**Zmeurici de iulie-august 2009 (19)**
Raspunsuri - Pagina 16
laura.s spune:
Corina , ii curgea rau ochisorul drept, asa ca n-am stat prea mult pe ganduri si, la sfatul medicului, i-am dat repede amoxicilina la 6 ore si o doza de Mercurius 30ch (e bun pt infectii. In 12 ore nu mai avea nimic, dar am continuat cu antibioticul la 8 ore inca 3 zile.
mamidevladut spune:
neata zmeurici,
Vally adresa de mail este a agentiei de prestatii sociale care se ocupa de plata indemnizatiilor si alocatiilor: ajps_buc@yahoo.com. Aceeasi adresa este si pt provincie numai ca in loc de "buc" puneti simbolul judetului in care locuiti.
Nu stiu daca de la acel mail de acum 2 zile s-a rezolvat, ideea e ca ieri am primit indemnizatia pe 2 luni dar si alocatiile copiilor, desi inainte nu le primeam pe card. Ce m-a mirat este ca am primit bani si pe cateva zile din septembrie (eu am intrat in CIC pe 27 septembrie) desi stiam ca se da numai pe luna intreaga.Asa ca m-am linistit, am bani de cadouri.![]()
Noi am iesit in fiecare zi afara si o sa iesim si astazi daca nu bate vantul rau. Alaltaieri am iesit cu slingul dar mi se pare incomod cand e Codrin imbracat in cosmonaut asa ca ieri am iesit cu carutul si ce am mai impins la el.Zicea una dintre mamici (scuze, dar nu mai stiu cine) ca o sa facem muschi iarna asta cu carutul.![]()
uliiasi spune:
A,da, uitasem.
Corina si noi am avut si avem probleme cu ochisorii. Eu i-am dat Nettacin in prima faza si apoi Tobrex. Ambele sunt picaturi cu antibiotic. La noi n-au functionat pt ca nu era conjunctivita, ci ingustarea canalului lacrimal. Dar la folosirea Nettacinului si la noi in primele 12 ore s-a oprit secretia complet, doar ca a revenit din cauza problemelor canalului...Acum suntem doar pe ser fiziologic si masaj...
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
uliiasi spune:
Corinna, foloseam de la Avent, dar tetinele sunt 0-3 luni si mi-am dat seama ca nu curge destul de tare si repede laptele pt el, asa ca o cumpar biberoane 3-6 luni sau am auzit ca exista 0-12 luni, parca ceva de genul. Avand in vedere ca pana acum i-am dat doar san nu prea m-a interesat subiectul biberoane. Dar o sa caut si-o sa incerc fel de fel de acum...
Canita e de la Primii pasi, BPA free, cred ca e buna, doar sa invete David sa o foloseasca. Daca trage bine din ea cred ca ar iesi laptele f usor, ca-i vedeam gurita plina de laptic aseara cand reusea sa traga bine. Doar ca nu si-a dat seama care e miscarea corecta asa ca nu a reusit de prea multe ori.
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
Corinna1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui uliiasi Corinna, foloseam de la Avent, dar tetinele sunt 0-3 luni si mi-am dat seama ca nu curge destul de tare si repede laptele pt el, asa ca o cumpar biberoane 3-6 luni sau am auzit ca exista 0-12 luni, parca ceva de genul. Avand in vedere ca pana acum i-am dat doar san nu prea m-a interesat subiectul biberoane. Dar o sa caut si-o sa incerc fel de fel de acum... Canita e de la Primii pasi, BPA free, cred ca e buna, doar sa invete David sa o foloseasca. Daca trage bine din ea cred ca ar iesi laptele f usor, ca-i vedeam gurita plina de laptic aseara cand reusea sa traga bine. Doar ca nu si-a dat seama care e miscarea corecta asa ca nu a reusit de prea multe ori. |
Incearca sa dai tu inca o gaura la o tetina, sa vezi cum e. Ca oricum tetinele astea nu tin prea mult.
Si poti sa incerci si cu tetine de cauciuc de la Chicco. Eu am un biberon asa si e mai moale tetina.
Giova spune:
Corinna uite ce am gasit pe net de acest remediu:
http://www.centrofarm.ro/ccW08501001/mm_info/Sedatif-Pc.html
http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=2736
Eu ii dau lui Edi Belladonna, vad ca si acest medicament o are in compozitie.
Craciunitele au fost vechea si actuala educatoare a lui Marco.
mamidevladut super ca au intrat banutii. eu stiu ca alocatia nu se da pe luna in care e nascut copilul. CIC-ul se da.
Uliiasi de unde-ti dai seama ca nu e laptic?poate ca e, dar vine mai incet si din cauza asta sa nu-i placa lui david. nu cred ca nu mai ai...nu simti cum se umple sanii?
sa stii ca si edi targe mai cu placere dintetinele de la Chicco. sunt mult mai moi decat cele de la Avent, merita incercate. eu am tot alea de inceput, doar cu o gaurica, nu vreau sa iau altele ca sa nu renunte la san. mai bine ii mai fac eu o gaurica.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
inutsa spune:

mei-mei, da'ce forumeala p'acilea![]()
giova ai auzit-o de mii de ori, dar iti mai zic ca sunteti o super-familie
.
alinutza
mami curajoasa! cum iti pare Iasiul? murdar, nu?![]()
noce tu iti doreai racusor da'socrela.... dupa ce i-a zis fiu'sau ca o sa mi se induca nasterea [dpn era 2 iulie parca iar eu tot nu mai nasteam] vaaai ca taraboi a facut ca nu e bine sa mi se induca nasterea, ca nu e bine copilul sa fie rac, ca e tare urata zodie, ca toti racii sunt aiurea; ce mai, din punctul ei de vedere, cataloga copilul ca "defect de fabrica". si zicea ca mai bine ar fi sa merg la ei la spital in oras sa astept sa nasc in.. august un leu. zau daca e intreaga la minte femeia aia
asa ca iti dai seama ca ce ai scris tu despre racusori mi-a mers direct la inima 
solike ai o zmeurica tunsulici acu
. cine a tuns-o?
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 4 luni
bebelusha din burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
daniela2880 spune:
Buna fetele. Va pupam cu drag. Din pacate am avut ceva probleme cu calculatorul si nu v-am mai citit de foarte mult timp. Incerc sa recuperez pe cat posibil...atat cat ma lasa strumful. Am vazut cateva pozici cu mos craciunei si spiridusi...tare frumosi zmeurei. Rugaminte : spune-ti-mi si mie de unde ati achizitionat costumele. As vrea si eu pentru Teo. Va multumim anticipat. Acum fuguta la bebe terorist...Pupicuti pt intreaga tufa.
mami de teo