Albinutze de Mai-Iunie 2009(49)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

alynta, multa sanatatate si felicitari pt dintos
mirela, eu i le tai drepte, si uite ca ieri, cu un colt de la unghia degetului mic, m-a gaurit in ochi, am o pata sangeranda, sotul ca cica sa ma duc la medic, am zis ca stept vreo cateva zile sa vedem cum evolueaza. azi s-a mai intins sangele ala si arat cam rau
nici noi n-am inceput cu proteinele inca. am sa sun azi la dr sa vad ce-mi recomanda.
cami, bine ai venit!
pupici la gasca

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Alic am trimi alta poza pt album daca se poate numai
Fug sa citesc poate reusesc sa si raspund cate ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Noi ieri am ajuns cu Mara la medic ca s-a umplut de bubite mai ales pe spate si pe burtica. Cu o zi inante am probat si noi iaurtul asa ca nu stim sigur daca e ceva virus sau alergie la iaurt. Scriu numai ca sa subliniez iara ce important e sa se ofere fiecare aliment nou separat ca uite ce se poate intampla. Nu zic ca e neaparat sa se intample dar este o vorba romaneasca" paza buna trece primejdia rea"
Asteptam acum vreo luna pana sa mai incercam iaurt si daca se repeta figura o sa stim sigur care e problema. In rest asteptam sa treaca pt ca pt virusi nu se dau tratamente (daca e virus)
Virusii astia ma termina. Eu de cand sunt aici am auzit de o gramada de virusi mai ales la copii. Asa e si in Romania sau astia-s mai atacati de virusi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamsy spune:

Am fost si noi putin pe afara http://img706.imageshack.us/img706/3637/dsc05114r.jpg tare frumos este, nu am mai avut asa zapada de nu stiu cati ani.

miruta multumesc pt. raspuns, ai perfecta dreptate, dar vezi tu ne mau stresam si noi, vrem tot ce e mai bine pt.copiii nostri , eu la Maia nu pot sa-i tai unghiile numai cu forfecuta de taiat pielita si cand doarme, ii tai si colturile, altfel patesc si eu ca si phillip , oricum sunt toata zgariata pe fata ca vrea sa-mi prinda cerceii
alyntafelicitari pt.dintisorul nr.2, noi inca nimic
carla asa e, ar fi bine sa se amenajeze locuri publice pt. fumat la fel ca si restaurantele si am impaca pe toata lumea, cu petrecerile nu stiu ce sa zic, asta ar insemna sa renunti la ele, la prietenii care fumeaza s.a.m.d., deci trebuie sa ne acceptam asa exact cum suntem. cat nurofen ii dai larisei?, mie dr mi-a zis ca pot sa-i dau 1,5 ml.

stupului

mami fericita de Maia Riana (13.05.2009)

http://img189.imageshack.us/img189/8828/dsc04898g.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Miruta eu ii tai unghiile cu forfecuta mea si le taiam drepte pana cand si-a bagat unghia in ochi si si-a spart o venuta, vreo 4 zile a avut o pata de sange pe ochi. Asa ca am hotarat sa ii tai colturile si mai nou i-am luat de la sensiblu o pila de unghii din silicon e mai fina nu e chiar asa abraziva. Sta foarte cuminte cand ii pilesc unghiile cred ca o intriga ce ii fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Oanaalex, imi pare rau pentru Mara. Tind sa cred ca nu este de la iaurt, ma gandesc ca ar fi fost mai localizat in jurul guritei, dar nu se stie niciodata. A avut febra? Poate fi ceva viral sau o boala a copilariei.
Alynta, felicitari pentru iepuras!
Bamsy, frumoasa poza . Eu ii dau 2,5 ml de nurofen, e si destul de grea, cred ca a depasit 8 kg. Cu fumatul asa ar fi normal, sa existe locuri speciale. Oricum, noi, cei nefumatori, suntem priviti crucis cand cerem in restaurant sa mirosim numai mancarea, nu si fumul celorlalti. Putinii nostri prieteni care sunt fumatori sa stii ca se abtin cand ne intalnim, sau fumeaza afara daca tin neaparat. La noi in casa nu se fumeaza nici pe balcon, in masina nici atat.
Lauraa, felicitari pentru statul in 4 labute . Despre premergator pana si ortopezii au pareri impartite.
Ioana, imi pare tare rau ca nu au ajuns jucariile pentru sarbatori, la noi a venit cadoul sotului la 3-4 zile dupa ziua lui, dar a fost primit cu placere. Poate le primiti prin curier totusi. Bine ca ati stiut ce sa faceti cand s-a inecat Sara cu biscuitele, cred ca as fi innebunit. Eu ii dau homeopate sa le pape direct si am emotii sa nu se inece.
Narcisica, si eu as prefera sa o feresc pe cea mica de vant mare, dar pe cea mare nu pot sa o tin in casa pe niciun fel de vreme, asa ca, vrand, nevrand, ies cu amandoua. Mie-mi place vara, zapada e ok doar in primele cateva minute sau vazuta din casa .
Badriana, ce mai faceti? Sunteti mai bine?

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

oana, sanatate marei
am uitat sa precizez ca eu ii tai unghiile cu unghiera, micuta, speciala de bebeii, tot cu aia ii tai si lui Philip numai ca o dezinfectez la fiecare folosire. a, si cum mi-a spart ochiul: manca, adica sugea din biberon la mine in brate si se juca cu parul meu si din greseala, poc in ochi. sotul zice ca si eu-s de vina ca stateam la mangaiat

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetele!
Am intrat sa va salutam si sa va spunem ca suntem bine,va citim in fiecare zi,dar fara spor si inspiratie la scris.
O sa trimit acum poza pt albumul de 6 luni pe mailul comun si o sa te rog ,Alice,sa o iei tu de acolo.
Am sa atasez si poze in album,daca vreti sa il mai vedeti de grasunul meu.
Multa sanatate la bolnaviori,am vizionat toate pozele si m-am incarcat de energie pozitiva,vazand asa puiuti frumosi si reusiti.
A nins si la noi,dar nu s-a asezat,asa este mereu aici.Darius a fost tare fericit si incantat cand a vazut fulgii de zapada,ca a inceput sa ninga cand eram la plimbare.
In rest este un mancacios,un zambaret si un cumintel.Doarme acceptabil noaptea,nu are inca nici un dinte,ziua doarme la fel in reprize de 30-40-50 minute....maxim o ora-o ora jumate(dar asta mai rar)
Iesim afara in fiecare zi,chiar daca este si fff frig cateodata,dar este tare bucuros.

la toate si mi-e dor sa va scriu mai multe

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna fetele!

abia acum trag o gura de aer pt toata ziua; nu a dormit mandra deloc; of dintii astia (carla si a mea doar dupa nurofen a adormit- parca sunt surori:))

ma duc sa termin curatenia si apoi citesc doin urma ca trebuie sa apara si mama-soacra

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]***www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=2176" target="_blank"> acordati-ne un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

De la poza cu mine mica,am incarcat pozici:
http://www.dropshots.com/MariasiDarius#date/2009-10-03/16:24:49

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2

Mergi la inceput