou, de vreo saptamana, se catara peste tot! a invatat sa-si traga scaun, taburet, ce gaseste si sa-l puna unde are nevoie: la intrerupator, sa se urce pe dulap, pe comoda, la dulapul cu dulciuri, pe calorifer, pe varful canapelei..sau sa sara de pe masa, pat, canapea, scaun, etc. de ne sta ceasul cand il surprindem.
Inca la faza de pampers , are un regres, desi nu l=a fortat nimeni, dar de ceva timp nu mai vrea neam sa stea pe olita! nici pe wc, zice " fac pe mine/ in pampers". Si inca cu suzi...boala grea si asta..vrem acum , de Sarbatori sa incercam sa renuntam la suzi..sa zic ca i-a luat-o Mosul in schimbul trenuletului Thomas pe care si-l dorea.

Eu sunt obosita mai mereu, afacerile nu merg grozav, am avut si oaresice depresii cu situatia cu tata, munca, etc..si pur si simplu nu mai am timp sau stare sa scriu. Cand pot, va urmaresc, mi se face dor de voi si ma mai uit pe poze. Copiii nostri vor ramane cei mai frumosi, asta e clar!
tuturor si sper sa revin cu niste poze proaspete in zilele de dupa Craciun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Sarbatori fericite, strumfar multa, multa sanatate si numai bucurii! Sa dea Doamne Doamne ca 2010 sa fie un an bun, fara crize (de tot soiul) si sa ne bucuram in liniste de strumfisorii nostri.
Pup toate fetele si cei dragilor!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

SARBATORI FERICITE!!!!!

Sa va bucurati de magia Craciunului alaturi de cei dragi!

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

hello

Craciun Fericit strumfarie!

La Multi Ani! tuturor

mami de Matei 28 iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Craciun fericit si imbelsugat, cu multa fericire si sanatate.

Pupici de sub zapada din Padurea Neagra,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Craciun fericit tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Craciun Fericit! si multa sanatate va uram si noi.. se simte ca suntem in zile de sarbatoare... foarte bine! foarte frumos! a fost dragut mosu'? cine l-a prins, cine l-a vazut?

hehe.. 26 decembrie azi, am si eu 3 ani de DC!

pupici si salut aparitia fetelor care n-au mai scris de mult pe aici! oricum toata gasca cred ca ne gandim din cand in cand la toate celelalte!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput