Se apropie revelionul si as dori sa discutam despre ce o sa purtam in aceea noapte.Eu inca nu m-am hotarat unde il fac asa ca nu stiu cu ce o sa ma imbrac.Poate veniti voi cu idei traznet.
alexia_07
Io cred ca il fac la Hotel Paturica, asa ca o sa-mi pun o toaleta traznet: "naked"!! Nu stiu ce poseta sa-mi iau la toaleta asta...ca pantofi hardcore am!
"Trust no one!"
haine multe-multe si groase-groase, ca vom fi afara in strada la miezul noptii in rest... nimic special.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
Rochita neagra cu maneca trei sferturi, are o dunguta argintie sub sani. Pantofi sau cizme. Parfum dulce oriental sa combata gerul
Simplu
acasica la caldurica,e cel mai bine,dar totusi nu stau in pijamale ,ceva frumos pina la miezul noptii apoi mai vedem
Deja au aparut si "topicele" de sezon? Cum de-am sarit peste aia: Cum va imbracati de Craciun? Dar de Ajun?
Intr-o rochie tricotata ca tot erau la moda anul trecut; este gen baby-doll si acopera foarte bine burta de dupa nastere Stam acasa.
interesant subiect....
eu inca nu m-am hotarat : rochie neagra sau pantalon de saten....oricum pantofii sunt rosii....
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+