**Zmeurici de iulie-august 2009 (19)**

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura.s spune:

Pony, imi pare rau ca te chinuiesti atat cu papa. Ai un bebe tare reusit si, dupa falcute, nici nu ai zice ca papa putin.
Solike, am vazut Olguta tunsa... Sotului meu i-a parut tare rau ca ati tuns-o, ii placea la nebunie freza ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Elenada pe la ce ora ai iesit afara?Eu am iesit cu marsupiul in jur de ora 11 si raducu a dormit tun.Sa inteleg ca matei e mai cumite si a inceput ana?Fac cu randul?Cred ca se vorbesc intre ei, ca sa nu se plictiseasca mamica
Giova sananate multa A fost o epidemie de raceala pe la zmeurici asta toamna din cate imi aduc aminte.Acu sper ca nu urmeaza epidemia de iarna
lauraasa e, are falcute, seamana cu mine si cu ta-su,mai falcos, dar daca il dezbraci i se vad coastele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

buna seara si de la noi! Si eu sunt racita moarta si nu-mi mai trece !
Sandy eu am pompita de la Avent cea electrica si e super buna , ti-o recomand cu incredere , e super buna ( acum, nu ca-i fac reclama ) , dar eu ma mulg zilnic si e super buna .
Mami de Laura Maria ( 16.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Ne-am intors si noi de la socrii...ufff..tare greu a mai fost. Degeaba a fost acolo soacra-mea si mama ca tot eu am facut totul cu bebe.

Ba cred ca am mai si racit ca stau la curte, casa veche..frig pe hol, cald la noi in camera..frig pana la bucatarie..acolo iar cald..eu ma dezbracam aprpaoe de tot sa dau la fata tzitzica..hop iar imbracat..iesit afara..si tot asa. Ma luase un gat pe acolo..acum am frisoane..si o stare febrila 38.2..Eva azi mai mult s a jucat cu un san asa ca de cand am plecat de acolo si pana pe la 5 seara am avut un san tare si dureros (tot ala cu probleme) si ma gandesc s a nu am frisoanele de la el..nu stiu, cert e ca acum transpir..mai devreme imi luasem un pulover pe mine.

Naspa domle' cand pleci din casa ta....

Vad ca ati scris 10 pagini...nu cred ca am timp sa le citesc (ce ati scris? )

Am facut si noi bradutul..e super..asa printre frisoane si bebe maraicios..a iesit bengos ..o sa ii fac poze.

Am si poze d ela sanius, in zapada..etc..dar cand o sa am timp.

Ma simt nasol..am o stare.....va pupacesc.

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Neata fetili!
Eu am avut o noapte de kk. S-a culcat mandra mea pe la 21.00, s-a trezit la 22.00 si am adormit-o repede in brate, apoi 23.00 cand am luat-o in pat cu noi, apoi 24.00 cand i-am dat bibe si am pus-o in patut, apoi 1.30, 2.30, la 3.00 biberon si pana la 5.30 a chiuit Apoi a dormit pana la 8.00. Sunt varza rau. Asta dupa ce ieri am muncit ca cenusareasa. Azi o duc la mama, dar raman si eu cu ea ca maine facem vaccinul, de fapt 2. Si am emotii mari cu plangacioasa asta mica.
Va pupam

PS Inutsa sa stapaniti sanatosi caruciorul. Ce culoare e?
Pony e frumusel rau Raducu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Mi-a racit si EvA ,a avut azi noapte 38.5..i-am dat Panadol si spre dimineata si-a revenit. Toata noaptea sa trezit din ora in ora si mi-a maraut.
Abia la 4 dimineata mi-a dat seama sa ii iau temperatura si apoi la noi in pat sub supraveghere..uffffff

Stiam eu ca nu vreau sa ma duc la socrii.....

L-am trimis la farmacie pe sot dupa ce am vb cu dna doctor..sa ne doctoricim. Am interzis sa ies afara........

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

'Neata!
Am zis ca mai intru sa scriu,da' n-a fost chip...v-am citit in schimb.
Corina sa zic si eu la spartul targului;taietura e rosie, e o senzatie stranie spre naspa daca ating zona.Nu stiu daca am probleme cu gatul de la op. Ideea e ca de cava timp toate racelile mele incep de acolo,eu am necazuri cu amigdalele...si sincer dupa un tur de forta pe la spitale cu o patanie mai urata mi s-a luat de scos.Dar parca vad ca voi ajunge acolo, numa sa termin cu alaptatul.Mai am de operat si maseaua de minte.Hai ca-m dat-o pe miristi acum
aaa vazut grasuta ta dulcica foc!Sa va traiasca!
Sanatate bolnavioarelor:Cornelia,Giova, Elenada, Andreea si acum si Blanca.Multe mai sunteti!o punem de un cor cu instrumentiste la batista
Moniland citesc,citesc...bre!esti sigura ca esti mamica?Si inca de 2 fetite?Ca iti faci de cap, donsoara si taticu' asisderea...vorbeste invidia in mine
Elenada La Multe Lunite piticilor tai! Tare frumosi sunt!
Buburuza, Omide?Hai mai...ca e baiat picu' tau.Nah deci suntem victimele violentei in fam...daca spunem cuia ca nu barbatii ne invinetesc ci bebelacii
Giova vazat si eu poze cu mandrii tai.Mai are rost sa spui ca sunt frumosi?Ce servisul lu' peste va tine atata? Noi am stat la arest tocma' sa nu racim,mai ales pupa dupa vaccin...nici baie nu i-am facut de frica.Azi nu mai scapa.
Pony ufff nu sh ce sa zic. Tre sa vb neaparat cu doctora teroristului. O sa zic o tampenie, sigur ai incercat-o deja, dar poate asta e: nu cumva are intoleranta la lactoza si tre un lapte special? Pana la urma nu ai ce face,daca exista ceva sa manance si e ok dpdv medical, da-i.
Si tot la spartul targului:Pogos super freza! FT tinereasca si te prinde.Si ai si tu un falcos frumi-frumi!
Solike ii sta bine Olgutei cu noua frezuta si Giova are dreptate ca nu prea e oki sa-i prinzi parul,deci ai hotarat bine,dar mie tot imi pare rauca era a mai pletoasa zmeurica
Laura prietena ta trebuia sa-i deie sanul.Probabil BB oboseste cum pateam si inca mai patesc cu a mea si nu poate sa se sature la o masa.Nu vad pt ce ii da lapte praf in completare daca are san, plus ca risc sa piarda laptele asa.
Noi,cum spuneam-la arest.Tati e la cumparaturi de craciun cu listuta si mobilul pt nelamuriri.Ieri am facut curat,dar mai avem un pic. Mandra e ft cuminte,ptiu sa nu mi-o deochiAzi iesim afarica ca ne apuca nebuneala de atata stat, vreau sa vad si eu zapada si ninsoare de afara. Mi-e ciuda de mor ca ieri a fost ultima zi de expozitie la Arad si as fi mers, dar am avut treaba in casa...
Ft faine si haioase ultimele emoticonuri
O intrebarica: BBita mea mai are chestie din aia galbena pe cap-frunte si dupa o ureche, de la nastere...stiti fo reteta miraculoasa de curatat frumos si repede?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pup zmeuricile si mamicile!

Multa sanatate va doresc tuturor!

Vladimir tuseste mult mai urat, ii curg ochisorii si a facut febra. Aseara 39, azi noapte s-a invartit pe la 38,5 si a bazait ca si Eva Blancai toata noaprea. I-am pus aseara un paracetamol. In rest ii dau Oscilococcinum. Atat mi-a spus pediatra. Sper sa isi revina, ca nu imi place deloc cum e.

Eu sunt virusata de o saptamana si inca imi e destul de rau, cu dureri de cap si tuse. Stefan imi face febra de 4 zile, Maria tuseste pana varsa. Incerc sa vad partea plina a paharului: bine ca nu ne-am imbolnavit saptamana asta, ca faceam Craciunul in pat.

Nici cumparaturi de Craciun nu am facut (doar codourile copiilor), acasa nu am facut curatenie... dar am facut aseara bradul. Asa raciti cobza, am fost incantati cu totii in final, iar Vladimir inca se minuneaza de pomul din casa
.

O sa pun si poze cu bradutul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Lucialu, te referi la "cojite"? Eu am consumat un tub de Mustela impotriva crustelor degeaba, dupa care s-a curatat in 3 zile cu ulei de masline. Il dadeam cu un sfert de ora inainte de baita si il masam putin. La noi a facut minuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Cornelia merci!trebe fiert si racit sau e ok asa?Sanatate puilor!
Blanca sanatate si Evutei! imi pare rau, e naspa rau cand se imbolnavesc copiii.

Mergi la inceput