Strumfi de iul-aug 2007 (167)
Raspunsuri - Pagina 19
CarlaV spune:
La multi ani 2010!
Mychy, la multi ani pentru onomastica!
Oaana,
.
Milena, superba familie ai! 
Georgi, ma bucur mult ca ati fost in "formatie completa".
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Ioana75 spune:
Sa aveti un an nou foarte bun, si la multi ani pentru sfantul Vasile! mychy, oaana, dati de baut? 
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
mychydutza spune:
oaana, atunci sa ne traim cu numele! De baut dam, pt cine mai poate.hehe.......hac...lalalalaaaa
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
Vivela spune:
La mult ani, sa traiti 1000 de ani ...
si La multi ani Vasilicelor
.
multumesc fetelor de incurajare, michy si eu tot la sanador am fost, nu stiu daca la cel mai tare ecografist, dar am citit de bine de el, eco a iesit super ok. dar slava domnului, n-am dat 20 de mil...
TT nu e chiar rau, cica fata de riscul standard de 1/385 eu am 1/357 pt SD. adica mie imi spune cam acelasi lucru, ori ca as avea un risc de 1 din 385 ori ca as avea un risc din 357 e tot cam p-acolo. insa la o adica, daca e sa fii tu ala care face statistica, poate sa fie si 1 la 1 milion, ca nu cifrele te incanta.
acum ma streseaza mai tare operatiunea in sine si faptul ca o sa dau o gramada de bani, pe care nu-i planificasem pt asa ceva...
in rest, puiul meu mic misca, misca si face tumbe in burta, cred ca azi noapte a petrecut si el (mai ales dupa jumatea de pahar de vin
).
tortul a fost/este bun, mai e doar jumate...
. na, e cu fructe, nu tine mult, deci trebuie mancat repede
. si ar fi pacat sa-l las sa se strice in frigider
.
pe mine ora 12 m-a prins cu laptele la incalzit. la fix fara 3 minute s-a trezit mandrul in pocnitori si il apucase setea - a inceput sa urle ca el vrea laptic. l-am convins sa ne uitam pe geam la artificii ("ce frumos fac poc!") si sa manance dup-aia. noroc ca in 15 min a adormit la loc, asa ca eu si tati am putut sa ne uitam la un film, cam slabut dar a mers pana la urma.
gata, m-am intins, se pare ca o sa am limbarita anul asta ![]()
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+
16+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
mychydutza spune:
vivela, eu ma refeream la amniocenteza ca a costat douazeci de meleoane........ Felicitari pt bb miscaretz.......o sa ai mare distractie cu doi duracelli.....
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
violetan spune:
La multi ani,vasilicelor!

Vivela, cam asa (daca nu chiar exact) am avut si io TT, dar n-am facut amnio...daca vrei caut rezultatul si-ti zic. Pup mare!
Pup strumfaria ca e tarziu!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
Antoanela23 spune:
La Multi Ani, Mamici de strumfi. Noul An sa va aduca numai santate, bucurii si surprize frumoase.
CarlaV spune:
'Neata!
Stie cineva ceva de Jadi? Am auzit ca sunt turisti blocati pe la Arieseni.
Am pus si eu la semnatura poze din perioada sarbatorilor, daca aveti rabdare, sunt 129.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Ioana75 spune:
Vivela, sarcina usoara in continuare. M-am uitat si eu acum in analizele mele cu Smaranda, si am avut (la dublu test) risc de SD de 1/50 si de sindrom Edward de 1/65. Dar nu am crezut in statisticile lor si n-am facut amnio.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei