**Zmeurici de iulie-august 2009 (19)**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

buna seara fetele !
Sunt eu sunt racita si am vazut ca si Elena este ! Sper sa ne refacem repede ca sa nu imbolnavim zmeuricile ! Dar dupa cum spunea si Elena ,raceala nu e contagioasa .
Voi ati inceput diversificarea ? Eu sunt diperata ca bebelina nu vrea decat lapte cu cereale sau simplu si suc de portocale , altceva nimic . Cu lingurita nu vrea , tine buzitele stranse , sper ca pana la 6 luni sa reusesc s-o conving , ca altfel .
Mami de Laura Maria ( 16.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

cred ca ma stric de cap. Mersi Giova de atentionare. Daca ma crezi ca am citit de 3 ori mesajul ala si n-am vazut ca am scris kg M-am dilit de tot, recunosc. Ce ma fac la 60 de ani

Nu a vomat ca doara am vazut biberonul. Faza-i ca eu am biberon Dr. Browns si nu i-a pus supapa aia dinauntru ... si de-aia a curs. Dar ma distrez acum ce fericita era ea ca fata i-a papat tot laptele, si cand colo laptele pe piept tot, cred ca si in pampers i-a ajuns ca pana la buric era uda

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si Teodora(11.07.2009)
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

MQQM - tocmai ce mi-a ajuns cartea "Baby led weaning". Am rasfoit-o putin si-mi place mult. Abia astept sa incep lectura serioasa ca sa nu mai zic de punerea in practica. Sar'mina inca o data.

Fetelor imi pare rau ca aveti asa o ninsoare pe acolo. Pe de o parte e totusi frumos ca o sa fie frumos de Craciun cu atita zapada, insa imi aduc aminte cit de greu era sa rezovi una alta pe nameti.
La noi 25 de grade cu plus, am iesit cu piticul in curte si se uita fascinat la flori, copaci, pasarele, o splendoare. Este al treilea Craciun petrecut sub soare si palmieri si iubesc caldura, nu-mi prea lipseste zapada.
Gata, fug, azi fac niste aprovizionari de la un magazin armenesc pentru cina traditionala de Craciun ( sper sa gasesc varza murata).

Pupam gasca,

Clara - mami lui Bryce Mihai - un copchil nazdravan - 18.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

mai Micaalsa ai bagat-o si tu la biberon Dr. Brown? de ce nu i-ai dat femeii unul mai normal, fara atatea supape si alte chestii interioare?
Clara spor la gasit ingrediente.
elena am nimerit-o de nu-i adevarat.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

Buna noapte!!!
am descoperit ca au bagat emoticoane noi!!!
awww ce faine is!!!

acu merg sa citesc din urma...
revin

_
mami de pic

Mergi la inceput

inutsa da , io ziceam. a pus de la 4 la 5 luni 370 gr...
inca nu m-am vazut cu pediatra sa imi zica daca e ok... dar m-am mai linistit. in legatura cu completarea ... i-am mai dat din cand in cand pentru ca de pe cand avea el 3 luni eu am trecut printr-o suparare foarte mare si era cat pe ce sa imi pierd laptele... o zi intraga nu am avut dar si-a revenit pana la urma... de atunci eu stau pe Galafor zilnic 6 pastile si Galactogil din cand in cand... acum mai nou m-am reapucat si de ceai de care ma lasasem pt ca imi venea sa vomit de la el.
long story short... de la 3 luni ma lupt cu laptele si uneori seara am probleme... le rezolv cu un bibe de 100 ml lapte praf. dar nu in fiecare zi! eu trag foarte mult sa ajung macar la 6 luni... dup-aia probabil ca nu ma voi mai stresa asa rau daca se imputineaza cantitatea mea de lapte...

ieri am avut o zi foarte proasta in ale alptatului si iar nu am produs suficient... habar nu am de ce. si am fost nevoita sa ii dau 150 ml ca urla la propriu de foame...
acu' v-am zis si oful meu in ale
azi vad ca a fost ceva mai bine...
probabil de asta nici nu mai vrea sa suga treaz fiind ...ca ii curge putin si se enerveaza... in somn nu realizeaza si baloteaza constant

_
mami de pic

Mergi la inceput

lucialu una din poreclele picului meu e Omide...
noi dormim impreuna in pat si noaptea se taraste pana ajunge lipit si nu e chip sa mai scap... iar la trezirea de papa nu imi tipa... in schimb imi cara picioare pe unde apuca ... in gura, burta, tzitzi etc... spre amuzamentul sotului care tot timpul se distreaza de batuta care mi-o iau zilnic cu noapte'n cap

_
mami de pic

Mergi la inceput

noce apropos de zodii... pai duracelul meu din ce zici tu acolo numai rac nu e... desi se vede latura afectiva. e foarte energic iar tzitzi spre disperarea mea a inceput sa il plictiseasca... io il vreau inapoi

250 grame media zici? aaaa... pai inseamna ca suntem bine cu 370 gr luna asta...
offf... bine ca ia.... mai naspa era sa nu ia deloc sau doamne fere sa scada...

_
mami de pic

Mergi la inceput

gata, am terminat lectura!
si io sunt cu mucii in batista si stranut de numa... azi a inceput sa stranute si sa fonfaie si piciu' meu, asa ca am impartit cu el oscillo. i-am luat si vitamina C naturala care e pt bebei si i-am dat. acu' sa vedem maine cum suntem ca tare as vrea sa nu bolim...

ma retrag la depou ca dau semne de somn

_
mami de pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza fetele!

Noi am lipsit motivat...a trebuit sa plecam la Valcea, iar aici tare greu cu netul.
Am avut mare noroc ca ne-am hotarat joi asa in 5 min sa plecam ca altfel nu mai aveam cum sa ajungem.
Aici e un peisaj de poveste ...peste tot e alb, orasul foarte frumos ornat de sarbatori...dar e criza de saniutze..am umblat ieri de nebuna in tot orasul si nimic..iar in final am gasit exact vis-a-via de blocul in care stam

Ania e bine...s-a acomodat cu mama,e vesela si tareeee curioasa...apropo noce- asa bine am identificat-o pe Ania in descrierea racushorilor facuta de tine .
V-am spus ca nu-i place marul in nici o varianta..nici copt nici crud...ieri am incercat cu banana si e inebunita..la fel si dupa portocala..dar nu facute piure ci intregi.
Parca de cand papa am mai scapat si de reflux asa ca sunt tareeee fericita.
Zilele astea ne pregatim de vaccin..sper din tot sufletul sa fie oki.

Si alta veste minunata pt mine...AU INTRAT IERI BANII PT CIC..tare bine ne prind..chiar eram in pom...dosarul l-am depus pe 1 octombrie...si slabe sperante mai aveam.

Giova-v-am vazut pozele de la serbare ...tare scumpici au fost.
elenada-LA MULTI ANI! pt Ana Maria si Matei..sunt tare haiosi

Pupici..ma duc sa alaptez una bucata pitic

Aniela & Irina Georgiana (23 oct 2004) si Ania Ruxandra(22 iun 2009)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput