Cu ce va imbracati de revelion?

Cu ce va imbracati de revelion? | Autor: bobocel_07

Link direct la acest mesaj

Se apropie revelionul si as dori sa discutam despre ce o sa purtam in aceea noapte.Eu inca nu m-am hotarat unde il fac asa ca nu stiu cu ce o sa ma imbrac.Poate veniti voi cu idei traznet.

alexia_07

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Io cred ca il fac la Hotel Paturica, asa ca o sa-mi pun o toaleta traznet: "naked"!! Nu stiu ce poseta sa-mi iau la toaleta asta...ca pantofi hardcore am!

"Trust no one!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

pijama, una mai groasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

haine multe-multe si groase-groase, ca vom fi afara in strada la miezul noptii in rest... nimic special.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Rochita neagra cu maneca trei sferturi, are o dunguta argintie sub sani. Pantofi sau cizme. Parfum dulce oriental sa combata gerul

Simplu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

acasica la caldurica,e cel mai bine,dar totusi nu stau in pijamale ,ceva frumos pina la miezul noptii apoi mai vedem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Deja au aparut si "topicele" de sezon? Cum de-am sarit peste aia: Cum va imbracati de Craciun? Dar de Ajun?

Intr-o rochie tricotata ca tot erau la moda anul trecut; este gen baby-doll si acopera foarte bine burta de dupa nastere Stam acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

interesant subiect....
eu inca nu m-am hotarat : rochie neagra sau pantalon de saten....oricum pantofii sunt rosii....

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

Mergi la inceput