Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (183)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Crlpsuntem alaturi de tine cat putem, ai grija de voi si pastreaza optimismul. Cu tati se vor aseza cumva lucrurile... important e sa fiti voi sanatosi

Ramonika, va pupic pe amandoua, ma bucur ca reusesti sa mai scrii cate ceva... asa stim ca sunteti bine ( sper ca inteleg corect) si mai inseamna ca printesica nu e foarte capricioasa

Ramona Csi noi facem baita in fiecare seara ( exista exceptii... am sarit o seara din motive intemeiate)

Andre

shtephy

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

buna seara pe-nserat

Vroiam si eu sa zic urmatoarele, daca mai apuc azi:

RamonaC uite ce zic fetele si sa stii ca si eu as face la fel, l-as pune la san cat de mult. La cat de mult laptic ai avut tu, nu se poate sa nu revina. Clar ca de la supararile tale a scazut productia, dar cum a scazut, asa poate sa si revina. iti tin pumnii si sa intri sa ne spui ca ai succes, chiar si cu pastile de stimulare. tare!

Lauradi - somn usor copilasilor! si s-o lase si pe mami sa doarma putin

crlp - tare rau imi pare de necazurile tale. Nu stiu ce sa zic mai mult decat ca suntem aici . Tu intrebai de scorurile de la Filantropia? Daca da, spune-mi sa-ti trimit PM.

Andre - pentru mama blonda si sexoasa care nu stiu de ce se tot barfeste singura

Shtephy - ce ma bucur ca e cuminte puiutul mic . Stefita ce face? iti mai pune creierul pe moate? . As vrea sa fiu si eu mai activa, dar revin cu un mesaj sa explic mai pe larg de ce nu reusesc. Si cumva si eu sunt cu fundul in sus, desi sunt de fapt foarte vesela, cred ca e un coktail nou de hormoni in capul meu . La tine ce nu e ok?

Dana.n - ce frumos o sa fie de Craciun cu ai tai acolo . Si eu as fi vrut sa-i chem, dar uite ca nu am unde-i caza . Dar e bine si asa. Imi place cum gandesti vis-a-vis de alaptat, ai mare dreptate. Sper si eu sa ma prinda ziua mea alaptand .

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Buna seara,mamici si burtici!!

Andre cred ca mi-a scapat ceva postare ,ca habar n-avem de faza cu telefonul...ai reusit sa faci dusu'?

Monis
ms de intrebare ,totul e in ordine..;sa-ti ajute DD sa te prinda ziua ta asa cum iti doresti...

Simonette ma bucur ca sunteti bine si Nicholas e papacios !!! Keep on going!!Asteptam reactii de la intalnirea de gradul 3

Ionela se pare ca se poate ,cel putin preotul cu care am vb nu a avut obiectii..cand am fost la biserica pt molidva(molifta)-nu stiu cum e corect...mi-a zis ca se poate si acum ,in post...eu stiam ca nu se fac nunti si botezuri in post...so nu mai inteleg nimik din dogmele astea..;nasol cu ce zici tu vizavi de imbaiere ..sper sa nu fie unul din acei popi..

Ancutza faina ideea cu cumparaturile..

CRLP sper ca mica minune din burtica sa-l faca pe sotul tau sa revina la sentimente mai bune...desi vb finei mele ,barbatilor li se declanseaza instinctul de tata doar cand aud cuvantul "TATA" ....daca nu ,inseamna ca nu va merita ,iar pierderea va fi a lui..Mult curaj si multa putere iti doresc pt tine si pt puiutul tau!!

Simina eu am schimbat NAN-ul tocmai din acest considerent : ca ii constipa pe bb-i ,cica e arhicunoscut acest fapt in legatura cu nan..

Shtephy multumim frumos ..crestem incet-incet..

Ramona C eu zic ca merita sa incerci cu pastile ,mai ales ca Domi e destul de mare si de puternic sa traga la tzitzi...succes!!

am reusit sa termin..uff ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Eu va rog sa-mi spuneti si mie daca e cineva organizat, cum face precis. Noi ne trezim de tot pe la 10. Urmeaza schimbat, coafat, alaptat pana pe la 11. Apoi ma invart si eu de o gura de cafea din bucatarie sau de pe forum, strang trei bulendre aruncate de cu seara si se face pranz. Apoi deodata e 5 si imediat 8 seara si eu sunt rupta... De luni ma chinui sa-mi tai unghiile; azi am reusit dar nu le-am pilit . Sper ca maine. Maine cand sunt invitata la petrecerea de Craciun a firmei la care vreau sa ma duc macar 2 ore sa ma vad si eu cu lumea. Dar: trebuie sa ma spal pe cap, sa ma aranjez, sa ma gandesc cu ce sa ma imbrac, sa ma si imbrac, sa las copilul hranit, spalat, culcat... Toate astea maine... oare cum sa fac, cand eu de 3 zile imi tai unghiile?
Dar in toata schema asta, copilul e ceva de vis. A inceput sa aiba atatea expresii pe fetisoara aia cat un pumn, sa ne urmareasca cu privirea prin camera, sa aiba toane si dispozitii. L-am pozat azi in doua ture: de dimineata dupa somn, si pe seara, cand am exersat mai mult noua pozitie preferata, cu burtica pe perna de alaptat. L-as poza intr-una (am deja 300 de poze... oare unde o sa le tin pe toate?!) ca asa repede se duce timpul... si as vrea sa tin minte totul, dar uite ca nu se poate... am si inceput sa uit... ma uitam cu nostagie ce micutza e amazoana Dankutzei si ma gandeam ca asa era si al meu, dar acuma deja a crescut.... Si in acelasi timp, abia astept sa pot comunica mai bine cu el, sa ma ia de gat si sa-mi spuna mama . Nu as fi crezut vreodata ca pot fi si ca de la o privire aruncata de o mana de omulet... vorba unei prietene dragi, m-am indragostit iremediabil...

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Monis nu cred ca te pot ajuta..nu mai stiu ce e aia organizare...vb ta abia reusesc sa ma spal ,sa mananc ceva..sa mai vb cu voi...vine Craciunul si eu nu am facut nici un fel de pregatiri...cred si sper ca anu'ce vine sa reusesc sa ma organizez si eu...

azi am reusit si eu sa ajung la control ; sper ca maine sa ajung sa ma tund ca zici ca sunt gata sa imi iau zborul...al meu sot zice ca am adoptat "coafura de camera"..astea sunt "planurile mele marete"
Dar...zambetele si gangurelile micutului ma fac sa uit ca nu am mai stat la barfe cu prietenele ,ca nu am mai fost la o sesiune de shopping de nu stiu cand ,ca nu am mai vazut un film bun si lista continua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Si eu cu aceleasi probleme in ceea ce priveste organizarea . De duminica, de cand am revenit de la mama nu am reusit sa-mi fac un dus pana azi dupa amiaza si ala a fost in super viteza.
Azi a trebuit sa merg la birou sa duc niste cereri si certificatul de nastere al lui Dominic si mi-a luat 3 ore sa ma urnesc din casa. Sa nu credeti ca in timpul asta am apucat sa ma aranjez, ntttzzzz, nnttttzzzz..nici macar un pieptanat banal. Dar asa mandra am fost sa ma sui cu scoica in mana in taxi, mama mama .
Acum la 9 i-am facut baita, mai mult am pus apa calda pe el decat spalat, dar sper sa ma descurc din ce in ce mai bine.
O sa merg maine sa cumpar pastilele alea de stimulare, galafor sau galactogil sa vedem daca is ceva rezultate si o alta marca de lapte praf pt Dominic ca am terminat prima pungulita de Milupa.
Si fiindca abia acum am reusit sa-l adorm dupa baita de la 9, ma pun si eu langa el ca sunt rupta .

Parca nu are nici o noima ceea ce am scris mai sus, dar de mai bine nu sunt capabila acum.
Noapte linistita sa aveti. Pupici!

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Am mai vrut sa va zic ceva si am uitat. In legatura cu actele alea pt CIC. Eu trimisesem la serviciu la mine adeverinta aceea care trebuie completata cu veniturile si m-au luat alea de la personal la puricat, sa zic asa. Eu credeam ca dupa ce se termina concediul medical, o sa fac cererea de suspendare a CM, dar cica trebuie facuta de pe acum si acolo sa mentionez data la care vreau sa intru in CIC, ei o sa-mi trimita ceva act aditional la CM sa semnez, apoi trimis inapoi si abia dupa aceea sa le cer sa-mi completeze adeverinta lui peste. Parca o mamica nu ar avea si asa timpul mereu ocupat, tre sa ma mai tin acum si cu drumuri pe la ei . Asadar, daca vreti sa va bagati CIC imediat cand se termina prenatatulul mergeti si faceti cererea de desfacere a CM, ca dureaza ceva. Stiu ca e destul timp, alea 60 zile dupa, dar avand in vedere ca si asa abia dupa 3 luni primim banii, eu nu vreau sa pierd nici o zi, ca pe criza asta nu stiu cum o sa rezist fara venituri atata amar de timp.

Acum chiar ca ma bag in pat.

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Burtici,sun site nou cu haine si jucari ieftineaici poate gasiti ceva interesant!

Va rugam un vot pentru ANA,multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Monis nu pot sa raspund de ce sunt cu fundu-n sus, nu stiu...cred ca mi se trage si de la statul in casa si de la faptul ca nu stiu cum sa procedez cu Stefania.Vreau sa inteleaga dar fara sa sufere ca e periculos sa-l apese pe caput,sa il traga de maini sau degetele,sa-l apese pe burtica.Toate astea le face in joaca,nu realizeaza ca ii poate face rau.Imi e teama sa imi intorc privirea o secunda cand e in preajma lui.In rest ,ma ajuta ,il schimbam,imbaiem sau alaptam impreuna.Il pupa de-l toceste.Dar are cam multe episoade de dragoste cu nabadai si am senzatia ca se inmultesc in loc sa scada.

Am vazut pozicile.E super scump,dulce si frumos motanelul tau, mor dupa el cand sta pe burtica.Da-mi voie sa-l pup tare tare .

Organizare???Ce-i aia? La noi ziua nu trece repede,ci zboara.Trec uneori 3 ore si simt ca a trecut doar jumatate de ora.
Dusul de dimineata il fac de multe ori dupa pranz, cel de seara il sar de multe ori.Se intampla sa il am pe o mana pe Iusti la alaptat si cu cealalta sa ii dau lui Stefi sa manance ca daca o las doar pe ea,termina o masa intr-o ora.Nu stiu ce m-as face daca ar trebui sa gatesc sau sa fac curat.Nu stiu ce o sa ma fac cand n-o mai dormi asa mult asta mic.Sunt sigura ca pentru toate dintre noi acum e dimineata,acum e seara.
O sa ne descurcam toate cu puii nostri ,suntem mamici si asta ne face puternice.

Iti doresc sa ai timp astazi sa faci tot ce ti-ai propus ,poate ii lasi lapte muls lui Iuli si stai mai mult la petrecere.Eu iti doresc distractie placuta

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Cezar Iustin (4 dec 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Ramona ia cu incredere galafor sau galagtogil,te vor ajuta ai sa vezi.Daca ramai si optimista e super.
Ma bucur ca ti-a reusit cat de cat baita,urmatoarele vor fi din ce in ce mai usoare.
Hi hi ,ce super e sa te urci cu bebita in scoica in taxi.

Mersic de pontul cu cererea aia,eu acum 3 ani am facut-o in momentul in care am depus dosarul,voi intreba daca trebuie mai devreme acum.

Multi pupici si multa putere

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Cezar Iustin (4 dec 2009)

Mergi la inceput