Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (183)
Raspunsuri - Pagina 19
crlp spune:
monis, da eu intrebam de filantropia
scrie-mi te rog si spune-mi cum e atmosfera pe acolo
multumesc frumos
in alta ordine de idei am avut astazi dimi pe la 7.30 niste dureri, burta era f tare de am crezut ca vine bb
m-a durut f tare in partea stanga, cred ca ovarul de simteam ca ma arde, ca mi-l rupe
am luat nos-pa, m-am plimbat prin casa cam vreo ora, m-am asezat in pat, m-am ridicat ca nu puteam sta de durere...in fine pina la urma mi-a trecut
imi doresc tare mult sa-l am pe printi meu in brate dar as vrea sa mai stea macar o sapt la marsupiu
37+
cu ingerasul Matei
raluci_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrecluj Raluci Esti servita. Sunteti tare frumosi. ![]() Broscuta Pai n-am, trebuie sa ma credeti pe cuvant. Ca tot ce am avut mi-e la Italica. ![]() Chiara Ada, vita mia |
iami iami tare buna, sarumana

Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09) in asteptarea lui

www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze bubu
raluci_b spune:
| citat din mesajul lui coquelicot aaa, si a-propos de binevoitori... cum stati cu suzetele? Pe mine au inceput sa ma sfatuiasca diversi sa ii dau suzeta pentru ca isi suge pumnisorii, uneori scapa chiar degetul mare:). Eu zic ca e prea curand, oricum el o respinge; daca si mai incolo isi va suge degetul, mai vedem. Traiasca Matei, este mult mai destept decat maica-sa care mai cedeaza si isi pierde increderea in ea si instinctele ei. 39, mami de bebe MATEI |
desi o URASC sunt PRO suzeta decat degete sau pumni

poze bubu
floricik spune:
Pup toate fetele + bebei frumosi.
Am sosit si noi acasa marti , si incercam sa ne obisnuim unii cu altii.
Va multumesc pt mesaje, sustinere si...agitate
.
Deja vin cu o intrebare pt mamicile cu experienta
: e posibil ca bebe sa aibe colici la nici macar o saptamana de viata? Cred ca masa trecuta a mancat prea mult...o fi asta ? 20 ml de laptic din bibe + din ambii sani. Mananca exclusiv titi.
Raluci multumesc de mesaj. Scuze ca nu am raspuns .
Floricik
40+
Maria Ema
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
crlp spune:
lavi am citit povestea ta e f. frumoasa si emotionanata
mi-a placut tare de tot
37+
cu ingerasul Matei
simina_kin spune:
buna ziua mamici si pitici
Vin sa ma plang aici: nu mai rezist

1.Pitica mea s-a obisnuit cu un program haotic
, nu vrea sa adoarma mai devreme de 1 noaptea
, azinoapte la 2 a adormit si la 3 jum s-a trezit si-am luat-o de la capat cu plimbatul in brate....nu mai pot
......Monis ma intreba daca doarme ziua...doarme cat ar trebui sa doarma un bebelus, inca mai are si pauze
.Nu stiu cum as putea sa o dezvat de programul asta
2.Nu mai manaca,desi plange de foame de-o aude blocul, dupa 5 min nu mai vrea, cu insistenta si multa rabdare abia mananca 60ml.Plange cu bibe in gurita
. ;La o jumatate de ora ai dau ceiut (cu debridat de 3/zi(de ieri), sau la 1 ora jum cand incepe sa bazaie, si atunci ar papa si 150ml daca i-as da

De ce bea ceai si lapte nu???????
Nu-i place laptele??????Am renuntat la Humana (care-l manca...ajungea si la 130ml) pt Nan, pt kk
.....acum cu kk stam la fel si nici nu mancam.CE SA FAC????
Mama zice sa-i dau iar Humana , da mi-e teama sa i-l schimb iar.De canD s-a nascut i-am schimbat laptele de 4 ori( DE 3 ORI CA ASA AU ZIS MEDICII SI ULTIMA DATA CA AM VRUT EU)
Poate ma ajutati cu un sfat....
fericita poze
Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui floricik Pup toate fetele + bebei frumosi.Am sosit si noi acasa marti , si incercam sa ne obisnuim unii cu altii. Va multumesc pt mesaje, sustinere si...agitate |
Chiara Ada, vita mia
simina_kin spune:
Mi-a venit acum o idee: nu-i mai dau ceiut intre mese , oricat o urla, sa vad daca papa lapte mai mult
Da cu programul de somn ce fac nene????
fericita poze
Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
raluci_b spune:
| citat din mesajul lui floricik Pup toate fetele + bebei frumosi. Am sosit si noi acasa marti , si incercam sa ne obisnuim unii cu altii. Va multumesc pt mesaje, sustinere si...agitateDeja vin cu o intrebare pt mamicile cu experienta Raluci multumesc de mesaj. Scuze ca nu am raspuns . ![]() Floricik 40+ Maria Emahttp://bd.lilypie.com/iQIrp3.png |
welcome, dar de ce din biberon ? nu merge cu mamelon.mie pedoatra si neonato mi-au zis ca, colicii pot aparea oricand, desi asa cum zice si andre, am citit ca de pe la 3 sapt.
sa insisti de acum cu scoaterea aerului, este fff important, daca as fi stiut si eu, eheee insistam mai mult

poze bubu
raluci_b spune:
| citat din mesajul lui simina_kin buna ziua mamici si pitici Vin sa ma plang aici: nu mai rezist ![]() ![]() ![]() 1.Pitica mea s-a obisnuit cu un program haotic , nu vrea sa adoarma mai devreme de 1 noaptea![]() , azinoapte la 2 a adormit si la 3 jum s-a trezit si-am luat-o de la capat cu plimbatul in brate....nu mai pot![]() ......Monis ma intreba daca doarme ziua...doarme cat ar trebui sa doarma un bebelus, inca mai are si pauze .Nu stiu cum as putea sa o dezvat de programul asta2.Nu mai manaca,desi plange de foame de-o aude blocul, dupa 5 min nu mai vrea, cu insistenta si multa rabdare abia mananca 60ml.Plange cu bibe in gurita . ;La o jumatate de ora ai dau ceiut (cu debridat de 3/zi(de ieri), sau la 1 ora jum cand incepe sa bazaie, si atunci ar papa si 150ml daca i-as da![]() ![]() De ce bea ceai si lapte nu??????? Nu-i place laptele??????Am renuntat la Humana (care-l manca...ajungea si la 130ml) pt Nan, pt kk .....acum cu kk stam la fel si nici nu mancam.CE SA FAC????Mama zice sa-i dau iar Humana , da mi-e teama sa i-l schimb iar.De canD s-a nascut i-am schimbat laptele de 4 ori( DE 3 ORI CA ASA AU ZIS MEDICII SI ULTIMA DATA CA AM VRUT EU) Poate ma ajutati cu un sfat.... |
dar ce tot e cu ceaiul asta, eu ii dau doar seara daca mai e mult pana la baie ii dau nitel ceai.
da-i doar lapte si eu zic sa-i dai lapticul care crezi tu ca a fost cel mai bun si sa nu-l mai schimbi
chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau, eu cred totusi ca e ea mai rebela (ca masa) dar ca se va regla, pune-i muzica, da-i jucarele ceva sa o atraga si las-o in patur, cumpara-i un leagan ceva

poze bubu