Albinutze de Mai-Iunie 2009(49)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

Buna seara fetelor, acum sunt rapida. Maimutica mea ma terorizeaza, nu stiu ce are dar de 2 zile nu mai vrea sa stea deloc singura, poate vine vreun dintisor, nu stiu, iritatia vad ca trece, am schimbat pampers-ul.
Si in legatura cu unghiutele, nu mai stiu cine intreba, scuze dar am citit pe fuga ca urla, eu i le-am taiat rotund de cand s-a nascut pt ca are unghile patratoase si se zgaria. I le-am taiat cu forfecuta mea, pt ca cea de bebei e cam incomoda, si nu i-am dat cu spirt, cu nmk i pana acum n-am avut probleme.
va pup ca plange

http://photobucket.com/bryannagabriela_photo
http://s761.photobucket.com/albums/xx253/Ssabrya/La%20mare/

http://s761.photobucket.com/albums/xx253/Ssabrya/Nasterea%20Bryannei/La%20mine%20aks/6%20luni/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

cami am vazut minunea mica si dulcenu stiu ce sa-ti zic de cereale ca noi nu folosim
alic chiar ca...neam vorbit?Nu stiu cum sa-ti explic aceasta manevra...as putea sa-ti arat da....cum
alina bine ai venit...ce de laude...nu te credem...vrem poze

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei
meu scump prelucrate Sf Andrei Flmulete BB mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Dani..faci un film sa-mi arati?
acum serios vb...ce zici? te sacrifici pt mine?

Alina, bine-ai venit la noi!

ALICe, mamic de bebic Natalic

II DATI UN VOT NATALIEI la pag. 3? multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Multumesc fetelor de raspunsuri.Nici eu nu-i las colturile sa se zgarie,dupa ce le tai cu forfecuta le pilesc cu pila de bebei,nu stiu cum a putut sa se infecteze.
Vazut bebe de Cami, o dulceata mica.Cami,vezi ca cei de la nestle au mai multe sortimente,si cei de la milupa au cereale fara lapte(banuiesc ca asta cauti,nu?cereale care nu au incluse laptele).
Vazut si Bryannamica ,are niste ochisori superbi,e dulce rau si mami arata tare bine.
Alic,si eu vreau sa trimit poza dar nu gasesc cablul de la aparat.
Va pup si somnic pufos.

Antonia,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Alina,bine ati venit .Sa iti traiasca minunea.Suntem de-o seama ,si eu tot 84.

Antonia,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1984 spune:

daniella, alic bine v-am gasit!
acum incerc sa uploadez niste poze pe picassa dar se incarca destul de greu.
fetelor, nici nu stiti cat de mult m-ati ajutat, fiind pentru prima data mamica ma sperii destul de usor. dar de fiecare data cand intru si va citeam ma linistesc. multumesc ca existati!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1984 spune:

cand intru si va citesc....scuzati greselile....Ruth vrea numaidecat sa scrie si ea cateva cuvinte.....si la ce bebelusi frumosi am vazut pe aici nici nu-i de mirare
miruta da suntem de o seama si avem si bebei nascuti in acelasi an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_Ioana spune:

Buna seara fetelor!am intrat rapid sa va salutam si sa va spunem ca suntem bine.
Alina bine ai venit!
Maria si Cami am vazut poze cu bebeii vostri.niste minuni!
La multe lunitze! sarbatoritilor de azi.si multa sanatate!
Eu in seara asta nu prea am spor la scris si sunt fff suparata deoarece bunica mea se simte din ce in ce mai rau si zau...nu stiu ce se va intampla.azi nici nu m-a recunoscut desi sunt singura nepoata si m-a vazut in fiecare zi in ultima peroada pt ca merg cu mama sa o schimbam,spalam,hranim pt ca ea e imobilizata la pat.imi e asa de mila!pana si asistentul care o panseaza a zis ca arata mai rau decat acum 2 zile.
gata...m-am plans si voua ca nu am cui...din pacate.m-am mai descarcat putin.sper sa nu va suparati dar chiar nu stiu cu cine sa vb despre altfel de lucruri inafara de sot.
Ma bag si eu in pat la odihna.va pup si va urez o seara placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamsy spune:

Ce bine ca sunt la zi cu cititul, sunt tare happy si taca in acelasi timp. La cat am fost de trista de dimi, acum sunt tare vesela. Maia a adormit intr-un final dupa mai multe ture de patut, a papat 130 ml laptic , incepe sa-i revina dorul de lapte .
Se mareste stupul cu albinute si bondarei care mai de care mai mumosi
alinabine ai venit
oana sa treaca bubitele, sa ne tii la curent
am vazut un darius de maria bunica tare dragalas
danillacum stai cu curatenia? s-a speriat Maia ca am parat-o la tot stupul si a inceput sa bea iar laptic
cami minunea ta, la maia nu-i plac cerealele, i-am dat de la Milupa, Nestle, asa ca nu stiu ce sa-ti zic
ganesha incearca sa iesi din butoi si sa-l ierti pe sot
rauca imi pare rau pt. bunica ta, sanatate multa ii doresc

Va si la . O noapte linistita !

mami fericita de Maia Riana (13.05.2009)

http://img189.imageshack.us/img189/8828/dsc04898g.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

cami, o scumpica
alina, bun venit atat tie cat si micutei ruth

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput