Leoaicele DC *(47)*-La multi ani 2010!
Raspunsuri - Pagina 17
Annie80 spune:
Din varful lui se vede pana la 80 km distanta...asta daca e senin noi neam ridicat la 150 m si am vazut mai nimica
Anca...pt greturi incearca gutuie...daca se mai gasesc
Katty ce baiat de la carcotasi?
Noi duminica incepem scoala
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Dodo, cand mergeti in Buc ? |
Cristina ...sper...sper ca pe 28 ianuarie...cand avem programarea
5 ianuarie 2010
S-ar putea sa aveti musafiri din alta localitate sau sa fiti invitat la rude.
O persoana mai in varsta din familie va da sfaturi utile intr-o problema sentimentala.
Va sfatuim sa nu faceti afirmatii prin care sa alimentati gelozia persoanei iubite.
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
katty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Annie80 Katty ce baiat de la carcotasi? |
Annie, era un actor care-l interpreta f.f.f pe Adrian Nastase, si de fapt pe mai multi...
link
Multumesc pentru linkul de pe youtube, eu am cautat dar nu gasisem, pare grandios, n-am apucat sa vad tot!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
Dodo-pui spune:
Katty DD sa-l odihneasca in pace...dar eu refuz sa cred ca nu suferea de nimic altceva...la cat de gras era la 37 de ani(cel putin pe abdomen ...si sigur era grasime si pe la inima ,ficat...)Poate nu stia cum nici eu nu stiu sa am ceva dar la un control...cine stie ce apare
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Dumnezeu imposibilul!
katty spune:
Gabi, sper din tot sufletul sa ai dreptate, si sa fie asa cum spui, sa fi avut totusi vre-o boala ceva despre care nu stia, fiindca s-a tot vorbit dupa Craciun despre el ca s-a imbolnavit si se zicea ca inainte fusese sanatos, fara boli cronice, eu de-asta m-am cam speriat!
In rest, Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
_
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
catutza spune:
Multumim de incurajari a trecut cu bine de operatie, se simte bine acum. A avut dureri mari dupa dar ce a fost mai greu a trecut.
Se pare ca in cateva zile ii va da drumu acasa dar 2-3 luni nu are voie sa puna piciorul in pamant!
Am auzit si eu da baiatul de la carcotasi nu pot sa cred ce cumplita este aceasta boala (eu oricum cred ca este raspandita intentionat, ca acum noi suntem cobai).
Va , o seara buna
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
Annie80 spune:
neata
cafea. cafea! Cafea!
Cata, ma bucur ca totul a decurs bine, reintorcere fara probeme, si recuperare rapida
katty, artificiile sunt cam de la jumatatea filmului..... parca e in flacari
eu nul cunosc pe tipul de la carcotasi...Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Daria...te cheama si Cristina? ca nu vad de ce iti spune Dodo asa de tine e vorba?
cum e Giulia?
Adi,Dany, rstul voi ?
Dodo-pui spune:
Buna dragelor,
la noi e o dimineata cu vaaaaaant.Bodo a plecat la gradi cu taica-su(care inca e in fara plata)...iar eu si Isabella suntela "oferta" cum zice al meu(lipide una de cealalta
Azi sper ca voi face vaccinurile de 6 luni(fara componenta antipertussis)sper ca totul sa fie ok-la ora 15,15 ne-a programat...uufff
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
6 ianuarie 2010
Reusiti sa rezolvati probleme de serviciu foarte dificile. Va recomandam sa fiti mai atent cum vorbiti cu sefii si colegii, ca sa nu aveti neplaceri.
Incercati sa va odihniti mai mult!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dumnezeu imposibilul!
katty spune:
Neata,
Dodolina, multumim de horoscop si de cafeaua excelenta pe care ne-ai adus-o!!
Annie, am vazut tot filmuletul, ai avut dreptate, ti se face pielicica de gaina ...superb...grandios spectacol, mi-a placut, sper sa fie asa cum si-au propus cei ce au ridicat imensitatea aia!
Catutza, ma bucur ca a trecut operatia si totul va fi bine! O sa fie o perioada chinuitoare, dar fiind tanar, sper sa se refaca repede! Oricum, un pic v-ati mai linistit, sper!
A inceput Bia gradinita? La voi la scoala cum e?
Pupici!
_
varsta lui Andrei
szivarvany spune:
Cateva poze cu patinatoarea, de calitate zero barat, dar se vede ... http://family.webshots.com/album/574091854FvzPIA?start=48
Pup si eu trupa, in Oradea ploua ...
Dodolina, pumnii stransi pt Isabelle stiu eu ca ai un stres imens
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN
si
DAVID