Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (183)
Raspunsuri - Pagina 20
monis5 spune:
Neatzaaa

Maya Paula
Smaranda
Nora Bianca
Ianis Stefan
Sofia Teodora 

Deci sunt departe de a fi singura dezorganizata... bine, inafara de Andre care are ajutor nepretuit... si Raluci 
Shtephy - intr-adevar dificil cu explicatiile catre Stefita, de ce nu e bine sa-l smotoceasca asa cum vrea ea pe bebe Iustin... Nu stiu sa te ajut deloc
... nici macar cu un sfat inutil
. Dar sunt sigura ca vei gasi tu o solutie. 

Si mai vroiam sa zic sarumana tuturor pentru comentariile la pozici 

Lavi 

frumoasa povestea
-lui grabit 
Miany - pupam baiatul mare care asculta colinde
. Cine e prietenul lui? fratele lui de... "cruce"? ![]()
Andre - pai zici ca sarcina te-a uratit.... ntzzz, ntzzz, bataita!
si
ascultatoarea de muzici fine.
Laurairina - sanantate! sa treci cu bine peste faza asta cu dintii 
Broscutza - buna placinta
. Ca sa nu am stresuri si tentatii, nu am cumparat lapte praf deloc, ca si cantar de stresat copilul si mama ![]()
![]()
. Asa ca trebuie sa pape si sa ceara mai mult daca are nevoie, ca lapte praf nu avem. ![]()
Coquelicot - bai cu spuma?!?!?! ce-s alea? ![]()
N-am mai iesit cu copilul de luni, cand era soare si uscat... dar azi ma tenteaza 10 minute, mai ales ca am de mers pana la magazin si nu stiu cum as putea face altfel
.
Despre suzeta... eu i-am dat-o cand a avut cele mai tari crize de burtica, pentru ca era pe supt tot timpul si il calma. Asta a fost de 2-3 ori. Eu as fi dispusa sa i-o mai dau daca i-ar trebui, dar uite ca nu se intampla. Eu zic sa dai ignore la binevoitori si sa i-o dai doar daca tu crezi ca i-ar trebui / folosi. Si daca i-o dai, nu inseamna neaparat ca se va invata cu ea, vorba ta, el stie mai bine. Si daca isi suge degetul... care e problema? Si Iulian mai face asta, dar inca nu-si nimereste gura cu mana decat intamplator ![]()
Foarte-foarte tare lista de to-do ca sa innebunesti de cap o mama care alapteaza. Vai cati fac asa... si unii foarte des din ignoranta, ca altfel se cred plini de bune intentii ![]()
crlp - uite aici e povestea mea de la Filantropia:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145066&whichpage=11
daca nu ai citit-o la vremea cand am postat-o. 
Floricik - bine ati venit acasa!
Nu stiu daca sunt neaparat colici, dar pot avea de devreme diferite disconforturi legate de burtica... gaze, crampe, pot regurgita sau varsa... nu exista un calendar precis, din ce am tot vorbit cu alte mamici. Mult succes la acomodare si mult laptic! 

Si mai vroiam sa zic sarumana tuturor pentru comentariile la pozici 

Din tot ce-mi propusesem azi, am reusit sa tai unghiile... lui bebe!!!
. Daca il spal pe cap si-l coafez putin, poate il trimit la petrecere in locul meu
si eu sa stau acasa sa-mi fac treburile !!! 
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun 
poze de azi de ieri
Andrecluj spune:
Simi Si eu spun la fel, nu ii mai da ceai, las-o sa ceara lapte. Apoi intreaba un medic de faza cu laptele, cunosc pesroane care au schimbat 8 feluri de lapte praf pana au obisnuit copilasii. Si poate reusesti cumva sa o tii ziua mai mult treaza, nu stiu. Eu azi am pus-o in marsupiu ca urla. A tacut 2 ore si a cercetat lumea, cu niste ochi uriasi, dupa care a adormit. as vrea sa am un sfat mai competent.
Miany Jur ca m-a uratit sarcina. Nu-s genul de om care cere complimente, dar chiar m-a uratit. De fapt, m-a buhait, m-a acrit. Dar imi revin, promit la anu' poze de fotomodela de pe malu' marii, si poate putin mai multa modestie.
Chiara Ada, vita mia
DianaR spune:
Monis esti de coma!
Distractie placuta azi la petrecere! Ii un scump Iulian al tau, ti-am mai zis?
RamoC pune copilul la san oricat des, bea multe lichide, si nu mai sari imediat cu completarea. O sa suga de o sa te innebuneasca vreo 3-4 zile apoi isi reia iar programul de 2-3 ore dupa ce se regleaza lapticul. Nu renunta, e pacat!
Arcadia, sarumana de felicitari! 
Stephy, pupici ptr mamica de 2 copilasi! Ei, stiu cum e, la mine e usor cu Vlad care e mare si asculta ce-i zic dar Timeea e de groaza, degeaba ii zic ca ea tot face. 
Simina, la lapte praf zau ca nu ma pricep... Dar ce as deduce eu... Poate de fapt nu-i este foame de-a binelea la prima tura cand incerci cu bibi, daca vezi ca nu vrea mai las-o si incerci mai tarziu cand mananca mai cu placere. Oricum din experienta mea personala si a prietenelor mele pe la 2 luni au o perioada cand fac nazuri la mancare ca e lp sau san, manaca agitat si mai putin. Cu toate acestea cat timp iau in greutate constant nu este o problema. Trece pe la 5 luni.![]()
Floricik, lasa bibe, de ce-i mai dai cei 20 de ml cu biberonul? Biberonul si mameloanele ombilicate nu fac casa buna, zau!
Lavinia l-am votat pe Rares! Si multumesc ca ne-ai inscris in galerie, uitasem complet sa-ti spun! ![]()
Laura,
sa-ti treaca repede maseaua! E bine asa s-o iei pe rechinasa cu tine, iti tin pumnii!
Eu nu inteleg care-i treaba cu ceaiul, spuneti-mi si mie? Fie ca sunt pe lp sau pe san bebelusii pana nu incep diversificarea nu au nevoie de ceai/apa... Nu le-am dat veci pururi ceai, am inacercat cand au fost mai mari dar nu-l luau decat bine indulcit, deci nu multumesc, carii, obezitate, diabet si alte dragalasenii nu vreau sa-i ajut eu sa dobandeasca.
La Vlad am fost contra suzetei. Nu i-am dat si mai tarziu cand am incercat o scuipa cu bolta. La Timeea i-am dat si bine o fost. Zau de nu ma ajuta... Adormea fata mea singura si repede, reuseam s-o linistesc fara sa trezesc tot cartierul sau pe Vlad noaptea,iar de renuntat a renuntat ffff usor si fara scandal. Asa ca la Teo i-o dau. Nu e mare fana, cred ca s-ar putea si fara dar prefer s-o ia sa ma ajute macar la adormit.
Bun, mesajul kilometric, sa-l trimit pana nu-l pierd.
Aaaa, Dana.n cu plecaciuni de iertare pana in pamant te rog sa primesti un La multi ani si din partea mea!
Asa, AncutzaBro, parca hotarasei sa renunti la completare? Ce s-a intamplat? De ce-i mai dai bibe seara?
Am citit din urma dar zau daca imi mai amintesc ce aveam de spus, asa e cand scrii din an in paste...
Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09)
Filmulete
laviniablaga spune:
va multumim pt voturi!

multumim si pt aprecierile cu privire la poveste!
simina....nu ii mai da ceiut fetei!cu privire la tipul de lapte praf...nu stiu ce sa zic...da`i`l pe cel pe care ai vazut tu ca il mananca mai bine!pupic... raresh al meu nici nu suporta ceaiul!sa stii ca si al meu are momente cand nu vrea sa doarma pana la unu!
Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
AVEM O LUNITA!!!!
Minunea Mea
Rares Cristian
laviniablaga spune:

Maya Paula
Smaranda
Nora Bianca
Ianis Stefan
Sofia Teodora 

AVEM O LUNITA!!!!
Minunea Mea
Rares Cristian
raluci_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 Deci sunt departe de a fi singura dezorganizata... bine, inafara de Andre care are ajutor nepretuit... si Raluci ![]() |
am uitat sa mentionez clar ca o am pe mama jutor de baza, nu stiu de calcat spalat mancare

Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09) in asteptarea lui

www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze bubu
laviniablaga spune:
pup toate mamicile burticile si fulgusorii!

AVEM O LUNITA!!!!
Minunea Mea
Rares Cristian
M_Alexa spune:
Salutare fetele!
N-am mai apucat sa intru de ceva vreme pe forum dar acum vreau sa va anunt ca a venit pe lume si puiutul meu.
Duminica, 13.12.2009, la ora 6:45 a venit pe lume Andreea Maria.Am nascut la Elias, cu doctorita Stefanescu. Are nota 10 cu felicitari!
Puiul a avut la nastere 3650g, 52 cm si Apgar 10. Am nascut normal fara anestezie dar cred ca a fost mai bine asa. Acum ma simt bine si deja am ajuns acasa de 2 zile.
Va pup pe toate si pe puiutii vostri! 
ionelamaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin Vin sa ma plang aici: nu mai rezist ![]() ![]() ![]() 1.Pitica mea s-a obisnuit cu un program haotic , nu vrea sa adoarma mai devreme de 1 noaptea![]() , azinoapte la 2 a adormit si la 3 jum s-a trezit si-am luat-o de la capat cu plimbatul in brate....nu mai pot![]() ......Monis ma intreba daca doarme ziua...doarme cat ar trebui sa doarma un bebelus, inca mai are si pauze .Nu stiu cum as putea sa o dezvat de programul asta2.Nu mai manaca,desi plange de foame de-o aude blocul, dupa 5 min nu mai vrea, cu insistenta si multa rabdare abia mananca 60ml.Plange cu bibe in gurita . ;La o jumatate de ora ai dau ceiut (cu debridat de 3/zi(de ieri), sau la 1 ora jum cand incepe sa bazaie, si atunci ar papa si 150ml daca i-as da![]() ![]() De ce bea ceai si lapte nu??????? Nu-i place laptele??????Am renuntat la Humana (care-l manca...ajungea si la 130ml) pt Nan, pt kk .....acum cu kk stam la fel si nici nu mancam.CE SA FAC????Mama zice sa-i dau iar Humana , da mi-e teama sa i-l schimb iar.De canD s-a nascut i-am schimbat laptele de 4 ori( DE 3 ORI CA ASA AU ZIS MEDICII SI ULTIMA DATA CA AM VRUT EU) Poate ma ajutati cu un sfat.... |
Eu spun sa-i dai ce laptic ii place. Si al meu are episoade cu mancat 5 minute apoi urlete si iar ullete... cand ii trece plansul adoarme... si eu alaptez la san. Adoarme flamand si obosit cand face asa... L-a tinut vreo 2 zile acel episod... cred ca se constipase... mananca prea repede... inghite aer...+ colicii si nu poate sa termine masa de durere de burtica. Am incercat sa beau eu ceiut de musetel ( ca lui nu-i dau decat laptic) si sa vorbesc incet incet cu el in timpul mesei... ne tinem de manuta sa nu ne mai agitam in timp ce mancam... si reuseste sa manance mai mult... adica 10 minute ( in general papa cam 15 minute la o masa si e satul...cand il doare scurteaza... dar cu tactica descrisa ajunge in medie la 10 minute)
Bafta multa la hranit printesa... si rabdare (Doamne, tare bine ar fi sa fie pastile pt rabdare... asa usor am mai rezolva lucrurile.... si eu as fi fericita)
Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE
gabitza35 spune:
multumim de aprecieri si urari
sa fie sanatosi toti puiutzi vostri, necoliciosi si mancaciosi
noi astazi suntem cam agitati, ne tot foim si matzaim in somn, am mancat cam haotic.... suntem cu mami si tati in patul mare... la noi s-a aerisit si s-a facut curat si am fost mutati... de fapt programul asta il cam au in fiecare zi, dar pana acum asa bine se dormea in patul mare...nu stiu ce au acum...probabil colicii ne dau tarcoale sau nasucurile infundate nu ne lasa sa ne odihnim
voi cum le dati ceai de colici, cu bibe sau cu lingurita? si cam ce cantitate, de cate ori pe zi si in ce moment?
eu \i-am dat lui Dragos infacol inainte de masa, dar nu de fiecare masa.... are vreun efect sau ar fi trebuit sa-i dau la fiecare masa?
am crescut cu aprox 500grame in aprox 2 sapt de cand suntem acasa... poate ajungem la 3 kg pana la revelion...
si o intrebare...in marsupiu de cand pot fi pusi?
Dragos si
Eva

, nu vrea sa adoarma mai devreme de 1 noaptea