**Zmeurici de iulie-august 2009 (19)**
Raspunsuri - Pagina 17
elenada spune:
hello
Gata am adormit si eu doi pitici maraiciosi. nici cum nu e bine. 2 minute in fundulet doua minute culcat doua minute in picioare doua in brate la mami si doua in cosuletul auto si tot asa.
Eu am reusit sa racesc. Nu stiu cum dar am reusit.
Azi am facut 5 luni. Poze Aici
Vazut poze craciunita poze gloriuta si poze cavaleri Giova.
Moniland ai inceput diversificarea la printese?
Ma apuc sa mai citesc.
pup
Daca doriti sa votati un pitic o puteti face AICI
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
laura.s spune:
La multe lunite pt Ana Maria & Matei Stefan! 

Super haiosi piticii tai, Elena. V-am citit si povestea...
Solike spune:
Corinna, caderea parului fetal nu este o regula la bebe. La Olguta a inceput sa cada pe la 2 luni, odata cu parul meu
, si s-a vazut imediat, ca ea il are negru si foarte des. A cazut doar in zona unde se freaca cu caputul de cearceaf stanga-dreapta, in semicerc, dar a inceput repejor sa apara pufulet.
Inutsa, cu soacra am realizat operatiunea tunsul. Initial, ne-am propus sa-i luam motisorul din fata, ca-i intra in ochisori mereu, dar vazand ca nu zice Olga mea nici carrr, am purces la tuns complet. Nici nu stia ea ce se intampla in jurul caputului
. Am crezut ca va fi o mare ciumpavire in capul ei, dar a iesit super, ca la salon. Acum tot
e, dar cu parul mai scurt decat la nastere
.
Elenada, felicitari pentru copii asa reusiti. Sunt curioasa, cand s-au descoperit ei reciproc si au constientizat existenta celuilat? Erau micuti sau mai de curand? Zilele trecute reciteam titlul articolului din Tabu. Bravo pentru perseverenta, rezultatul este nemaipomenit. Cred ca iti creste inima cand te uiti la ei.![]()
Oana, mami de Olguta punkista
(25.07.2009)
Bucuria mea Olguta
Botezul Olgutei
Asa a inceput viata cu Olguta
micaalsa spune:
Dorm fetele mele, amandoua
E o liniste in casa, de mult n-a mai fost asa. Bine-ar fi sa-si cam potriveasca si asta mica somnul de amiaza dupa Iulia.
Eu frunzaresc culinarul dupa ceva idei de aperitive pt. Craciun. Sunt in pana de idei, nu stiu ce-o sa fac ... asta in caz ca apuc sa si fac ceva
Azi am fost un car de nervi ... pe socrela, of course. Imi vine sa o
cateodata. Le-am lasat pe fete cu ea ca sa fug eu sa-mi platesc ratele la banca, facturile etc. Ca al meu sot ajunge acasa tot pe la 8-9 si la ora aia chiar nu mai am unde sa merg. Buun, ii zic la a mea ca dupa ce se trezeste Teodora sa-i dea lapte, ii explic cum sa faca tot treaba roz. O mai sun inca odata din oras, ii mai repet toata procedura ca stiu ce am la casa si am zis sa fiu sigura. Cand ma intorc acasa, Teodora dormea, socrela tot o voie buna ca fata a mancat tot ( e pentru prima data cand i-a dat sa manance) ... si cand ma uit mai bine la ea, ce credeti. Toata uda pe piept. Nu infiletase bine biberonul si i-a curs laptele pe ea. Bineinteles ca nu a vazut si mi-a stat asta mica mai bine de o ora asa uda. Nu va zic ca era rece ca gheata pe piele. Sper sa nu mi se imbolnaveasca ca dintr-aia o si nenorocesc.
O las si pe asta prima data acum dupa 5 luni cu ea, si imi face una si buna. Mi-e ciuda ca nu ma pot baza deloc pe ea, si-i aici langa mine. Mama e la 300 kg departare ca doamne bine era sa ne fie aproape. In ea am fff mare incredere, dar ce folos 
Gata, m-am descarcat voua ... simt ca explodez cateodata.
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
Teodora(11.07.2009)
Nasterea printesei
sandy_2008 spune:
Salutare
va rog sa ma ajutai si pe mine cu sfaturi despre o pompa de san...voi de care folositi? care sunt mai bune, cele manuale sau cele electrice (care am vazut ca sunt de doua ori mai scump)...
Merci
Moniland spune:
Hello! si de la noi. De doua zile parca au luat-o razna si nebunelele mele. Azi in schimb cumintele foc si am reusit sa fac si 2 prajituri. Din pacate nu pt mine. ![]()
Elena, superbi grasutii tai. Au niste obrajori de-ti vine sa-i mananci.
Inca nu am inceput diversificarea cu toate ca am trecut de 4 luni jumate si ne apropiem de 5. Dar ce sa faci daca au o mama nebuna care nu are chef sa le faca mancare copiilor. De fapt mi-e groazaaaa!!!
Maine vine si sotul acasa dupa o saptamana de ski. Doamne cel invidiez. Dar vine in sfarsit si nu o sa mai fiu singura.
Va las ca-mi urla nebunelele. 
de
Laura Ioana
Irina Maria(26 iulie 2009)
Corinna1982 spune:
Vai Micaalsa, marturisesc ca m-a bufnit rasul cand am citit de socrela. Lasa, poate nu pateste nimic micuta. Te inteleg, nu stiu ce m-as face fara mama.
Elena, scumpi foc puii tai, ca de altfel si ai lui Moni.
Solike si a mea are chelie la ceafa, dar nici in rest nu sta mai bine ![]()
laura.s spune:
Sandy , nush ce sa zic, care pompa e mai buna... aia care ti se potriveste. O prietena a incercat vreo 3 pana s-a dumirit. Eu am Isis manuala de la Avent si ne impacam bine. In Sensiblu e vreo 200 ron si o mai gasesti pe bebeshop. wordpress. com la 130 ron. Nu am facut reclama, nu? ![]()
Giova spune:
noi am fost afara la zapada si pozat. nu am stat mai mult de 15 min. ca ne-au inghetat toate cele. Lui Edi nu prea i-a placut
.
Elenada la cat mai multe lunite strumfilor. doamne dulci sunt amandoi
. AI NISTE COPII SUPERBI!
Zmeurelul e al tau si zmeurica a lui tati, asa mi se pare.
Moniland lasa ca ai timp s aincepi si diversificarea. te saturi pe urma de gatit pt. ele.
Micaalsa of...ce soacra dusa ai
.de saturat s-a saturat Teo, ca nu adormea ea asa usor, acum sa nu raceasca. poate a vomat!
ai mei nu au adormit amandoi: prima data Edi, cand l-am culcat si pe Marco si sa atipesc si eu langa el, s-a trezit Edi
.
cred ca mama ta e la 300 km nu kg
.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
elenada spune:
of am racit. sunt mucioasa rau. sper sa nu raceasca pitici desi cred ca le-a format mama anticorpii ca a fost si ea racita si piticii nu au luat raceala. cica raceala nu e contagioasa.
cred ca de la mersul la dr mi se trage. ca dupa ce am carat piticii singura pana la masina eram toata o apa si am mai stat si am si curatat masina de zapada. cred ca asa am racit.
Multumim pt urari si dorim la fel si celorlalte zmeurici.
moniland stai tu calma ca nici eu nu am inceput nici o diversificare. am renuntat din prima zi cand nu am reusit intr-o zi sa curat si eu un morcov. eram singura cu amandoi si ei tipa daca nu sunt langa ei. asa ca pana la 6 luni stau in banca mea. mai am o luna de huzureala.
Giova ana seamana cu mine. doar la buze seamana cu taicasu iar matei seamana cu taicasu iar la buze cu mine. daca pui o poza de a mea cand aveam 5 luni si una cu ana nu faci diferenta. doar ca eu ma laudam cu un par des si ondulat la vremea aceea.
piticii in loc sa pape povestesc de zori. tipa chiuie si il gasesc pe tati extrem de amuzant incat nu pot papa de ras.
pup toata tufa frumoasa
Daca doriti sa votati un pitic o puteti face AICI
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!