Leoaicele DC *(47)*-La multi ani 2010!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyalo
[Aurorra, Emma-fetele noastre din Piatra voi cum ati petrecut? Sper ca sunteti bine sanatoase si voi si puisorii vostrii.
dany

Multumesc, bine. Am fost in centru la artificii la 12 si apoi am culcat baiatul si am mai cascat ochii pe la tv pana pe la 2 si am facut bilantul anului trecut cu sotul. A doua zi am tot fost pe la colindat si gata revul.

La multi ani si multa sanatate va uram!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata!
Cine vine azi la o si o prajitura?

Andrei a inceput azi scoala, super incantat si avantat, s-a trezit devreme, fara mofturi sau fite!
Noi suntem la munca, asteptam sa vedem ce vor mai zice cu bugetarii, cu salariile si in ce directie vom merge!

Catutza, moralul vostru trebuie sa fie ridicat, ca sa-i dati incredere cumnatului tau! Sper sa fie bine si sa se refaca repede, sigur va veti implica ca sa-i faceti perioada urmatoare mai usoara! pentru a-ti ridica moralul!

Emma, !

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cine-mi da si mie pe pm parola/user dp yahoo ? merci

Vin eu la cafea si la ceva dulce, ca simt nevoia
Aici e frig si luceste soarele, zapada e inghetata bocna ...

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN

si
DAVID

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Cine-mi da si mie pe pm parola/user dp yahoo ? merci

Ti-am trimis PM...

_
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna si de la noi
abia ne-am intors de la logopedie...

se vad progresele lui Donu'...se vede ca a lucrat si-n vacanta

In rest la noi a nins acum s-a oprit...e un rece plascut afara
O saptamana frumoasa tuturor!

4 ianuarie 2010

Dimineata s-ar putea sa fiti bulversat din cauza unor probleme de natura sentimentala.

Va recomandam sa acordati mai mult timp activitatilor casnice. Puteti sa va ocupati de reparatii, reamenajari etc.

Evitati discutiile in contradictoriu cu o femeie mai in varsta din familie, care incearca sa-si impuna ideile.

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Buan si de mine, va doresc o zi buna si un inceput de am plin de energie si voie buna!

Va invit la o cafera asa in plina amiaza!

6s si mami de astronaut Vladut (05.11.2003)

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Ce faceti, cum sunteti ?
Azi dau eu cafeaua
Anca, ce-ti face burtica ? Cum te simti ?
Catutza, ati rezolvat ?
Dodo, cand mergeti in Buc ?
Ledi, raporteaza ceva despre voi !
Katty, cum e la scoala ?
Dany, e bine Stefanut ???
Annie, azi cum esti ?
Lilia, Aurorra, Ralu, Copilutz, MariPaun, Octavia, Nikolle, Ioana, si restul de fete ... pe unde umblati ?

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN

si
DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

'Neata mai pe la ora 12 asa, ce sa va spun am fost ieri la control, bb e bine e mic mic are numai 7 saptamani aproximativ, am primit un vraf de analize de facut, i s-a vazut si inimioara cum bate si si- cam intrat in drepturi, cu greturi si ameteli cat e ziua de lunga, are preferinte pentru mandarine si apa minerala, in rest toate bune si frumoase!

Va doresc o zi buna cu multa multa energie!

6s si mami de astronaut Vladut (05.11.2003)

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

neatza

cafea...multa cafea... parca as bea continuu si nu simt nimica

Daria, sar'mana... sunt mai bine

Ati vazut aseara deschiderea turnului de aici ? Khalifa tower. eu la tv, si tot mi s-a facut pielea de gaina

Mergi la inceput

Buna...si eu as bea muulta cafea!!!
Eu sunt intoarsa pe dos ...am citit de baiatul acela de la Carcotasi care a murit de gripa noua, si mi-a cam dat planurile si ideile de vaccinare peste cap...caci cica era sanatos, n-avea alte boli...
Daria , multumesc de intrebare, Andrei a inceput ieri in forta scoala, fara niciun fel de problema, a venit de la scoala cu temele facute, vesel nevoie mare, nu mai conta ca si-a pierdut fularul in drum spre sala de sport...

Anca, iti doresc sa-ti treaca repede pejor greturile, dar daca ai luat-o pe panta asta, abia in sapt. 12 s-ar putea sa scapi, sper sa fie totusi usor...in rest, sarcina usoara, fara de-astea, iar dezvoltarea lui bb sa fie cea mai frumoasa la tine in burtica!

Annie, n-am vazut inaugurarea lui Burj Dubai, am inteles ca se vede de la 80 km departare, sau de sus din varful lui se vede pana la 80 de km hat-departe! Asa e? O sa caut pe youtube, sigur gasesc ceva!

Pupici tuturor!

_
varsta lui Andrei

Mergi la inceput