Albinutze de Mai-Iunie 2009(49)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sarmisa spune:

Seara buna!
Voi tot ati vorbit de zapada...avem si noi in brasov, de cateva zile, dar numai azi am simtit si eu ca a venit iarna si m-am bucurat de zapada,am stat afara vreo 4 ore.

Vreau si eu sa le urez bun venit noilor venite in stup,sa-i felicit pe toti bebelusii care mai adauga cate o lunita ca nu reusesc sa intru zilnic, si sa le doresc insanatosire grabnica celor bolnaviori,chiar daca nu scriu sa stiti ca mereu am cate un gand bun pt fiecare.In general nu reusesc sa tin pasul cu voi si de multe ori nu raspund ca deja au fost fete care au fost pe faza si au spus cam ce as fi avut si eu de spus.stiu ca un raspuns personalizat face multe da nu pot momentan mai mult.

maria, tare scumpa erai bebelus , iar Darius a crescut mult si frumos, ce-mi place e ca in mai toate pozele rade sau zambeste!
Vad ca se inmultesc -ii,felicitari mamici si sa fie fara multa durere si maraieli!
acum vreau sa ma uit si eu la poze si sa mai citesc din capitolele trecute daca nu intervine nimic, tare mult au crescut puiutii nostri si sunt asa de expresivi acum...
va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

maria, bebeul tau e de revista, zau.

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Seara buna fetele...am luat si eu o pauza de curatenie si m-am gadit ca asta e cel mai placut mod de a o ....savura
La multe lunite inainte tuturor albinutelor si bondareilor care au mai adaugat o lunita in frumosul palmares
Miruta de masuratori si bucuta intepata
alic sa pui mana sa inveti manevra aia ca e foarte buna in cazui nefericite...si mai e una ....cica sa apesi cu dgetul mare in mijlocul taplii la bb da cica foarte foarte tare.Nu-ti doresc sa ai ghinionul sa o incerci dar "just in case"
lavinia imi pare bine ca e ok Rareselu...of Doamne bine ca nu e nimic grav
andata si tie de pentru masuratori,pupam si la tine una bucata bucuta intepata
serialbastre idem andata
cami bine ai venit mamico..."neste" poze ceva sa vedem si noi albinutza mica si mamica mare
LauraOana noi am inceput diversificarea de fix 1 luna si nu i-am dat deocamdata carnita.Abia am inceput sa papam branzica.Eu o sa-i dau carnita de pe la 6 luni jumate...adica de saptamana viitoare...pupam si la tine bucuta intepata.....mama nene ce da bucinele pup eu in seara asta
andata asa am crezut si eu ca se gandeste la rate,datorii si alte piese de schimb dar de fapt dormea bustean
alic am vazut pitica mica la zapada...ce bine ca tine fularul mai la gurita...al meu zici ca-l bat cand ii pun fularul
ely sanatate multa si un pentru printesa sa treaca maraiala
sarmisa tinem pumnii sa nu fie grav
bamsy nu stiu ce sa zic dar cred ca poate fi si de la dinti.Probabil bibe o deranjeaza mai mult la gingii decat lingurita...da de fapt daca zici ca a baut ceai...nu stiu ce sa zicCat despre fumat si eu am fumat si in sarcina si acum si inca alaptez...
miruta eu tot cu forfecuta i le tai si nu i le tai chiar drepte,ii iau si putin din colturi ca altfel a doua zi e varza pe mocuta
alynta felicitari de noul dintisor si sanatate multa sotului
oanaalex pitica sa treaca repede bubitele
maria bunica am vazut poze cu bebe mic si umflatel....da ce-i dai sa pape...praf de ras ca e tot numai un ras mancai-as zambetelul lui
carla

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei
meu scump prelucrate Sf Andrei Flmulete BB mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Dani3lla, scuze, uite aici niste poze cu minunea mea http://www.xoopit.com/s/2163a608ccn699k6tmpf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Maria, ce frumos creste Darius, sa nu fie de deochi
si tu ce mumusica erai si ce bine semeni cu poza de cand erai mica!
ps: am ridicat poza!

Dani, si eu am vazut pozele voastre la zapada
chiar ma gandeam ca eu cu tine si inca nu mai stiu cine avem poze in stanga carutului...ne-om fi sfatuit?!

in ce priveste manevra heimlich, sa ne fereasca dumnezeu s-avem nevoie; m-am mai uitat pe net, da nu prea pricep...cine-mi explica cu lux de amanunte? ca nush ce am, dar cred ca-s cam grea de cap de-o vreme

Philip sa-ti treaca "moveul"

Oanalex am inlocuit poza!
pupam dulcica sa se faca bine! sa nu fie vreo boala a copilariei cum spui Carla

apropo de bubite, Natalia are partea de jos a obrazului drept plina de bubite mici-mici si aspre; unoeri se inrosesc partial, alteori nu se vad, dar la atingere sunt neplacute; aveti ideea ce ar putea fi?

ALICe, mamic de bebic Natalic

II DATI UN VOT NATALIEI la pag. 3? multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Fetelor as avea nevoie de un sfat de la voi!
Cand am inceput sa mancam cereale, seara, i-am dat sa manance cereale de la Hipp care au incluse lapte. La vreo doua saptamani a inceput sa ii apara pe fata in jurul guritei, dar numai unde ii ajungeau cerealele niste pete rosii si cu o bubita ca de iritatie. De atunci nu ii mai dau decat orez cu roscove de la Nestle. Am intrebat pediatra mi-a spus ca e o alergie de contact, dar eu nu stiu ce alte cereale sa ii mai dau ca eu m-am saturat de orez cu roscove. Mentionez ca am incercat si cereale de la Humana si aceeasi reactie am avut-o, de unde m-am gandit ca laptele praf din cereale o irita. Eu o hranesc inca cu lapte de la tzitzi.

Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Seara buna fetelor,
am intrat si eu sa va salut, Maria ma bucur ca ne mai dai cate un semn, bebe e tare frumusel si grasunel dar vreau sa spun ca tu arati super bine, cum ai facut de ai scapat de tot surplusul?
Eu sunt in butoiul cu melancolie, m-am certat cu soata pe motiv de socrii. Al meu sot chiar nu realizeaza cat de mult se baga ai lui, indiferent de distanta la care sunt si de fiecare data concluzia este ca eu sunt paranoica si ei "dragii de ei" plini de "bunatate",Stiu ca sunt pe langa subiectele zilei, dar macar cu voi ma mai descarc si eu
Trebuie sa ma bag de la ora asta la culcare( la mine e doar 8) pt ca daca nu fac asa iar am concert si chitza nu vrea sa doarma fara mine, da-mi prinde bine pt ca sunt zombi de cateva nopti, numai de ar dormi el.
stupul

http://picasaweb.google.com/ganesha1606/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1984 spune:

buna fetele! ne primiti si pe noi? ma numesc alina si am o albinuta de 7 luni pe care o cheama Ruth. va urmaresc inca din odisee si am incercat atunci sa-mi fac cont dar imi zicea k adresa mea de email e deja folosita.....in fine, si am renuntat.
Ruth s-a nascut pe 14 mai, nastrere naturala cu epidurala si a avut 3.450kg, 51 cm.
multi la mamici, albinute si bondarei!

Mergi la inceput

sa povestesc putin despre Ruth. e p printesa mica ce ne incalzeste sufletul in fiecare zi. este foarte activa, nimic nou pentru un bebelus de varsta ei cred

Mergi la inceput

de 2 saptamani a invatat sa se ridice singurica in picioare, si acum exerseaza zi si noapte in patut si oriunde gaseste ceva sa se prinda

Mergi la inceput