Albinutze de Mai-Iunie 2009(49)
Raspunsuri - Pagina 12
ely2304 spune:
sal fetele...am revenit,nu sunt in forma dar na..ce sa fac...smeii inca isi mai fac de cap pe la nasucul meu...am rani de cat il suflu....in rest,febra,dureri de cap
nu mai am...multumim lui DD...ce sa va spun...sunt obosita,DENISE ma solicita tot mai mult,de cand ii iese al-2-lea dintisor ma facut cu capul...
urla mereu,sta numia pe mine.astazi am certat-o apoi mi-a parut rau cand am vz k a inceput sa planga,imi venea sa ma dau cu capul 

imi pierduem rabdarea...sper sa nu se mai intample...in rest este bn,tusea a trecut,sper sa nu se mai lipeasca nici un "intrus"de ea..
de dormit doarme destul de greu,uneori plange in somn,alteori pierde suzi...stau si ma gandesc uneori cum ajunge tutza mea in pat langa mine,k sunt atat de buimaca noaptea k nu-mi aduc aminte k ma trezesc eu sau sotul sa o i-a,mai rau este k nici sotul nu-si aminteste(e mai obosit decat mine se trzeste la 4-5dim)asta noapte pleaca in cursa,asa k suntem singure
nu prea imi place sa dorm singurik aksa dar nu am ce face!am facut si noi pomuletul...am sezat mosul la geam,instalatii 
acum il asteptam pe MOS CRACIUN!SPERAM SA NINGA, macar asa simt k vine mosul cu adevarat
cam atat despre noi,momentan!
am vz pozici frumoase;CARLA,CLODY,DANIELLA,NARCISICA,VANILLA...MIRUTA,
K M-AU LASAT neuronii,(bondarei,albinutze)
ufffffffff mai aveam de spus dar s-a trezit tutza!!!!!!!!sper sa revin curand....gata....ma cheama!
ely mamica fericita....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
andata spune:
Gabi, sa-ti traiasca micuta printesa, multe lunite fericite inainte. Nu cred ca are ceva Bianca pt ca nu sta in fundulet, zilele astea cred ca iti va face bucuria. Chiar ma supara doctorii astia care baga aiurea spaima in parinti, ca doar nu toti copiii se dezvolta dupa grilele lor.
Ioana, tin pumnii sa se rezolve cu jucariile
Lauraa, este super montajul cu micuta ta
Lavinia, imi cer scuze, am vazut intrebarea ta dar nu am stiut raspunsul 
ganesha, Ioana incepe sa roada tetina atunci cand se satura (la masa de la 7 seara are in program lapte cu cereale). Initial suge normal, apoi cand e aproape gata biberonul si e clar ca s-a saturat rontaie tetina si mai si zambeste... Tu ii dai biberon inainte sau dupa tzitzi?
sarmisa, sanatate multa puiutului
Gabi, si pe mine ma cuprinde nostalgia... Am mai citit cuvintele acestea si isi pastreaza actualitatea. Numai ca e cam pt cei nascuti in anii 65-85 max. Cei nascuti in 86-89 au prins revolutia cand erau prea mici sa-si aduca ceva aminte de "dinainte".
SSABrya, eu ii dau cand o schimb si o vad un pic mai rosie cu o crema pe baza de plante facuta la farmacie. Nu stiu exact ce contine, dar pe cutiuta scrie crema pt eritem fesier. Am incercat si crema de la Johnson's si alte creme, dar sunt apa de ploaie pe langa asta. La inceput, inainte sa-mi fie recomandata, am incercat sudocreme si mi s-a parut f bun. Am citit ca si uleiul de masline fiert si pastrat intr-o sticluta separata da rezultate bune. Sper sa se rezolve cat mai repede.
yioanna,
fata sa nu o doara intepatura
clody, offf... sunt si oameni de astia, care ii chinuie pe micuti. Stii cum se spune, ca da DD copii la toti... Si unora care isi doresc mult de tot, cum e cumnata-mea, nu le da bucuria de a fi parinti...
http://community.webshots.com/user/annadana1
http://ganduri-de-mama.blogspot.com/
http://paul-mihaita.blogspot.com
andata spune:
alynta, sanatate multa sotului. Felicitari pt. primul dintisor. Sper ca David sa nu fie racit
Ioana, la copii, in afara de tinut toate sertarele si usile la dulapuri legate cu sfoara si tot ce putea fi luat/spart/bagat in gura pus sus unde sa nu ajunga, nu am luat alte masuri. Nu i-am lasat insa singuri in camere, cand au inceput sa se miste ii luam peste tot dupa mine, in premergator.
miruta,
micuta sa nu se mai chinuie
philip, vazut filmulete cu serbarea. Foarte dragalasi micutii... Mi s-a parut mie sau era cam intuneric in sala?
Lavinia, bine ca te-ai linistit cu analizele puiului.
dragalasul
Alice, eu vreau in album, dar pitica mai are pana la 6 luni. Sa iti trimit poza inainte sa implineasca? Pot sa trimit si maine eventual
Andreea, atata timp cat Cezara e vioaie e f buna greutatea. Felicitari pt masuratori
cami, bun venit
Ganesha,
sa treaca sperietura. Cata dreptate ai ca in caz de ceva, primul gand e la bebei.
LauraOana, nu esti singura, si eu trec acum prin maraiala. Si noi am intepat-o azi si a fost toata seara maraita. Acum e 3 dimineata si inca stau cu ea in brate la calc. ca nu vrea deloc sa doarma. Cum dau sa o pun la orizontala incepe sa urle
ely,
mamica racita si obosita. Sanatate multa si curaj. Si eu imi pierdeam uneori rabdarea cu Tavi cand il vedeam cum plange, cateodata stateam cu el in brate si plangeam amandoi. A trecut insa, acum imi vine sa rad cand ma gandesc dar atunci eram f aproape de o depresie.
Cuscra, ce e cu tine, pe unde umbli? Cred ca totusi fata mea plange dupa Darius si nu de la vaccin...
tot stupul. Ma duc sa mai legan copila maraita, poate totusi adoarme ca eu sunt ko
http://community.webshots.com/user/annadana1
http://ganduri-de-mama.blogspot.com/
http://paul-mihaita.blogspot.com
sarmisa spune:
Buna dimineata! o
calda si aromata pentru doritoare...
am vrut sa intru aseara dar am adormit citind povesti...Ne-a ajuns si pe noi oboseala aia crunta dupa o saptamana in care Aaron se trezea din ora in ora, sotul zicea ca nici nu-i mai vine sa doarma, cum te puneai in pat si simteai ca adormi cum incepea iar show-ul.Noaptea asta a fost mai bine...numai 2 treziri 
am fost la medic, ne-au trimis la infectioase, eruptia e tipic de rubeola, dar nu are ganglionii umflati si fiind inca alaptat au exclus rubeola, e totusi ceva viral(viroza cu exantem),il tinem sub supraveghere, daca nu trece incateva zile ne-a recomandat sa ne vada si un dermatolog...El ieri a fost bine, a reineput sa zambeasca, sa fie interesat de jucarii, sa se agite dand din picioruse...cat mi-a lipsit agitatia asta a lui!
Pentru linistea mea vreau sa merg totusi sa-i fac si eu niste analizeca tocmai ce ma linistisem ca asa e el mai micut si hop medicul de la infectioase imi zice "da de ce e asa de mic la 8 luni?", i-am zis ca asa e el da ghimpele a ramas...
Legat de securizarea spatiului de vreo 2 luni tot incerc cu mayanna sa asezam jucariile ei dar nu prea am succes...adica in cateva ore sunt iar prin toata casa.Aaron e f interesat de carti si hartii pe care musai vrea sa le mestece, nu ne putem uita frumos intr-o carte ca se frustreaza deca nu o baga el in gura si nu musca o bucatica.L-am lasat odata pe covor in camera si am mers la bucatarie si dupa cateva minute era in partea cealalta a camerei in zona de carti a mayannei(ea are rafturi jos ca sa aiba acces cand vrea si usor) rontaia o carte
deci nu-l mai pot lasa nesupravegheat ca deja se misca repede-prin tarare
revin ca acum s-a trezit fata si am program de dimineata de efectuat 
gabi78 spune:
buna dimineata!
ningeeeee de ninge!
sa imi tineti pumnii ca plec pana la Baneasa la cumparaturi si poate ma vedeti inzapezita la televizor
. Aveam de gand sa intru si in Bucuresti sa ma duc pana la Fashion House dar zic pas ... altadata cu alta ocazie ....
Bubulina are astazi 6 luni! Ce face? mmm nu prea multe ... se intoarce pe burtica dar f rar si de pe burtica pe spate, se ridica in fundulet dar de cele mai multe ori in picioare atunci cand o prinzi da manute, prinde jucariile si le duce in gura si le zangane cu placere, chiuie si de cateva zile tipa tot cu placere, e cu ochii dupa fratesu tot timpul si orice prosteala de-a lui o distreaza si rade in hohote.
Cam asta face la 6 luni aaa si ceea ce la mine e absolut nou ... mananca! Ea mananca de rupe! si doarme f bine.
Sper din toata inima sa fie sanatoasa si sa ma ajute Dumnezeu sa ii cresc bine si sa le pot oferi macar jumatate din tot ce isi doresc!
La Multi Ani Biencuta noastra draga!
Sa aveti o zi linistita!
Sa il ajutam pe Andrei!
Serialbastre spune:
Bine ai venit, Cami! Am zambit cand am vazut numele fetitei tale pentru ca pe cumnata mea o cheama la fel si-mi este o buna prietena.
Sa scrii repede 10 mesaje, ca sa treci de moderare si fetele sa vada mesajele in timp real.
LauraO, eu nu-i dau carnita desi am inceput diversificarea de aproape 2 luni. Dar am sa-i dau dupa Sarbatori. Catelul ala l-am vazut la Carrefour si la Real.
Ganesha, si eu ii fac cerealele grosute, la 4 masuri cu cereale pun cam 100 ml lapte, restul il bea apoi cu bibe.
Gabi, drum bun! Eu zic ca Bianca face destule ptr varsta ei. Cezara de zilele astea sta 1-2 minute in fund nesprijinita. Ori aluneca intr-o parte, ori isi da drumul in fata si ajunge pe burta.
Andreea
si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
Serialbastre spune:
La multi ani, Aaron, Ania Elena, Larisa Elena, Robert Andrei, Bianca Maria! Sa fiti sanatosi si voiosi! 
Andreea
si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
clodyac spune:
cami bine ai venit esti listuta
sa iti traiasca printesa

mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
bamsy spune:

sarbatoritilor zilei de azi,ieri, alaltaieri, sper sa fie bine primit si azi 
.
eu sunt necajita
, Maia nu prea mai bea laptic, i-am schimbat laptele , am trecut la Milumil,pe motiv ca Nan nu mai vroia deloc, a acceptat chiar bine Milumilul, numai ca de ieri iar nu mai bea, a baut ieri dimineata 130 ml, apoi in timpul zilei cam 90 ml, aseara inainte de culcare nu a vrut deloc, azi-nopate nu a vrut decat ceai si azi dimineata a baut cam 9o ml si acum a mai baut 120 ml. Am incercat sa-i dau lapte mai mult si mai putina mancare solida, numai ca nevrand lapte normal ca a trebuit sa o hranesc cu ceva, asa ca a papat f. bine pireul si a baut ceai mult. Sa vedem poate azi o sa vrea mai mult.
Voi v-ati confruntat cui pb de-astea?
Ma consolez ca e doar o perioada care o sa treaca, poate fi de la dinti, care nu vor nici cum sa iasa, nu stiu, ma gandesc ca daca ar fi de la dinti nu ar papa nici pierul asa bine. Nu stiu. Voi ce ziceti?
stupul.
mami fericita
de
Maia Riana (13.05.2009)
http://img189.imageshack.us/img189/8828/dsc04898g.jpg
bamsy spune:
Din capitolul trecut:
In privinta fumatului, eu chiar nu sunt impotriva, decat sa ai alte vicii, mai bine fumezi, ce buna e o tigara , mai ales la o poveste, ideea e sa te poti abtine, sa fumezi cateva tigari pe zi, nu pachete si binenteles nu prin preajma copilului, am o prietena care a fumat si cand a fost insarcinata cate o tigara doua pe zi, de pofta, fumeaza si acum dupa ce alapteaza ca cica nicotina se elimina pana la urmatorul alaptat. Eu chiar nu stiu, eu nu am fumat nici pe perioada sarcinii, nici cat timp am alaptat, acum mai trag si eu din cand in cand cate-o tigara,chiar mai multe la ocazii, am sapatamani cand nu fumez deloc si fac asta de ani buni, deci le pot controla.
Lauraoana, multumim de link-uri si de detalii, o sa-ncercam sa ajungem si noi
, nu mi se pare deloc scump, la ce preturi sunt la noi, si conditii ioc.
carla multi ani sotului tau, mai bine mai tarziu, decat niciodata
, ai niste fetite superbe
, am ras de m-am prapadit, saracul ce tatic, nici cum nu putea iesi din patut
Maia mea adoarme singura in patutul ei si asta de cand am venit din spital, asa ii place ei, Doamne-ti multumesc pt.asta, no bine ca mai are si ea momente de maraiala cnd are nevoie de mami sau cand vreau eu sa o tin langa mine, dar nu in brate, nici vorba de asa ceva ca nu-i place, langa mine in pat, a-ti mai vazut asa ceva? Tin minte cand am adus-o de la spital toata lumea se mira de ea, ce cuminte e. Eu imi faceam pb. sa nu fie bolnava
, idei de mamica sochi
.
lauraa draga ce sperietura ai mai tras, va pupacesc 
sa treaca si felicitari pt.dintisor
iry vroiam sa stiu daca intr-adevar este, cat e de bun si cat costa, dar parca am citit ca se gaseste si la noi, ce bradut frumos aveti si o bebelina scumpa, scumpa 
phillip 
la N
narcisica bine-ai venit 
trimit partea asta si revin
ssabrya super faina printesica ta si ce ochii mumosi are 

mami fericita
de
Maia Riana (13.05.2009)
http://img189.imageshack.us/img189/8828/dsc04898g.jpg