Albinutze de Mai-Iunie 2009(49)
Raspunsuri - Pagina 13
bamsy spune:
Si din cap.nou:
si Maia se trezeste mai des de cand am inceput cu diversificarea asta, inainte se trezea de 2 ori, acum de cand bea lapticul ca si apa se trezeste si mai des, culmea nu pt.lapte ci pt ceai, i-o fi sete, nu stiu, imp e ca e vesela, rade tot timpul, nu pare bolnava, am avut si eu trei nopti de boierie in care nu mi s-a trezit deloc.
narcisica
grasunelul Mihnea, o scumpete
ancy 2405 si Maia are 7 luni si nu sta inca in fundic, se ridica, dar in cateva secunde poc
, in schimb inainteaza bine in 4 labe si se ridica in genunchi, tinandu-se de bara de la patut 
badriana 
Irinei
lauraa felicitari si pt. al doilea dintisor
ssabrya crema petrini, nu o dau pe nimic altceva si ea a avut o iritatie la fund, de rana i s-a facut, o spalam, o lasam 10 min in fundicul gol si o dadeam cu crema si i-a trecut 
clody ce mamici, oare de ce mai fac copii?, incuiate rau
lavinia ma bucur pt. analizele lui Rares 
cami05 bine-ai venit 
ely sanatate multa
Asa frumos e afara, ninge, totul e alb, simt ca se apropie Craciunul!!! ![]()
mami fericita
de
Maia Riana (13.05.2009)
http://img189.imageshack.us/img189/8828/dsc04898g.jpg
cami_05 spune:
Multumesc pentru primire!
Nu am mai reusit aseara sa intru, printesa mea pana la 11,30 nu a avut chef sa doarma.
In rest, suntem si noi la categoria pana, avem doar 7100, 68 cm, si plangem de mama focului cand facem vaccin.
cami_05 spune:
Am trecut si noi la diversificare pe la 5 luni jumate. Am inceput cu pulpa de fructe dimineata + biscuiti, mai nou, seara mancam cereale,
si de cateva zile legume la amiaza.
cami_05 spune:
Seri albastre daca cu cumnata ta te intelegi atat de bine insemna ca si cu noi va fi la fel ![]()
miruta spune:
Hello!
Am scos si noi nasul afara la zapada si acum doarme dusa.Am fost si ieri si era asa curioasa,i-a placut,azi numai intr-o mormaiala a tinut-o cat ne-am plimbat prin jurul blocului(probabil admira peisajul).Imi pare rau insa ca nu avem nici o poza la zapada caci am fost doar noi doua,tati la serviciu.Acum scriu c-o mana,cealalta e ocupata,ma tine printesa de deget
.Nu poate sa doarma daca nu ma simte langa ea.
Lavinia,ma bucur ca sunteti ok.
Carla,cum a dormit Lary fara nurofen?ca si eu i-am dat antoniei aseara si a dormit mult mai bn.....dar nu vreau sa-i dau mereu pana ii ies caninii astia care ne dispera.
Andata,si noi aceleasi dimensiuni avem,si a mea a urlat de a stiut-o toata clinica.
Cami,bun venit.
Ely,multa sanatate,trimitem noi de aici zapada ca avem destula.Nici noi n-am mai avut zapada de Craciun de mult.
Sarmisa,ma bucur ca sunteti mai bn.
Gabi,ai mare curaj sa pleci pe vremea asta.Si noi ar trebui sa mergem duminica la tara cu ai mei la taierea porcului dar sa vedem ce se mai intampla pana atunci.Si face destule fata,ca orice copil de 6 luni,cam asa face si a mea.
Bamsy,imi pare rau...eu zic sa nu te stresezi cu laptele.Statistic ,da ,papa putin lapte ,dar fiecare copil cu "legea" lui,doar nu poti obliga copilul sa manance ca asa scrie la carte.Poate a prins gustul mancarii si nu-i mai place asa mult laptele,sau poate e de la dinti ca am inteles ca-i deranjeaza cand sug,cu lingurita nu-i asa presiune pe gingie.A mea a mancat mereu putin ,nici acum nu exceleaza,mai mult de 8 minute nu sta la san,nu stiu cat suge dar nu cred ca poate easa bea 150 ml asa repede.Bucura-te de ea ca-i sanatoasa,vioaie .esti o fericita ca adoarme singurica ...si in patutul ei.Eu nici in visele cele mai frumoase nu mai sper asa ceva.
Reby,unde sunt pozele voastre?Eu nu le gasesc.
Intrebare "tampita" ...voi cum taiati unghiile bebeilor?Eu am trusa speciala si cel mai bn ma descurc cu forfecuta .Eu i le tai drepte,ca citisem ca nu trebuiesc taiate colturile dar Antoniei i s-a infectat o unghiuta(mai ales ca sta non stop cu mainile in gura).
Va pupam.
Antonia,minunea mea
cami_05 spune:
Multumesc clodyac pt ca ne-ai trecut in listuta. Nu am stiut sa iti spun cati cm a avut Iulia la nastere pt ca nu mi-au masurat-o iar cand am ajuns acasa la cat de stresata eram (asa e cu mamele astea mai batranioare) nu ne-am gandit s-o masuram.![]()
alic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andata Alice, eu vreau in album, dar pitica mai are pana la 6 luni. Sa iti trimit poza inainte sa implineasca? Pot sa trimit si maine eventual http://community.webshots.com/user/annadana1 http://ganduri-de-mama.blogspot.com/ http://paul-mihaita.blogspot.com |
poti sa-mi trimiti...mai are un pic pana la 6 luni..

ALICe, mamic de bebic Natalic

II DATI UN VOT NATALIEI la pag. 3? multumim!

alic spune:
Miruta, eu i le tai cu foarfec obisnuit, de jur imprejur si numai cand doarme, altfel n-am nici o sansa ![]()
dr mi-a spus sa dezinfectez cu spirt dupa ce le tai, mai ales ca e perioada de tinut manutele in gura mai mereu 
ps: diseara reinnoiesc lista cu poze!
ALICe, mamic de bebic Natalic 
II DATI UN VOT NATALIEI la pag. 3? multumim! 

CarlaV spune:

sarbatoritilor de astazi!
Miruta, fara nurofen Larisa a revenit la trezirile obisnuite (la maxim 3 ore). Ea nu se trezeste de drag de san, pentru ca nu e asa disperata sa suga cum era sora-sa, dar trebuie sa o adorm repede ca sa nu se trezeasca toata lumea, asa ca-i dau sa suga.
Unghiile i le tai rotund, nu suport sa o vad cu colturi, plus ca se zgarie rau daca o las asa.
Bamsy, multumesc pentru urari. Eu cu fumatul nu sunt de acord deloc, daca nu ar fi stricat tot aerul din jur, poate il acceptam mai usor, dar asa, nu pot sa ma plimb prin parc ca respir fum de tigara, copiii mei la fel, sunt oameni care fumeaza langa tobogan, nu pot sta pe plaja fara sa-mi vina fumul in nas de la cei de alaturi, nu pot merge la o petrecere sau la un restaurant pentru ca nu pot respira, si cand ma intorc imi put parul si hainele de vomit. Si acestea sunt doar 1% din motivele pentru care sunt impotriva fumatului.
LauraOana, si mie mi se pare repede sa introduci carnea, mai degraba i-as da legume bogate in fier.
Ganesha, te cred ca te-ai speriat de cutremur, asa este, primul gand este intotdeauna la copii. Aici a fost unul marisor prin august, eram singura cu fetele, larisa dormea in patut, am sarit si am luat-o in brate pe Saby si ma gandeam daca si cum sa ajung si la cea mica, ingrozitor a fost.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
alynta27 spune:
Salutare!
Ieri a iesit dintisorul2! Avem in casa un
! Au iesit 2 dinti la distanta de 2 zile! Maraieli cate incap! Noaptea se trezeste mai des! Barbatumeu si al mare au bronsita si sunt pe antibiotic! Mezinul are muci clari- ii dau paracetamol si ceva in nasuc!
Am mers la serbarea la serviciu! Au primit multe dulciuri, in schimb nu ne-am intalnit cu Mosu, pentru ca am fost anuntata ca e la 12 si s-a mutat serbarea la 10.30! Nu m-a anuntat nimeni, asa ca am ajuns la spartul targului!![]()
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!