**Zmeurici de iulie-august 2009 (19)**

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Giova

mai Micaalsa ai bagat-o si tu la biberon Dr. Brown? de ce nu i-ai dat femeii unul mai normal, fara atatea supape si alte chestii interioare?
Clara spor la gasit ingrediente.
elena am nimerit-o de nu-i adevarat.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Cred ca de-aia am bulversat-o asa. Crezi ca nu i-am aratat inainte cum trebe pus? Si i-am amintit de doua ori in ziua respectiva sa nu uite de supapa
Am impresia cateodata ca eu vorbesc si eu ascult

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si Teodora(11.07.2009)
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noi ne pregatim sa mergem la mall. tanti cu curatenia nu vine, ca a plecat din localitate, dar nici nu ma mai omor. sotul lucreaza si azi si maine, eu cu 2 copii si nu fac fata. masina tot la service...vai de steaua mea. mai bine imi schimbam cauciucurile la a mea.
Micaalsa macar stii cum stai alta data...stii ca nu te mai poti baza pe ea.
o zi frumoasa sa aveti.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandy_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura.s

Sandy , nush ce sa zic, care pompa e mai buna... aia care ti se potriveste. O prietena a incercat vreo 3 pana s-a dumirit. Eu am Isis manuala de la Avent si ne impacam bine. In Sensiblu e vreo 200 ron si o mai gasesti pe bebeshop. wordpress. com la 130 ron. Nu am facut reclama, nu?

Multumesc de raspus Laura.
Cum le-a incercat prietena ta? Te duci la magazin si le pui la san sa le probezi?
Eu o sa incep serviciul din februarie si vreau sa imi iau de acum o pompa pe care sa o pot folosi la birou...Pana acum nu am incercat nicio pompa si imi este nu stiu cum sa dau 200 de lei si sa vad ca ma chinui cu orele sa scot ceva...AM incercat cu mana, dar scot doar daca sunt sanii foarte plini...altfel ma chinui foarte mult...

Bye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Am luat carutul. yuppyyyyyyyyy Merge prin zapada, n-am treaba cu el si ce-mi place ca se manevreaza super usor. Poate mai iesim la o miniplimbare cu , daca nu-mi piere cheful

micaalsa cum nu a vazut socrela ca aia mica e uda pe piept?!!!!

elenada tare dragi piticii

bubu a doua zi dupa ce am aflat ca a pus doar 250gr, efectiv aveam sanii aproape goi. Bia ma tipa, o puneam la,simteam ca nu curge mai nica, o puneam sa se joace, apoi iar la si tot asa toata ziua. Lapte venea,dar greu de tot. Azi parca am avut mai mult lapte,mi se intaresc sanii la scurt timp dupa ce apuca tzitzi. Acu vorba ta, macar pan la 6 luni sa avem lapte

anielas felicitari pt banii pe CIC

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 4 luni

bebelusha din burtica

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Ce fac fetele?
Eu sunt suparata....Am acasa un mic terorist care nu mai vrea sa pape decat piureuri din comert, si care tipa, tipa si urla daca nu e cum vrea el.Acu doua zile mi-a varsat de la atatia nervi.Nu stiu cat mai rezist.Intr-o zi nu a mai vrut sa pape nik...s-a gandit el ca e prea devreme sa renunte la silueta de manechin si a mai pierdut 200g.Ne apropiam si noi de 7 kg...vise...ce mai
Eu arat in ultimul hal de stres ca nu papa copilu.
Ca sa-mi mai treaca supararea am facut si noi bradutul.Sunt terminata
Aici e TERORISTUL

Mergi la inceput

eu ma gripez...rau de tot.
de 2 zile ma doare capul, cand pasesc sau il misc...azi aproape am cazut la pat, dupa vizita din mall, care nu s-a lasat cu cadouri, numai cu frig.
sunt si singura cu copiii, Marco s-0a jucat cuminte, pe edi l-am luat cu mine in pat si l-am adormit.
asta mai imi lipsea acum!

Inutsa la cat mai multe plimbari cu .
Pony of draga de tine...nici nu stiu ce sfat sa-ti dau. pediatra ce zice?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

pony of mamica.... chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau, cu siguranta le-ai incercat pe toate cu Raducu-mofturici.
Bia a inceput sa rada cand l-a vazut pe terorist

giova multam! si pe mine ma cam doare capul pt k nu mi-am pus azi caciula. sanatate!!! chiar, noi ce putem lua daca alptam si avem raceala/gripa?

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 4 luni

bebelusha din burtica

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Giova, pediatrul imi tot vorbeste ca sunt bebelusi mai sclifositi si mai pretentiosi , si ca trebuie sa-i dau sa pape si in somn,Imi zice sa nu-l fortez ca sa nu faca anorexie, adica sa nu fie si mai rau decat atat.Pe mine nu ma multumesc astfel de raspunsuri.Raducu are perioade mai bune sau mai rele.De vreo saptamana a intrat intr-una proasta si nu mai iese odata.
inutsa, cred ca bia a ras de mutrita suparata a lui raducu

Mergi la inceput

ma simt putin mai bine...la noi ninge si iar ninge. deja ma tampeste vremea asta...e asa frumos, dar eu sunt dispe ca sunt in urma cu cadourile.

Sotul cu Marco au iesit afara, eu cu Edi pe aici.
sper sa-mi fac curaj sa spal tona de vase, ca mi-e lene sa le bag in masina.

Inutsa paracetamol simplu e voie, oscillo si alte naturiste.
Pony te inteleg, cu toate ca nu sunt in pielea ta. e dulcic Raducu cu mutrita aia bosumflata.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

hello

Azi am iesit si noi afara vreo 40 de minute. nu prea le-a placut piticilor ca au stat in cosulete dar nu au protestat prea tare.

Ana e terorista mica. Nimic nu ii convine. plange rade iar plange. nici de dormit azi nu prea a dormit. dimineata de la 5 la 6 a plans.
nu stiu care e problema ei. temperatura nu are de papat papa nasul nu ii curge sa zici ca o fi racita. cred ca o chinuie si pe ea gingiile.

Pony terorist Raducu dar si frumos foc. Imi pare rau ca nu papa si va chinuiti. Asa si o prietena de a mea se chinuie cu baiatul. ea are gemeni baieti de 6 luni. unul are 8 kg si ceva iar unu 6900gr.
si ea a umblat pe la doctori i-a facut analize si degeaba. copilul e sanatos tun dar nu mananca. tie iti urez multa rabdare si nervi de otel iar lui Raduca pofta mare mare.

Giova si tu ai racit. Of

Sanatate multa mamicilor racite. Si eu ma lupt cu raceala.

Pupici si zmeurici cuminti si papaciosi

Daca doriti sa votati un pitic o puteti face AICI

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput