**Zmeurici de iulie-august 2009 (19)**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
acum m-am trezit si eu.
am avut o noaPTE incredibila...din cauza de Marco.
Cred ca nu a fost o idee buna cu spatiul de joaca, mi-a tusit la greu azi noapte si s-a tot trezit plangand.
la ora 9 mergea cu tat-su' la gradi, iar eu luam somn cu bebe strumf. ne-am trezit acum.
Mi-e mila ca l-am dus la gradi, dar maine e serbarea si musai sa mai repete. cu toate ca stie cele 2 poezioare de 4 versuri. la 2 ani a avut mai mult de invatat, dar acum din criza de timp....ed. asta le-a dat ceva scurt, fara poezii in engleza, doar cantece.

Vremea asta de cacao ma deprima, nu ma pot misca din casa. a luat Clau paine de dim., caci de nu...nu ies din cauza de caini, masina nu o scot din garaj, cealalta e tot in teste...acum asteapta de la Bucuresti raspuns, cica sa-i schimbe si turbina...aia cred ei ca e acum si tot asa. am atata treaba de rezolvat in oras si sunt legata de maini si piciore.
Bine macar ca mergem doar in 23 in Alba, mai am timp sa umblu pe ultima 100 de metri.

Edi e belea de belea....se rostogoleste non stop, doar intr-o parte si cand e in cele mai ciudate pozitii: in bouncer, cand e in fund, pe masa de infasat, intre perne...si ma dispera ca se impotmoleste si incepe sa urle.

mama dar mult ati scris.
revin cand pot, vad eu cand recuperez.



_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

mamidevladut fac un scurt resume la cele discutate ca bag seama ca s-ar putea sa se interpreteze gresit. S-a adus in discutie doar administrarea formulei ca alternativa mai consistenta astfel incat bebelusul sa doarma mai mult noaptea. Si eu am adus in discutie ca in felul asta s-ar putea sa pierzi laptele si e pacat.
Corect..e foarte usor sa vorbesti din perspectiva celor care pot alapta si copiii cresc bine si frumos. Eu sunt in categoria alora care nu pot alapta si ma trezesc de 4 luni si jumatate de doua ori pe noapte ca sa ma mulg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidevladut
Fie vorba intre noi mie nu mi s-a parut asa un chin sa ma trezesc sa ii bag sanul in gura si apoi sa adorm la loc ca el oricum suge cat vrea.

Mami de Vladut cel Dragut (04.02.2001) si Codrinel cel Voinicel(20.07.2009)





La mine nu trezitul e neaparat problema (desi nu neg ca as vrea o noapte de somn continuu..desi nu cred ca as putea nici daca Eva ar dormii bine mersi) chiar daca eu dorm in alta camera si trebuie sa ma duc la ea in camera sa o scot din patut sa ma asez pe canapeluta sa ii dau sa pape cat vrea ea iar eu cu somnul pe mine sa incerc sa nu adorm (nici nu as putea in fund asa)si sa nu fiu atenta la ce face..ca doar o tin in brate..apoi eventual sa ma duc la baie caci daca m-am ridicat la vericala imi vine un pipi si daca mai am somn sa adorm la loc dupa toate astea...mai rar... ci ideea ca se trezeste de foame..asta nu inteleg eu..e de foame sau e de dor...?
Noi nu dormim cu ea in camera si normal ca imi e greu..de ce sa nu recunosc...dar asa am ales noi ca fiecare sa aiba spatiul lui.

Chiar, fetele cu bebei care dorm in alta camera, ei va trazesc noaptea pentru papa sau altceva?

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Tocmai m-am trezit si eu. Azi dim pe la 8:30 Bia ne-a dat desteptarea [bine, ea se trezise mai devreme, dar eu tot am mai dormit] si apoi pe la 10 am adormit-o pe ea si hop si eu cu cornu in perna ca eram obosita. acu sunt fressshhhhh

alinutza cum se simte Eric azi? Aseara ziceam sa scriu despre stropitul cu otet contra febrei dar am uitat, zuza de min
edit am vazut ce ai scris. bine ca Eric e OK acum

pooh Bia s-a nascut pe 14 iulie si astia mi-au bagat banii pe jumatea de iulie+august+sept+oct+nov. si mi-au mai bagat si alocatia de 200 lei.
nu-mi zi de baut ca asa vreau o bereeee Redds. Mi-a luat sotul o data, eu am baut un gat si el restul, am zis sa nu o ametesc pe Bia cu berea

corina bine ca nu a patit sotul nimic. ce nasol cu drumurile astea inzapezite

lorelay LA MULTI ANI SOTULUI!!!



---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 4 luni

bebelusha din burtica

cum a aparut pe lume Bianca-Maria




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

nah cuscra ca mi-ai bagat un morcov maaarecu febra ca eu tot am zis aseara sa nu fie de la vacci dar prea a venit consti si mi-o plans de numa pana a facut...multumesc! bag si eu un termometru sa vad...37.7,hof!
legat de alaptat...comoditate:poanta e ca sunt pareri de specialisti super extremiste.Una e genul celei de care se discuta si alta genul ca daca poti sa storci fie si 10 ml de lapte/zi de la san sa-i dai copilului,fa-o ca conteazaDeci,eu recunosc cu mana pe inima ca daca trebuia de ex sa ma mulg cu mana ca sa dau copilului imi bagam picioarele categoric.Mi-a ajuns in spital si inca putin acasa,sani inflamati de la asta. Chiar si mulsul cu pompa e greu,faci scurta la aia manuala.Nu zic ca e usor la tine cuscra,ca nu sunt in pielea ta,dar imi imaginez ce faine sunt si trezirile astea.Si inca tu ai fost norocoasa ca ai avut laptic si banuti sa iei pompa electrica,dar altii...eu nici cu pompa electrica n-am scos in spital.
Personal ma feresc sa spun la care si cum e usor, ca nu pot sa compar nefiind in papucii persoanei si cu copilul respectiv.Uneori pot sa-mi fac o idee dc am puncte comune dar atat.
Oricum,eu am experimentat varianta n-ai program sunteti anormali...de la apropiati pana la pediatri...nu e sufi laptele si nu e bun...treci pe formulaiar cat despre alaptat la cerere care de fapt e un modus vivendi la pupanu-mi convine dar ma execut, vrei nu vrei..vrei
legat de chestii aiuristice avem art pe prima pagina de la pampers cu somn usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

Alinutza stiu ca s-a mai discutat de novocalmin, tocmai de aceea nu l-am folosit...recunosc ca l-am cumparat si il tin...sper sa nu ajung sa il folosesc.
giova sanatate multa lui Marco.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Patricia si marco a fost foarte turbat la botezul lui Edi. cred ca nu i-a convenit caci nu era el centrul atentiei. cum s-a terminat slujba, s-a cumnitit si el.
Bine ca ati scapat de tot, ca ati avut un bb cuminte la restaurant.
Musai trebuie legati, caci doamne fereste pe unde ajung. al meu are deja 8900 gr, bouncerul e pana la 9 kg, asa ca in curand ne luam adio de la el. oricum nu se juca cu jucariile, ii puneam pe vibratii si adormea...mare branza nu a afcut, bine, il am de la Marco...sa fii dat banii pe el acum imi parea rau. cel mai incantat a fost bb de carusel si ala tot mostenire este.
Moniland da, se rostogoleste la greu. mai devreme l-am pus, e drept pe marginea patului, cat sa-i scot o bluzita curata din dulap. noroc ca l-am prins, caci de nu...il luam de pe covor.
Alinutza mersi. am simulat si eu o comanda. super pret. sa-mi zici cand ajung si in ce stare. cu ce vin? prin posta?
eu am comandat din Anglia niste jucarii Thomas pt. marco si au venit cu DHL. am si platit impreuna cu prietena mea 37 lire taxa de transport, dar am iesit cu mult mai ieftin decat daca le-as fi luat de aici.
Imi pare rau ca a avut febra de la vaccin. Sp[er ca e mai bine acum frumosul.
Pogos sa-ti fie de bine tunsoarea. si spor la masuratori.

am terminat cap. trecut. revin dupa ce mancam.


_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Tocmai am inchis fereastra in care ma straduisem si eu sa scriu mai mult . Am sperat ca am facut copy, dar de unde, ca intre timp, ma sunase o colega un anunt pe net si la paste era un numar .

Mai pe scurt:

Multumesc pentru urarile de sanatate. Aa mare nevoie pentru ca de aseara sunt varza. Am facut febra peste noapte, am luat tot ce am gasit prin casa de raceala si gripa, dar degeaba. Azi abia functionez. Copiii mari sunt la fel ca mine, cu febra si morocanosi . Vladimir sper sa mai fie in perioada de valabilitate a imunitatii .

La multi ani soti de Mamidevladut si Lorelay!

Mamidevladut si eu, pe cand ii dadeam biberon de noapte, imi pregateam seara biberonul cu apa in el si laptele praf deja dozat in cutiuta speciala. Bine, eu ii dau lapticul neincalzit, iar Aptamilul se dizolva f. bine in apa rece.

Lucialu, bravo pupei curajoase! Vezi ca 37,7 in fundulet, parca nu e considerata febra.

Impachetarile si sosetutele cu otet (de fapt jumatate apa, jumatate otet, care nu stiu daca merg la bb mic) le-am folosit si eu, dar doar impreuna cu antitemice, ca altfel nu prea au fost eficiente. Novocalminul e contestat. TOtusi eu l-am folosit in cazuri extreme. Cnad are copilul febr apeste 40 care nu trece cu toate paracetamoalele si nurofenele , nu mai stai sa te gandesti la altele (cel putin eu asa am facut ) si intr-adevar e eficient.

Trimit mesajul si revin.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pogos, Alinutza, multumesc pt. informatii ref. la banana. Deci asa e: unii o recomanda printre primele alimente, altii o lasa pe mai incolo . Cred ca o sa ii dau, mai ales ca e innebunit cand se mananca banane in jurul lui si cand i-am pus-o in gurita a supt-o cu sarg si plescaituri .

Copilul meu care manca cu chiu cu vai lapticul, a inceput sa manance de ma sperie : 180 ml/4 mese de lapte pe zi plus legume pasate si inca 90 ml de lapte dupa, la masa de pranz. Ce nu se misca pana acum, in curand cred ca nu o sa mai poata deloc .

A nins si la noi o zi jumate, dar pe Vladimir nu l-am scos din casa, din motive de viscol puternic. Stau pe malul marii si nu puteam deschide usile la casa si masina din cauza vantului. Pe Stefan, mai sa il ia pe sus .

Giova, sanatate si lui Marco!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:


Alinutza, multumim.
Ninge si la noi, asa de tare ma bucur ca imi vine sa plang. In sfarsit.
Azinoapte am gasit zmeurica cu 17 grade in camera. S-a stricat centrala. Am luat-o cu noi in pat dar nu a mai fost chip de dormit. Sotul la 5 dimineata servea micul dejun iar noi amandoua in pat incercam sa ne incalzim,noroc cu patura electrica. Deabia acum la 12 au venit sa repare centrala. E cald si bine acum.....si afara ninge...
Ieri am facut vaccinul si ne-am masurat. 4 lunitze, 6620g,63cm.Diversificarea ramane pt 6 luni. Acum e mioarlaita, nu vrea sa pape dar nu a facut febra. Ba poate a facut dar cu ce frig a fost in casa poate nu am simtit.
Eu tot cu mulsul, ba la 3 ore ba la 6. Ieri la biroul de consultatii nu a vrut bibe,a luat tzitzi.Tare i-a mai placut si mie la fel. Acum parca as iesii afara ca tare frumos ninge dar ea oricum nu vede ca ii pun plasticul peste carucior.
Va si sa aveti o zi frumoasa.
http://picasaweb.google.nl/glasiuli/MariaCatalinaLunaAPatra#5415784314215840658

Mergi la inceput