Albinute si bondari de mar-apr '07 (132)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

LA MULTI ANI Kitty, Krissy, Loradin!!!

Sarbatori linistite la toata lumea.

Raisa, am auzit numai de bine de aparatul Salin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Cristina s-a facut Sophia domnisoara mare ! Si are niste ochi...
M-am uitat la pozele voastre, ff frumoasa, imi place ca aveti o curte mare, ca n-aveti prea multe garduri, ca ai o gradiniti superba de flori...ca o duceti pe Sophia la balet si sa faca sport...Super.

Cat despre faptul ca cea mica prefera sa vb in engleza, e pt faptul(poate) ca lb asta se vb nonstop in jurul ei...Le e mai comod asa Asa si nepotul meu din germania, numa' germana vorbea...insa cand au venit in romania in vacanta, vreo 3 sapt a trebuit s-o dea si-un pic pe romaneste...ca in afara de maica-sa, nimeni stia germana...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

CRACIUN FERICIT DRAGELE MELE!SA VA ADUCA BUNUL DUMNEZEU NUMAI BUCURII!SI SA VA OCOLEASCA RAUL!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

N-am mai reusit sa scriu deloc... Nici acum nu prea am timp pt. ca asteptam sa aduca tati bradul, cioplit, in suport ... sa ne apucam sa-l impodobim... trupa abia asteapta...

Asadar, pt. ca nu stiu cand, daca mai intru... de maine o s-o tinem dintr-o vizita in alta...

Craciun fericit!

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

seara buna!

bradul este impodobit ... bucatele sunt gata ... il asteptam pe mosu'!

sa aveti sarbatori pline de lumina si sa va aduca mosul sanatate si bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Va doresc sa aveti un Craciun fericit si numai bucurii. Noi in fiecare an ne strangem cu surorile si se imbraca cineva in mos si da cadouri la copii. Tare bucurosi au fost! Maine dimineata o sa vada si la brad. O sa ramana surprins ca deja e a 3 oara care vine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

La Multi Ani Loradin! Sa fii sanatoasa si sa ai multe bucurii langa puii tai frumosi. Sa fii la fel de puternica si sa ai multe multe zile frumoase!

La Multi Ani krissy! Bine ai mai dat pe la noi! O sa studiez pozele voastre in zilele urmatoare!

Craciun fericit tuturor!
Sa aveti sufletul impacat ca sunteti cele mai bune mame pentru copii vostri!

Sa il ajutam pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Neata! Intru sa spun LA MULTI ANI sarbatoritelor din ultimele zile - Coolutz, Kitty, Loradin si Krissy!

CRACIUN FERICIT TUTUROR! Sarbatori linistite si calde va doresc, impreuna cu cei dragi!

Noi vom fi in vizita la nasi astazi iar maine mergem la Constanta la sora mea care-l boteaza pe cel mic. Abia astept.
Imi propusesem sa scriu mai des, dar nu reusesc...ma lupt cu greturile, cu oboseala si cu nazdravana de Maya.

Va imbratisez cu drag, petrecere frumoasa!

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Craciun Fericit tuturor
sper ca va adus mosul tot ce v-ati dorit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

BUNA DIMINEATA dragele mele, CRACIUN FERICIT!

LA MULTI ANI! KITTY
Sa ai parte de tot binele din lume, sa te bucuri la maxim de piticii tai si sa ai o viata minunata alaturi de capcaun.

LA MULTI ANI! KRISSY si LORADIN
Sa fiti sanatoase si sa aveti parte numai de bucurii!

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 30+IOANA

Mergi la inceput