**Zmeurici de iulie-august 2009 (19)**
Raspunsuri - Pagina 15
Corinna1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui siacob am intrat pe contul comun pentru materialul cu bebelusii geniali si nu il mai gasesc |
Da, nu stiu ce se intampla ca a disparut si materialul trimis e mine cu baby signing.
noce spune:
He-hei, sa-i fie de bine Olgutei! E pregatita pentru sarbatori! Ce bine ii sta. Prima zmeurica tunsa 
Mami lui
Filip, 1 august 2009
Prima zapada!
Solike spune:
Siacob, l-am trimis eu pe contul comun acum. Il aveam descarcat pe PC-ul meu.![]()
Oana, mami de Olguta punkista
(25.07.2009)
Bucuria mea Olguta
Botezul Olgutei
Asa a inceput viata cu Olguta
laura.s spune:
Neata! Multumim pentru primirea calduroasa!
Noaptea trecuta iar a dormit kupilu, a carait doar pe la 00.30 si la 2.30 de dor... de suzi, nicidecum de tzitzi. A mai dat un chiot pe la 4 si cand sa-i dau suzeta, mi-am amintit ca nu aveam pompa pregatita (am cazut lata aseara la 22 si nu am spalat nici biberoanele, nici pompa
), asa ca am mufat-o repede, ca-mi bubuiau sanii. Copil cu bun simt, nu m-a refuzat, sa nu ma simt prost
, dar nici nu prea a mancat... juma din stangul, a tras de doua ori din dreptul, a pus boticul si
pana la 8. Promit ca la noapte o sa fiu pregatita cu toate cele necesare...
Si, ca sa recuperam din urma (cat imi amintesc, ca si neuronu meu e in vacanta prelungita):
- nici Sara nu se intoarce pe vreo parte. Ei oricum nu-i place pe burtica, nici pe-o parte, asa ca am incercat s-o invat sa se intoarca burta-spate. S-a intors de vreo doua ori, da' nu cred ca si-a da seama ce face si n-a mai repetat figura de 3 zile.
- la 3 luni avea 6 kg si 64 cm. La 4 luni n-am cantarit-o inca, da' o s-o masor dupa baita. Vaccinul il facem cand vine bunica-sa in vizita, daca ajunge inainte de Craciun, altfel amanam dupa sarbatori, sa nu supar kupilu tocmai acum.
- cicatricea mea arata intr-un mare fel... jumate abia se vede, jumate e inca rosie si umflata in locul unde am facut un serom care a supurat vreo 2 sapt si s-a inchis detul de greu. Spre sa mi-o repare dr. la ceza urmatoare
.
- chef de
nu mai am de prin luna a 6-a de sarcina... asa ca dl. sot isi consuma energia in exces la fotbal si tenis
. Am incercat, dar a fost naspa.
- de sarbatori stam acasa, vin parintii si cumnatii de Craciun. Socrela aduce preparate de porc si salata boeuf, eu fac niste oua umplute, salata de vinete si de icre, frigarui de pui si tort de mere. Nu m-am consultat cu sefa, sa vad daca ma lasa... ![]()
- rugam comunicati datele contului comun, ca fac sapaturi despre diversificare si m-ati invatat sa primesc mura-n gura toate informatiile
.
- admiram mamicile curajoase care inca mai scot bbii afara. Sara a facut conjunctivita cand afara erau 14 grade, asa ca mi-a cam taiat cheful de iesit. Si asa m-am plictisit in casa, ca pana si viscolul asta ma imbie la o plimbare... singura.
Vazut pozici de zmeurici frumusele. 
Solike spune:
Fetele, din cate imi amintesc, Alina daduse link in una din postarile ei pt acest material, nu era pe contul comun. Daca gasiti materialul Baby signing, ma intereseaza si pe mine.
Noce, multumim.
Blanca, ai ajuns cu bine?
Oana, mami de Olguta punkista
(25.07.2009)
Bucuria mea Olguta
Botezul Olgutei
Asa a inceput viata cu Olguta
Corinna1982 spune:
Multumim Solike. Am inceput sa descarc si eu cam tot, ca vad ca dispar...
Edit: am trimis materialul cu baby signing.
Am vazut-o pe Olguta tunsa. Tot frumusica e! Si am vazut ca e si ea putin solidara cu zmeuricile chelioase ![]()
Giova spune:
Solike e dulcica si asa zmeurica. ii era prea lung si ii vrenea in ochi. si cred ca cu agrafe nu era tocmai indicat, la cum se invart ei.
Noce vezi...din aceste motive pe care le-ai zis tu referitor la raci, eu am vrut leu...dar n-a fost ssa fie. am un capricorn, independent cu un caracter puternic, asa ca DD s-a gandit ca nu fac fata la 2 copii atomici si mi-a dat un racusor
.
eu sper sa fie mai linistit Edi, si pana acum asa e. pe mine m-a terminat si ma termina si acum marco.
laura bine ati venit in tufa noastra
.
Va voi trece pe lista, sper cat mai curand, caci mai am 2 restante
.
Vally bine ca ati scapat. acum e ok Gloria, nu? nu mai face febra si a inceput sa pape...
Tanimi si marco avea dou-dou dintr-asta. Le-am vazut si pe cele de la Z, de care ai tu, sunt frumoase. eu am 2 de la marco si unul nou pt. Edi, dar a pus Marco stapanire pe el. nu-l foloseste, e mare acum, dar cum il dau lui Edi zice ca e al lui si il ia.
Romanitza imi pare rau ca aveti probleme cu somnicul...si Edi doarme pana pe la ora 21, dupa care e trez si cu chef de joaca, cel mai tarziu adoarme la ora 24
, dar o face pana dim. la 8-9.
Frumoase pozele. si eu astept fotograful pe 7 ian., el vine cu lumini, fundal, dar hainute si altele...pe ale noastre. sa vedem ce va improviza la fata locului. abia astept!
Alinutza ma bucur ca ati ajuns la iasi, chiar daca dupa atatea ore. hai ca te vei odihni, isi preia mama ta jobul de bunica si esti mai libera.
Clara feliictari pt. intoarcerea lui Bryce si spor la gatit. sa pice americanii pe spate cand vor gusta delicatesurile noastre.
Cornelia acum vad ca maria ta e nascuta in aceeasi data cu Edi al meu. tu ai 2 racusori acasa
.
sara_amira felicitari pt. intoarcerile timide.
mQQm marco e tot ardelean 100% dar iese din tipar. In schimb Edi...cred ca va fi exemplul perfect
.
Siacob a fost tare cumintel Edi la serbare. la un moment dat, o grupa mai mare, tipa de-a dreptul in microfon, ne dureau pe noi urechile. In schimb edi dormea bustean.
Lucialu imi pare rau ca pupa a fost urlacioasa ieri. si eu sunt in urma cu cadourile de Craciun...si fara masina zici ca sunt legata.
Pt. bebeii care nu prea dorm noaptea si sunt agitati: exista un medicament homeopat, facut de laboratoarele Boiron, se numeste Sedativ PC. cica e foarte bun, aseara imi zicea o mamica ca i-a dat piciului cand era bebe, ca tare agitat era.
intrebati si voi de acest remediu, interesati-va, poate vor fi mai ok zmeuricile.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
siacob spune:
solike multumesc
. Acum am salvat si eu pe compu meu. Sa-i fie de bine Olgutei tunsoarea! Cum s-a comportat la prima sedinta de coafor?![]()
Corinna salvat si materialul de la tine
.
Dupa ce am vazut filmuletele de pe youtube vreau sa incercam si noi. Sunt de-a dreptul uimita de copilul din primul filmulet...oare cate luni are?
Corinna1982 spune:
Giova, am vazut si eu pozele de la serbare. Super! Si ce craciunita aveau ei acolo. Cred ca i-a captat si pe tati, care de obicei se plictisesc la astfel de evenimente ![]()
Referitor la medicamentul acela homeopat, ti-a spus cum actioneaza? Ca dupa denumire mi se pare cam dur.
Laura, ce i-ai dat bebelinei pt conjunctivita? Ca a mea a facut in maternitate si cum ia putin curent, i se lipeste imediat ochisorul.
Asteptam si pozici cu zmeurica cea dormicioasa noaptea.
uliiasi spune:
Buna dimineata (la pranz) la zmeurici! 
Ne-am trezit si noi pe la 7 si ceva, chiuit putin si schimbat pampers, apoi dormit iar pana la 9 si ceva, acum am reusit sa-l adorm din nou...ca sa pot scrie si eu un mesaj
.
Aseara la baita s-a intamplat din nou beleaua sa nu mai am laptic pt bebe, papase pe la 7 ceva si la 8 si ceva dupa baita mai papa daca ai ce....asa ca i-am facut lapte praf...am incercat cu biberonul, nimik, am incercat cu sippy cup, a molfait el intr-o doara acolo, la anumite miscari iesea lapte, dat de cele mai multe ori nu, si iar s-a enervat...asa ca i-am dat cu seringa. A papat vreo 80 ml. A adormit pe la 10 fara 20 si primul somn a fost de vreo 3 ore jumate, apoi trezirea din 2 in 2 ore. A fost cumintel. S-a intors iar pe burtica pe parcursul noptii, dar l-am lasat, il pandeam cu un ochi sa vad ca se aseaza bine cu capul intr-o parte sau alta. L-am intors inapoi cu fata in sus cand mi-am dar seama ca se saturase sa doarma pe burta si nu putea sa se intoarca singurel.
mQQm, stiu despre ce vorbesti acolo, este vorba despre punctie si nu, nu e nevoie sa intrerupi lactatia pt examenul ala. Singura problema e ca punctia e sigura in momentul in care nodulul are o compozitie omogena, ceea ce nu e cazul la mine. Poate nimeri cu acul intr-o anumita zona a nodului si analizaeaza doar bucata aia, dar alta zona poate sa contina altceva. So....solutia e s-o scot toata. Si in ianuarie o sa fac treaba asta. Deja aseara am observat ca zona e rosie si putin mai calda decat restul sanului si ma doare la atingere. Se comporta intr-un fel ca mastita, chiar ma gandesc ca sunt niste canale infundate acolo. Oricum nodulul a crescut, se vede foarte usor cu ochiul liber, asa ca o sa-l scot ca mi-e cam teama...
Nu va spun ce jale ma apuca cand il vad cat de calm si fericit suge la san si stiu ca peste o luna ii tai macaroana...mai ales la cat l-am chinuit aseara sa bea laptele ala praf..era epuizat de nervi.
Uff...tot ce vreau e ca de sarbatori sa stea nodulul asta pe loc, sa nu mai creasca, sa se opreasca infectia asta sau ce-o fi acum acolo si sa nu se agraveze pana in ianuarie.
In alta ordine de idei, Alinutza, felicitarile mele ca ati ajuns cu bine la Iasi. Incredibil ce curaj ati avut. Noi trebuia sa plecam azi dimineata, dar am amanat. M-a sunat mama pe la 9 sa-mi zica ca e blocat drumul la Buzau, nu se poate ajunge in Moldova. Azi noapte ma uitam pe geam si vedeam ce frumos ninge si nu era nici neam de masina pe strada si era asa frumooos, si in acelasi timp ne impiedica sa plecam acasa...
Giova, ma bucur ca ati avut o serbare frumoasa si ca Edi a stat cuminte si a fost bebe exemplar. Frumoase tare pozele. Si se vede ca Marco s-a simtit bine.
Laura, bine ai venit in tufa!
Gata, va pupacesc, bineinteles ca mai vroiam sa zic chestii, dar neuronii mei gata au intrat in vacanta.
Pup! 

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)