Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (183)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Andreutule la familia fericita. A reusit si eu in sfarsit sa va vad si bineniteles ca cel mai mult mi-a placut de Chiara. E o frumoasa! Are si cu cine semana . Eu mi te inchipuiam altfel, dar ochii si parul (la culoare) is exact asa ca in inchipuirile mele.
Lumi multi si voua. Din pacate lapticul meu e pe duca. Doar ceaiul ala cred ca mai e de el, ca daca as renunta la ceai nu ar mai iesi nimic. Si cel mai rau e ca nici cu formula nu ne impacam prea bine .
Shtephy nu ma mira deloc ca esti atat de activa pe aici. Esti o super mami. Inca visez si eu, ca intr-o zi o sa devin o mamica asa organizata ca si tine.
Stiam si eu ca trebuie bebe cat mai des pus la san sa stimuleze lactatia, dar cum ramane cu stomacelul lui??? Ca daca il pun acum si iese ceva laptic, asa putin sa minta foamea, el se multumeste cu atat si obosesete de la atata tras din tzitzi si se culca. Peste o ora, sau mai putin vrea iara papa si eu iara il pun la tzitzi si aceeasi poveste. Nu il invat eu sa pape putin si des in felul asta?? Ca abia il obisnuisem si eu(sau el???) sa il fac sa pape aproape de 3 ore.
Si inca ceva, oare e de preferat laptele de la san stimulat de pastile sau formula?? Ma gandesc sa iau si pastile, dar nu stiu de ce am asa o retinere, desi as vrea macar pana la 6 luni sa-mi alaptez printisorul la san. Ce parere aveti de pastilele alea de lactatie???

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

CRLP poate ca totusi statutul de TATA il va schimba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

pfoai...greu e sa tastezi cu o mana si cu bebe in brate...
Ne pregatim de baitza si sper sa reusesc cu spatele meu sa spal copilul. voi le faceti baie chiar in fiecare zi???

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Crlp, imi aduc aminte cand imi spuneai cu mare off asta vara ca voi nu o sa faceti nunta mare..iata ca de casatorit v-ati casatorit, dar fericita nu prea esti..Sper din tot sufletul ca dupa venirea bebelui sa se mai responsabilizeze si el..daca nu , probabil ca o sa stii cel mai bine ce e de facut. Si sper sa ai familia ta aproape sa te ajute sa iei cele mai bune decizii si sa iti fie alaturi! oricum pe noi ne ai aici..macar sa ne povestesti si sa iti mai descarci sufletul

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Ne pregatim de baitza si sper sa reusesc cu spatele meu sa spal copilul. voi le faceti baie chiar in fiecare zi???

cunosc genul asta de tastat
Da..facem baie in fiecare seara, dar odata la cateva zile sar peste capitolul spalat perisorul..as vrea o zi da/.una nu sa ii spal parul, in rest , tot corpul in cadita ei..Stiu..e greu, ca si eu la inceput ma intrebam..adica o viata de acu am program seara de baita??..da mi-am revenit repede si m=am pus pe treaba

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
Andreutule la familia fericita. A reusit si eu in sfarsit sa va vad si bineniteles ca cel mai mult mi-a placut de Chiara. E o frumoasa! Are si cu cine semana . Eu mi te inchipuiam altfel, dar ochii si parul (la culoare) is exact asa ca in inchipuirile mele.
Ramo draga mea Multumim, pupam. Sa stii ca eu nu sunt asa cum sunt in pozele astea. Eram o blonda cu parul lung sexoasa, sarcina m-a terminat. Imi revin. Multumim oricum pentru complimente. Chiara Ada, vita mia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

fetele

Ma bucur ca am cunoscut-o pe frumoasa si ochioasa Ruxandra ,pe dulcica cu ochi frumosi de lapte,Cezara si pe scumpicii Eva si Dragos.Absolut superbi cu totii.

Simonette draga noastra ,ma bucur ca ai un pui frumos si mancacios.Abia astept impresii de la intalnirea cu fratiorii lui dulci.

Lavinia am votat somnorosul dulce.

Ancutza pupam fetele plimbarete ,asa am facut si eu in urma cu trei ani.Acum nu stiu de ce nu ma vad in stare ,fizic ma simt bine dar parca sunt cu fundu-n sus si nu am chef.

Arcadia sotul meu lucreaza in Bucuresti,face naveta de luni pana vineri.I-am propus sa ne mutam iarna asta la Sinaia sa nu mai piarda atata vreme pe drum dar nu prea vrea.

Crlp cred ca ai dreptate sa fii sceptica.Eu l-as trata cu o mare indiferenta,as incerca sa fiu vesela ,sa stau pe net sau la telefon cand e el prin preajma.
Este foarte probabil sa se schimbe dupa ce vei naste.Pup si tin pumnii.

Am citit acum povestea ta.Curand vei da nastere unei minuni care iti va aduce multa fericire in suflet si vei uita toate supararile de pana acum.Imi pare rau ca esti atat de trista si ca suferi atat de tare .

Broscuta buna placintuta,mai vreau.

Lauradi vad ca ai facut primul pas cu scosul la gerulet.Si noi am stat azi la geam putin.

Simina bravo Mayei ca a imbunat inima bunicului ei.

Gabitza eu stiu ca este foarte normal sughitul.In nici un caz nu as da lamaie.

Ramonika super ca ai rezistat tentatiei de a da LP .

Mami Di ce frumos e sa fii mamica .Nu conteaza ca ati facut mai tarziu pasul,e bine ca l-ati facut.

La multe lunite Natalia ,Yarina si Timotei!!!Sa cresteti mari si sanatosi!!!

Tinonino imi pare rau ,stiam ca dau destul de multe rateuri laboratoarele astea.Eu tot sper sa nu fie nimic.De ce ati ajuns sa suspectati o infectie urinara?(scuze ,imi raspunzi doar daca nu deranjez)

Dana ti-ai petrecut ziua de nastere intr-un mod frumos si special.Ma bucur ca le-ai facut asa o surpriza parintilor tai.

Monis imi bag picioarele in toate vaccinurile.Inutile sunt toate ,mare pacat ca sunt obligatorii.Parca nici nu mai vreau sa aflu ceva despre ele.

Ionela felicitari voinicului tau ,a crescut tare bine.

RamonaC eu da,asa as face ,i-as da san de cate ori cere si chiar daca iese putin(oricum nu ai de unde stii cat ,pompa nu scoate nici pe jumate cat scoate bebe) va mari sigur productia.Mai zic ca e maricel acum si nu oboseste el asa de repede,dupa ce trage de cateva ori din tzitzi.Sunt convinsa ca nu se impaca cu formula, stie el ca la mami in tzitzi e laptele adevarat.
Nu stiu la ce medicamente de lactatie te referi,poate galafor ,galactogil? Categoric as merge pe varianta asta ,sunt produse din plante ,decat pe formula.
Cu kk si-a revenit.Ai mai facut coprocultura?

tuturor

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Cezar Iustin (4 dec 2009)

Mergi la inceput

Citat:

Baita,da ,cica e bine zilnic
Dar trebuie sa te simti tu in stare.Nu ai unde sa pui cadita sa nu stai deloc aplecata?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

crlp Imi pare rau ca treci prin asa ceva, sincer imi pare rau. Cred ca as face asa cum ti-a spus Stephy, exista sanse sa se schimbe daca vede ca nu suferi pentru cum e facut. Bebelusul tau e cel mai important si vei vedea ca asa e. Multa putere iti doresc, ca o sa ai nevoie pentru bebelusul tau! Chiara Ada, vita mia

Mergi la inceput

RamonaC nu sunt eu organizata,dar am un bebe cumintel care deocamdata ma lasa sa imi fac si de cap.

Miany v-am admirat in ultimele poze,sunteti tare frumosi,Davidut a crescut foarte mult.

_

Mergi la inceput