Albinute si bondari de mar-apr '07 (132)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

vroaiam sa spun ca am vazut niste flacai tare frumosi, VLAD de la maramu tare frumos mai esti mama si smecher pe masura, ce bine o fi la tine acolo cu atata zapada si aer curat, si am mai vazut un RAZVAN frumusel si dragut.

ma bucur ca sunteti bine in mare parte, sanatate multa RAISEI, sper sa aveti sarbatori linistite si sa va bucurati de bucuriile celor mici.
eu am reusit asera sa pregatesc tot ce vroiam, sa fac si curat, nu stiu cum am reusit, cu STEFAN mi-era mai greu si eram mai grasa, dar acum parca sunt alta persoana.
ne pregatim de petrecere duminica, si-a comandat tort cu teren de fotbal cu jucatori, si-a ales sampania si ne innebuneste de cap sa aprinda lumanarea.
de mos noi am primit laptopul broscuta{NORIEL} si o lenjerie de pat cu spiderman{de care este foarte incantat, a dormit pe ea aseara.
despre noi cam atat, va pupam si va dorim SARBATORI FERICITE!

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 32+IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Craciun fericit tuturor!

La multi ani Krissy si Loradin! Sa va dea Dumnezeu sanatate maxima sa va fereasca de rele si sa aveti parte de fericire nemarginita alaturi de toti cei dragi!

Krissy, superba printesa ta iar casuta voastra e amplasata intr+un peisaj de vis.

Arissa, sarcina usoara sa ai si un bebe perfect sanatos si mancacios!

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Va doresc sa aveti zile de sarbatoare placute, cu bucurii, surprize, ochi fericiti de copii, muzica buna, aroma de scortisoara, povesti soptite, cor de colindatori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

CRACIUN FERICIT

LA MULTI ANI KRISSY si LORADIN,multa sanatate si tot ceea ce va doriti

A fost mosul pe la voi? Ariana a fost tare dezamagita ca nu l-a vazut pe mosu,noi nu l-am adus ca ea este mai fricoasa si nu stiam ce reactie va avea,i-am zis ca vine la anul ca anul asta s-a grabit si nu ne-a asteptat ca noi am fost la buni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Craciun fericit si din partea noastra!
VA dorim sa aveti parte de numai de bucurii si fericire! Multa sanatate si liniste in casele si sufletele tuturor!

Va pupam!!

Mami de Amalia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

LA MULTI ANI KRISSY SI LORADIN!!!!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

SARBATORI FERICITE!!!

Citat:
citat din mesajul lui madybulancea
rebiana cand nasti?

Mady, DPN-ul este in martie insa am ca target sfarsit de februarie macar (col cerclat, IR-uri crescute.. tratament etc)

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Sa ii mai arat si eu pe puii mei:)
aici
si aici www.youtube.com/watch?v=9q3ayjk15jA" target="_blank">andrei
si www.youtube.com/watch?v=zEtIAZB_T3I" target="_blank">cantareata si www.youtube.com/watch?v=egYilxJPb4k" target="_blank">cataratoarea .

Mami de Amalia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Doamne ce frumosi copilasi ai Bianca. Sa fie sanatosi si sa creasca mari si fericiti. M-am topit toata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

BUNA!

La multi ani! dragele mele Kitty si Loradin. Va doresc tot binele din lume, multa, multa sanatate si rabdare ca sa faceti fata tuturor provocarilor!

Noi suntem bine. E asa frumos aici.... Mai putin vremea. S-a incalzit de 2 zile si zapada s-a topit. Nu am apucat sa ajung pe partie. Nu ca as sti sa schiez dar aveam in gand sa ma dau pe partia mica pentru copii ca au facut io chestie draguta cu niste colaci...

Ce am facut in ultimele zile.... Pai ce n-am facut. Pe 24 in Ajun am fost la familia Neagu. Ce sa va spun... Nu a fost chiar cum mi-am propus eu in sensul ca totul a fost pe fuga din mai multe motive: dna Neagu a fost cu parintele de la spitalul din Piatra Neamt si cu 4 dintre copii la colndat bolnavii prin spital (deci dna asta care avea o caruta de treaba, o familie intreaga de hranit s-a dus cu copiii 1/2 de zi la colindat). Asa ca ne-am dus la ei la ora 16 exact cand s-a intors dna acasa> Nu am stat prea mult ca fetitele (Paraschiva si Ecaterina) erau foarte obosite fiind plecate de dimineata iar bebelusii abia se culcasera si ei si ocupau astfel o camera. Din pacate acum iarna toata familia se inghesuie in 2 camere caci casa altfel e destul de mare dar e greu de incalzit. Oricum copiii au fost adorabili. Au fost atat de incatati de cadouri si ne-au povestit atat de frumos ca fusesera sa colinde la spital si ca pe cei mici i-au lasat sa intre la nou nascuti si au colindat bebelusii din incubator.... Cum sa traiesti asa in ziua de astazi cand societatea s-a schimbat si ne solicita la maxim? Cum poate femeia asta cu o gloata de copii sa faca atatea lucruri in timp ce eu cu un singur copil ma simt uneori depasita de situatie?
Am facut cateva poze la ei dar din cauza spatiului f stramt nu au iesit prea bine. Va voi arata insa ce m-a impresionat pe mine: peisajul care-l vad ei in fiecare zi. Se trezesc fata in fata cu natura.

Ce am mai facut noi: pai l-am asteptat pe Mos Craciun care a venit la mama ...(la familia Neagu am fost fara Mos pentru ca dna Elena a spus ca i-a invatat pe copiii ca nu exista Mos Craciun caci anul trecut nu ei nu prea au primit cadouri desi au fost cu totii foarte cuminti si atunci nu avea cum sa le explice de ce unii copiii primesc multe cadouri si altii nu. Nici eu nu am insistat. Important era ca anul acesta sa-si primeasca toti cadourile).
In privinta Mosului, Maria a fost putin timda la inceput ca Mosul prea isi luase rolul in serios si batea cu toiagul si tusea de mama focului dar cand a vazut ca e rost de cadouri a spus si poezia si l-a si colindat. Ne-am mai plimbat prin oras, am lasat-o pe Maria sa se tavaleasca prin zapada, apoi am scos-o cu cizmulitele de cauciuc prin balti cand s-a topit zapada....In seara asta am lasat-o pe Maria cu socrii si am fost in Cheile Bicazului.

Cam asta ar fi. Va urez tuturor Sarbatori Fericite! in continuare.

Mergi la inceput