Albinute si bondari de mar-apr '07 (132)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

La multi ani cu sanatate si multa fericire Kitty !

Andreea, mamica de Anastasia

http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La muuuuuuulti ani, Kitty!

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Tot eu
De vreo sapt Raisa are nasucul infundat de cand se trezeste si pana la 12-13...muci nu....

o fi bun aparatul
Salin?...are cineva ma puteti ajuta

Am dat cu apa de mare..altceva nimic

Va multumesc

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007 ............. Poze

Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

La Multi Ani, Kitty! Pentru un suflet asa de mare si de bun ca al tau nu pot decat sa trimit o urare de sanatate si de bucurie. Sa iti fie casa plina de fericire si de tot ce e mai bun pe lume!

Craciun Fericit tutror!

Sa il ajutam pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

La multi ani Duamna Kitty!
Iti doresc sa fii sanatoasa si la punga groasa, sa te ocoleasca toate relele si sa iti bata numai binele la usa, sa te bucuri pana la adanci batraneti de comorile tale si de capcaunul cel bun. Sa nu iti pierzi niciodata spiritul tau strengaresc si sa continui sa ni-l insufli si noua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

La multi ani, Kitty! Sa fii sanatoasa si fericita, sa iti gasesti implinire in tot ce faci si gandesti!
Craciun fericit si un An Nou mai bun tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Kitty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Multumesc mult, am fost foarte impresionata de mesajele voastre atat de frumoase...de faptul ca mi-au urat la multi ani si fete care n-au mai intrat de mult in stup, de telefoane si de mesajele de pe messenger si mail. M-ati facut sa ma simt speciala.

Desi ca de obicei de sarbatori bunica iar e rau si iar a stat o noapte la smurd si nici acum nu e prea bine, si eu stresata pe masura, lumea din jur m-a facut sa ma simt bine, am inchinat un pahar de vin cu prietenii, capcaunul meu m-a cadorisit si a stat la povesti cu mine pana la 2 noaptea, la servici m-au intampinat cantandu-mi la multi ani si mi-au facut cadou un mp4 (s-au saturat sa le urle muzica mea in urechi ) Raul mi-a facut o felicitare si o pisica origami...a fost frumos

Si vreau sa va urez si eu:
Vin iar sarbatorile, vine Craciunul…si ne epuizam din nou sa facem totul ca la carte si uneori uitam sa ne bucuram.
Eu va doresc sa savurati Craciunul, sa va bucurati de lumina din privirea copiilor vostri minunati, sa va tresalte sufletul de emotia cadourilor de sub brad, sa va priviti cu drag si sa fiti inconjurati de familie si prieteni....si de gandurile bune ale celor de departe…

Am poze de sezon.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Dragi mamici de pitici, cu retinere intru in ajun de Sarbatori sa va urez si eu toate cele bune si un an imbelsugat. Retinerea vine din faptul ca de foaaarte multa vreme nu am mai intrat nici macar sa va citesc, si poate v-ati suparat pe mine si m-ati pus pe lista neagra. Din pacate sunt la fel de ocupata, asa ca incerc sa imi impart timpul cat mai eficient intre copil, treburile casei si serviciu, si uite asa forumul a cazut in timp din topul prioritatilor. Oricum nu putusem nici inainte tine pasul prea bine cu voi, dar macar de Sarbatori incerc sa intru si sa ne re-conectam putin.

Asadar daca nu v-ati suparat prea tare, va rog sa primiti urarile mele de sanatate, bucurii si veselie de Nasterea Domnului, precum si cele de An Nou 2010 cu liniste si impliniri!

Pe scurt depre Sophia: este fetita mare, sanatoasa, la fel de nazdravana si voluntara, dar isteata si calda. Personalitatea ei f puternica ne cam pune la incercare, dar cu rabdare si tehnici "furate" de la de-alde Supernanny, incercam sa ii facem fata. Vorbeste chiar bine, desi din pacate engleza a devenit principala ei limba de exprimare, insa mami se straduieste din rasputeri sa pastram si vocabularul romanesc. Merge la inot si balet, ii plac cartile foarte mult si desenele animate cu Max & Ruby. Pt cine doreste sunt poze mai jos, chiar f recente.

Deocamdata va las cu bine si promit sa mai revin pana la Anul Nou, desi nu am foarte multe zile libere, dar poate o sa fiu putin mai lejera la serviciu.

Va pup si toate cele bune,

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia - 1 martie 2007

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

LA MULTI ANI KITTY

Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si fericire

Mergi la inceput