Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (183)
Raspunsuri - Pagina 18
miany75 spune:
Merge si de la tine ,Andre o cafea ,of course..ms de intrebare ,noi suntem bine ,am mai crescut (am pus niste pozici mai noi pe picassa)stam din ce in ce mai mult treji ,zambim cand auzim voci cunoscute ,gangurim...ne mai chinuim cu kk si uite asa trec zilele..
Voi cum sunteti ? 
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miany75 Merge si de la tine ,Andre o cafea ,of course..ms de intrebare ,noi suntem bine ,am mai crescut (am pus niste pozici mai noi pe picassa)stam din ce in ce mai mult treji ,zambim cand auzim voci cunoscute ,gangurim...ne mai chinuim cu kk si uite asa trec zilele..Voi cum sunteti ? ![]() |
Chiara Ada, vita mia
Lidia74 spune:
LAURAIRINA spunea la un moment dat cineva pe forum ca in maternitate a folosit in loc de pompa pt san o seringa si a fost ok.

laurairina13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lidia74 LAURAIRINA spunea la un moment dat cineva pe forum ca in maternitate a folosit in loc de pompa pt san o seringa si a fost ok. Lidia ![]() |
acum am taiat o seringa, si am probat-o..faza e ca nu mi-a reusit, trage de sfarc inauntru, si atat, ca de intrat aer pe unde mai intra, tre sa scot sfarcu si iar sa trag, habar nu am ce tehnica sa folosesc...ma depaseste! o sa mergem cu masina, cu tot cu rechinasa , si sper sa scap repede, iar intre un radiolog si un stomatolog alaptat in masina..
Asta in faza in care intru direct la amandoi fara sa stau pe la cozi..ca daca am de asteptat, o las balta
rechinas in pozici
raluci_b spune:
neata
lauriana - mai bine diclofenac stiu ca ala e voie si e bun. dart cel mai bine ia fata cu tine si mergeti la doctor sa rezolvi problema.
andre - io vreau o cafia cu lapte pls 
la noi este deja muuult mai liniste, combinatia bonisan ziua infacol noaptea este
za best. de 2 zile bebe si-a prelungit deja orele de somn cate 3 bucati odata noaptea si ziua mai baga si cate 2. Ieri ma jucam cu nasul lui si a zambit
. desi inca se screme sa faca face cel putin 1 scaun/zi ceea ce este ok.
la capitolul organizare stam foarte bine. dupa masa de dimineata 8.30- ,strang ce e in camera, mut copilul la el in camera, aerisesc sterg praful, ma duc sa mananc, fac ceaiul copilului, sterilizez mameloanele apoi forumeala si ceva munca. pe parcursul zilei dorm cu bebe cand nu sunt pe forum sau nu muncesc. apoi seara, baitza 8.30-9 daca se trezeste mai devreme sta tati cu el, mami face ceaiul de galbenele, baga caloriferul, pune apa in cada si gata ne apucam de masaj, facem baia, iar masaj, si gata mancam, intre timp tati strange toate cele, spala prin baie. apoi bebe adoarme, mami la dus si apoi o manechiura/pedichiura/pensat si somn. din fericire, am gasit o alta femeie pt curatenie care vinbe de maine 
am pus poze noi 
Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09) in asteptarea lui

www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze bubu
broscuta_80 spune:
Buna dimineata fetele!
ATENTIE VINE O PLACINTA!!!!!!!!!!
Dankutza Cezara e o scumpete ( de popandau )
. Sa va traiasca!
Gabitza35 Si pe noi ne paste faza cu mucisorii. Inca nu e urgent pt. ca vad ca stranuta singurica si ii mai elimina asa, dar mai incolo o sa am si eu problema asta
Si sa-ti traiasca comorile!!!
miany75 aceeasi problema o avem si noi : nu prea reusim sa stergem pe nimeni de pe lista. Am scris in lista numai persoanele pe care nu le poti elimina ( parinti, frati, prieteni apropiati, sefi ) si am ajuns si noi la 32 de persoane. Din astea 32 nu pot sa sterg pe nimeni...
deci merg numai in sus cu cifra
Ramonika subscriu 100% la ceea ce spui tu. Tot asa eram si eu : aveam bibe cu praf pregatit de fiecare data cand alaptam, dupa care il aruncam
- pentru ca nu il voia...deci se satura numai cu sanul meu... Sa-ti traiasca comoara!!!
Dienutze La Multi Ani pentru printesika!
crlp 
trebuie sa fie foarte greu sa suporti asa ceva. Iti doresc putere si intelepciune in toate hotararile pe care le vei lua... Si scrie-ne..suntem aici...
dana n. in primul rand 
La multi Ani !
de unde ai luat balansoar? Parca as vrea si eu si ma intereseaza la ce pret ai gasit. ana mea doarme in patut dar poate mai tarziu cine stie....
monis bradul meu artificial va fi minunat...partea cu cadourile in schimb...![]()
simonette
felicitari pentru fecior papacios si pentru super-mami care se simte bine. Va doresc intalnire placuta cu familia mare!!!
ionelamaria bravo si tot inainte!!! este minunat ca sunteti bine si in primul rand ma gandesc la tine : cat de linistita estei sa stii ca copilul se dezvolta bine....
laviniablaga votat minunea de Rares! Tinem pumnii!!!
simina ce aglomerare pe capul tau... Las-o mai moale
Mai ai vreo 20 de ani si scapi....
Despre miere stiu si eu ca e interzisa pana face bebe 1 anisor...grija mare...
lauradi
si multumesc de sustinere !!
RamoC eu nu am auzit vreun doctor sa recomande pastile pentru lactatie. Vb inainte foarte clar cu pediatrul. Eu imi stimulez lactatia punand fata la san cand ii este foame - nu mai devreme de o ora de la ultima masa : daca suge 5 min. si i se face foame intr-o ora e normal sa-i dai din nou. Nu te lasa, da-i san cand cere...programul de 3 ore nu este asa de important precum este ca bebe sa pape san de mami a lui... Baie face cam la 2 zile.
Andre pai trimite poze cu blonda sexoasa sa ne scaldam si noi ochii
![]()
Shtephy ma specializez![]()
Trimit placinta ce mi-e ca se inchide capitolul pana postez ![]()
Andrecluj spune:
Raluci Esti servita. Sunteti tare frumosi.
Broscuta Pai n-am, trebuie sa ma credeti pe cuvant. Ca tot ce am avut mi-e la Italica.
Chiara Ada, vita mia
coquelicot spune:
Neatza si de la mine cu cafele, bai cu spuma, dusuri prelungite, cum doriti
Ca tot suntem pro-alaptat si dam de diversi care propovaduiesc mituri de tot felul, cititi si aici, sa va amuzati:How to Make Breastfeeding Difficult:http://canadianlactivist.wordpress.com/2008/11/01/how-to-make-breastfeeding-difficult
Voi ati scos bb-ii zilele astea? Eu am plecat ieri hotarata sa montez carutul, dar scrutand in zare trotuarele pline de nameti, am renuntat
. M-am plimbat un pic cu el in brate si am stat la geam:(
39, mami de bebe MATEI
coquelicot spune:
aaa, si a-propos de binevoitori... cum stati cu suzetele? Pe mine au inceput sa ma sfatuiasca diversi sa ii dau suzeta pentru ca isi suge pumnisorii, uneori scapa chiar degetul mare:).
Eu zic ca e prea curand, oricum el o respinge; daca si mai incolo isi va suge degetul, mai vedem. Traiasca Matei, este mult mai destept decat maica-sa care mai cedeaza si isi pierde increderea in ea si instinctele ei.
39, mami de bebe MATEI