Strumfi de iul-aug 2007 (167)
Raspunsuri - Pagina 11
Luna1 spune:
Timi am cumparat turkey crown anul acesta, adica numai pieptul ca picioarele nu le mananca nimeni niciodata. Am cumparat unul mare ca suntem 10 cu totii, nu f mare dar de ajuns. Plus ca mama face sarmale si salata beouf. Deci mancare la greu.
S-a linistit si la mine , mai mucesc asa, din cand in cand sa nu bata la ochi.
La voi a nins Timi?
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Timi07 spune:
Luna am vazut zilele trecute 2-3 fulgi de zapada.
A fost zapada in afara orasului, dar si acolo destul de putina.
Noi nu facem sarmale dar ma gandesc sa fac Colcannon simplu (fara bacon) ca si garnitura.
Mai am niste branza brie pe care cred ca o sa o fac incalzita cu smochine uscate, ceapa, nuci si rockets... asta ca aperitiv.
Maine-i ajunul si eu tot nu-s hotarata ce facem
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
ddanagh spune:
ASaa
Am terminat si eu curatenia, mai am o baie dar nici nu se pune. Am avut noroc ca DAria e ocupata foc cu un puzzle cu Fifi, e incantata rau. Aseara a adormit zicand: Fifi mea, Fifi mea.
Ieri m-am dus si cu Daria in oras fara sa-i spunem lui Adi ca sa-i iau cadou. DAca ma vedeati ziceai ca sunt din Stan si Bran. Am plecat cu DAria cu sania, am intrat in magazin, nici nu stiam cum/ce sa tin, copil, sanie, geci, sacose..... Si, dupa ce m-am chinuit atat DAria m-a dat de gol, cum l-a vazut pe taica-su a inceput: Da Daia, da DAia tati.... DAr am fost smechera ca am scos doar jumatate din cadou.
Azi de diminetza am fost si la Doamne, Doamne sa ne impartasim, ce sa mai suntem pregatite sa vina Mosu.
Maine vreau sa fac si o placinta de dovleac buna rau, secretul e ca in dovleac se amesteca si un plic de budinca de vanilie cu 200 ml de lapte, astfel ca bostanul nu mai curge si-i si mai gustos.
Hai sa aveti spor la munca.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
nma spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Timi07 Simtiti ce tare miroase a menta? De la mine vine. De jumate de ora o frec.....da si cand dau navala mailurile si nu se mai opreste telefonul. |
Eu am un ceai de menta pe birou. Eram convinsa ca de acolo vine mirosul. Oricul la cat sunt de obosita am percutat mai greu: in prima faza ma intrebam de ce freci menta .
Acum rad singura ..... sefu nu mai intelege nimic (crede ca eu lucrez )
Legat de pregatirile de sarbatori: a mai facut cineva cozonacul trandafir cu zahar ars. Stiu ca anul trecut eram tare mandre de el. Eu am cumparat ieri, nu am nici o sansa sa fac .
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2
Timi07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nma Eu am un ceai de menta pe birou. Eram convinsa ca de acolo vine mirosul. Oricul la cat sunt de obosita am percutat mai greu: in prima faza ma intrebam de ce freci menta . Acum rad singura ..... sefu nu mai intelege nimic (crede ca eu lucrez ) www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2 |
Nico eu nu-mi revin ce liniste e la ora asta la noi. De cand m-am intors la lucru a fost tot nebunie. Sa-ti fie de bine ceaiul ma duc sa-mi fac si eu ceai.
ddanagh spune:
Hai ca sunt naiva rau. Ai trecut asa repede la curcan dupa menta, fiind in acelasi spectru, eu chiar am crezut ca ai tulpini de menta si le freci sa faci bucatele mici, mici pentru ceai Asa mi-am vizualizat eu mesajul lui Timi, abia dupa ce a scris NMa am realizat. Ei, sunt si eu eforica azi, ma simt bine, nu stiu de ce, spiritul sarbatorilor si am citit cum am vrut.
ddanagh spune:
Nma daca mai ai reteta de cozonac, si mai ales daca e incercat de tine si iese, da-mi-o si mie te rog.
Parca as face si eu in casa, nu am facut in niciun an cozonac.
Luna1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nma
Eu am un ceai de menta pe birou. Eram convinsa ca de acolo vine mirosul. Oricul la cat sunt de obosita am percutat mai greu: in prima faza ma intrebam de ce freci menta . Acum rad singura ..... sefu nu mai intelege nimic (crede ca eu lucrez ) Legat de pregatirile de sarbatori: a mai facut cineva cozonacul trandafir cu zahar ars. Stiu ca anul trecut eram tare mandre de el. Eu am cumparat ieri, nu am nici o sansa sa fac . www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2 |
Ce tare faza cu menta. Lasa ca te vede sefu razand si te promoveaza, zice "Ia uite ce fericita e Nico cand munceste!"
Dana spor la curatat baia. Si zi asa, e paracioasa Daria?
Adelise l-a vazut pe Mosu ieri la gradi. Ei si de cate ori o intrebi ce vrea sa-i aduca Santa zice "Santa bing (bring) me house!" adica dollhouse.
Ieri o ia al meu sot, o aduce acasa si in mana avea un pachetel o intreb ce are acolo si imi zice "Santa got me pesents!" (presents) foarte entuziasmata. Nu s-a intrebat cum ar incapea o casa de papusi in pachetelul ala mic. Desface ea pachetelul, niste plastilina in el. I-a cam picat fata, dai si chinuie-te sa-i explici ca vine Santa si acasa, cand doarme ea peste doua nopti. Nu stiu ce a inteles insa clar si-a dat seama ca sperante sa primeasca (,) casa mai sunt.
Eu cred ca sunt bulversati copiii astia, am fost la Mall l-a vazut pe Santa, apoi la gradi l-a vazut pe Santa, apoi mai vine si acasa...pai ce mama naibii, omul asta nu doarme?
Timi Adelise ne-a cantat un cantec super, vi-l scriu aici daca nu-l stiti. E pe melodia de la Frere Jaques.
Father Christmas
Father Christmas
He got stuck
He got stuck
Coming down the chimney
Coming down the chimney
What bad luck
What bad luck.
Ne-a luat vreo 2 zile sa desplusim tot cantecul (l-a invatat la gradi), ea il canta asa Father Christmas...He got sucked (ma gandeam "ce-o fi facut ma saracul Santa sa-l dea astia afara?) dupa aia nu mai intelegeam nimic, a venit al meu cu ideea ca he's too fat si What bad luck zicea clar. Pana la urma m-am gandit eu ca n-au cum sa faca astia la gradi referiri la grasimea lui Santa asa ca i-am dat de cap si acum ni se pare asa clar, cum naiba n-am inteles.
Hai ca am limbarita.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Timi07 spune:
[:-)))[:-))) mor de ras cum ati interpretat voi frecatul meu de menta si mai vii Luna cu interpretarile la Father Christmas
zau c-a meritat sa vin la lucru.
Luna merci pt cantecel nu stiam versurile dar avem linia melodica ca doar stie Frere Jaques (binisor nu f bine).
Soph ne canta bucati din Jingle bells, Yellow submarine (The Beatles), Lolly pop de la reclama Dell si mai e unul a unor spanioloaie de prin anii 70 cred, ceva de genul "I can boogie, boogie all night long" dar Soph zice all day long si da tare din funduletz. Gata am gasit e Baccara.
Timi07 spune:
A venit Mos Sefu' Craciun la mine si mi-a adus o felicitare si niste voucere si-mi zice ca dupa pranz daca e liniste pot sa pleca acasa la care eu: dar stii ca eu imi iau pranzul la 11
el razand: nu-ti fortza norocul
ce sa zic... a meritat sa incerc, nu?!