Strumfi de iul-aug 2007 (167)
Raspunsuri - Pagina 12
ddanagh spune:
Timi a meritat, a meritat, nu se stie niciodata.
Luna fain cantecelul. Va sa zica a inceput sa vina acasa cu noi achizitii de la gradi. Asta mi se pare fantastic ca si DAria prinde tare repede la gradi. Parca m-am intristat si eu o secunda ca nu si-a gasit casutza in cadou. Imi inchipui ce-i in mintea lor, ce dezamagire. Noroc ca le trece repede.
Aici e DAria zicand poezia Tica, tica, stalceste la greu.
http://picasaweb.google.com/ddanagh/Filmulete2Ani#5416508050113689650
Adi a sunat si s-a dat drept Mosul, sa o-ti fi vazut-o pe DAria ce topaia si te tare zicea ca ea e cuminte si face nani si vrea un joc mare si un joc mic si o punga mare de bomboane. Ea in continuare stalceste f tare dar intelegem ca ne zice ce vrea de vreo 2 saptamani: ' DAia piti (cuminte), ace nani, vii suu. Un gou maie, un gou mi, bobo maie, maie'' si arata si cu mana cat de mare. E tare scumpa.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
Luna1 spune:
Timi de treaba sefu ala al tau. Banuiesc ca acum infuleci repede ca sa pleci.
Dana ce tare ca a vorbit Daria cu Mosu. Noua nu ne-a dat prin cap. Noi doar i-am scris scrisoare, sa vezi ce haioasa era cand o intrebam "si lui Cos ce sa-i aduca?" si ea se gandea cu ochii dati peste cap, "aaaaammmm, pane!" (plane). Abia astept sa o vad vineri dimineata cu casoiul care e cat ea.
Filmuletul il vad acasa ca aici n-am sunet.
Am fost sa-mi iau un sandvis si sa-i iau cadou lui al meu in pauza de masa, i-am luat un set de cd-uri cu muzica anilor 60 si o rama mare de piele in care se pun 4 fotografii. Am sa printez maine cu copiii si cu noi! Asta asa simbolic sa vina Mosu, ca altfel asteptam reducerile sa-si ia o haina de servici, si niste pantofi.
Ca sa vedeti ce frec eu menta, citesc La Medeleni online.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
nma spune:
Mai fetelor a venit sefu sa vada de ce rad. Noroc ca mi-am terminat treaba.
Timi reteta o am acasa dar nu stiu daca am timp sa intru pe PC. Poate mai intra fetele care au facut. O sa incer sa il caut pe net.
Dana nu pot sa vad filmuletul la birou .
M-a sunat Alex sa imi spuna ca a fost la colindat si nu a dschis nimeni (doar cei care stiau ca vine). Imi pare tare rau pentru el. Abia astepta sa mearga la colindat, iar diseara suntem pe drum, deci nu poate sa mearga. O sa colinde cu noi la bunici cand ajungem.
Si ca sa ma laud am facut calendare cu pozele copiilor pentru bunici. Abia astept sa merg sa le ridic de la firma care mi le leaga. Sunt facute de mine asa ca am mari emotii.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2
ddanagh spune:
Of, cu vremea asta nu am mai ajuns la fotograf, tare as fi vrut sa fac si eu calendare cu Daria.
Imi pare rau de dezamagirea lui Alex, mai vine venea la mine, noi am primit anul asta pe toti cei care ne-au batut la usa (bineinteles 90% tigani, dar pana la urma sunt si ei copii). E f incantata DAria cand ii aude si le da ea banii.
Eu ti-am cerut reteta dar lasa ca deja vad ca ma ia lenea, m-am vazut cu sacii in carutza cu curatenia si m-am si lenevit. La anul.
Gata, va las, ma duc sa mai calc un pic. MI-e asa urat de calcatul asta.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
Timi07 spune:
Mami de Daria apreciez ca ti-ai cerut scuze de la fata. Cum sa nu stie poezioara?! Nu vroia fata sa te eclipseze cat de dulce recita dar tu nu te-ai prins.
si asta-i ce-o cauti? N-am facut-o doar ca mi s-a gatat menta si-am trecut la frecat netul
Luna seful meu stie ca eu mananc acasa ca-i am pe ai mei aici si nu locuiesc decat la 15 min de mers pe jos.
Da acuma serios ar trebui sa plec la cumpa si sa-mi iau terorista mare de la cresa.
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
Timi07 spune:
V-am tzucat si-am plecat!
Craciun Fericit va urez din Insula de Smarald!!!!!
Huh nu suna cool Emerald Isle?
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
musso17 spune:
buna fetele
nico,io am facut rosenkrantz-ul asta,se face usor si desi e aspectuos cand il scoti din oala e tare rau,trebuie sa ai dantura buna...oricum,ideea e ca nu e asa mare bataie de cap ca la cozonacii normali.
noi maine o luam spre capitala.
sarbatori feicite sa aveti si multa bucurie in suflete.
nma spune:
Uite ca pe fuga am cauta si eu reteta .
E aceeasi cu cea pusa de Timi.
Georgi mie chiar mi-a placut mult cozonacul. Am facut anul trecut si a avut succes.
dana asta e unul din motivele pt care lumea nu mai primeste colindatori. In plus cum el e mic nu il vede lumea pe vizor sa stie la cine deschide .
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2
Vivela spune:
buna seara
eu azi am reusit sa nu fac mare lucru, doar o parte din cumparaturi , ceva de pus pe masa si niste cadouri pt ai mei. cred ca si eu am avut surplus de menta de frecat (Timi, super tare faza ) , ca ieri imi propusesem sa fac mai multe.
acum, la ora asta, am pe lista de facut sarmale si de facut cozonaci, n-am mai facut de cativa ani, ma lenevisem si cumparam. dar oricat de buni ar fi si aia cumparati, nu se compara cu aia munciti in casa. si daca tot ne omoara criza si suntem depresivi , macar sa ne bucuram de maruntisurile astea.
eu ma gandeam sa fac cozonacul ala trandafir, dadusem peste reteta zilele trecute. dar tot asa, citeam ca zaharul ala caramelizat e cam tare si iti cam omoara dintii, drept pentru care ma gandeam sa nu-i pun niciun zahar caramelizat, sa fie deasupra ca un cozonac obisnuit, dat cu ou si presarat cu zahar tos. nu stiu, oi vedea eu ce idei imi vin.
Dana, super Dariuta, scumpa foc .
eu cand il intreb pe david ce ar vrea sa-i aduca mosul, el cica "mosul aduce cadoua, giucarii" dar nu imi da nicio idee, asa ca trebuie sa-l ghicesc eu.
mi-e dor de el mult, si al meu cand a venit aseara de la munca cica: "ce liniste p-aici, acum imi dau seama ca david ne umple toata viata" . abia astept sa il vad maine (de-aia vreau sa fac totul de azi, ca maine o sa fim pe drumuri si probabil ajungem seara inapoi, sa prindem ajunul la noi acasa si dimineata sa ne bucuram de "cadoua").
asa ca nu stiu daca mai intru, probabil o sa incerc sa ma tin departe de calculator si sa stam mai mult impreuna.
deci si prin urmare, va urez tuturor sa aveti un Craciun fericit si sa vina Mosul cu darurile pe care vi le doriti.
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 15+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
lorinaoo1 spune:
Asaaa, deci va delectati cu menta, cozonaci caramelizati, poezioare si alte minunatii Asa sa o tot tineti inca un an intreg si mai mult . Uite ca ratacesc si eu pe forum, dar sa nu uit esentialul si sa nu mancati prea multe dulciuri , e mai buna menta (chiar faina faza, Timi). Va pupacesc pe toate si pe nazdravanii vostri si sa ne dea DD sanatate ca de restul ne ocupam noi .