Leoaicele DC *(47)*-La multi ani 2010!
Raspunsuri - Pagina 15
katty spune:
La multi ani, 2010!
Uite ca ne vedem si in noul an!
Va urez un an plin de sanatate, plin de fericire si impliniri, satisfactii si bucurii de la puiutii vostri!!!N-am apucat sa citesc chiar tot ce ati scris, aseara am revenit de la mama, dar a fost Andrei la calculator, incarc niste poze din ultimele zile si revin!
Pupici tuturor, sper sa citesc in urma doar de bine!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
anca_vlad spune:
neata, o duminica faina va doresc cu bulgareala la zapada,dar pana atunci va astept la o cafea fierbinte si un pahar de vorba!
Anca 6+POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
Dodo-pui spune:
Buna dimineata si de la noi...
si
O duminica frumoasa si numai bine.
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
szivarvany spune:
Buna dimineata si de la mine, sunt la birou
Dodo, mult, mult succes cu munca
Pup trupa, revin !!!
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN
si
DAVID
Annie80 spune:
Neata si de la noi
eu sunt pe undeva pe jos, cred ca am mopuit cu mine
Anca cum esti, bb-lina?
Dodo, ai dormit bine?
restul?
Katyy, astept poze!
o duminica faina!
Dodo-pui spune:
Revin cu horoscopul:
3 ianuarie 2010
Dimineata, o ruda din alta localitate va da o veste cu care va indispune. S-ar putea sa fiti nevoit sa plecati intr-o calatorie lunga.
Daca va urcati la volan, va sfatuim sa respectati cu strictete regulile de circulatie. Exista riscul sa platiti o amenda.
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
danyalo spune:
Buna dimineata pe la pranz
Am dormit muult toti 3 si cu matza 4...
De amine o luam de codita care incotro... doar bb si matza stationeaza la domiciliu.
Azi am trecut la scutecele nr 4 ca deh papam mult .
GAbi multumim de horoscop!
Daria- ce cauti duminica maica la job???
Anca multumim de cafelutza...
Annie-ai mopuit toata casa... lasa si barbatilor nu numai tu.Am admirat pozele cu strumful tau ce mare s-a facut! Si ce frumusel e.Imi pare ca seamana cu amandoi!
Mai am de urmarit pozele Adrianei din contul comun!
katty spune:
Hello, si de la mine!
Astazi ar fi fost ziua tatalui meu, ar fi facut 70 de ani, desi nu mai este pe pamant de 12 ani ii zic doar ca mi-e dor de el...!
Dodolina, multumim de horoscop, si mie mi-era dor!
Daria, ce devreme ai inceput munca...ai vrut sa ne-o iei inainte cumva? Sau ti-era dor?
Anca, "multamim" de cafeluta, tare bine prinde!
Annie, o sa pun si pozele...
1. webshots, de la patinoar, calitate mai proasta caci am lasat ap. foto acasa si-s facute cu tel. mobil, !
2. picasa, de la revelion!
3. tot picasa, am mai adaugat la papa cateva poze!
Dany, felicitari grasunelului pentru nr. 4, sa le umple sanatos!!
Cam atat, revin!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
catutza spune:
Danny , pana la urma a aflat si familia, dar nu tot, asa in mare...ca are piciorul rupt si trebuie operat.
Annie , din pacate spitalul nu a avut tijele de titan, si fiind sarbatorile acum nici distibuitorii nu le-au livrat asa ca maine il opereaza...daca ajung placutele.
nu mai zic nimic ca nu mai am ce, am moralul varza, maine incepem si munca/ gradinita asa ca
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala