**Zmeurici de iulie-august 2009 (19)**

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucialu

trebe fiert si racit sau e ok asa

Eu l-am folosit asa, din comoditate, dar parca citisem ca trebuie fiert si racit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Sotul a batut toate hypermarketurile din oras dupa sanie...NIMIC. si e asa frumos afara...ninge ca-n povesti!
eu sunt mai ok, nu cred ca e asa grav, capul ma deranja, fara alte simptoame.

Blanca, Cornelia sanatate zmeuricilor.
Lucialu bine ca ai sot descurcaret, pe al meu nu-l pot trimite dupa cadouri.
Bai cu masina...e poveste lunga...ne-a aparut acum cateva luni o anomalie pe bord la Touareg...zicea ca sa o forjam mai tare. au curata ei ceva pe acolo degeaba...cand atingeam o anumita viteza, bipaia ceva pe bord si masina nu mai tragea. I-a schimbat ceva piesa de vreo 3000 euro (e in garantie), si cand am fost la Felix...surpriza...la fel...iar au curata-to, i-au facut fel de fel de teste, au inlocuit ceva senzor, ne fda masina, circul si la fel. am dus-o mierucrea trecuta, uite ca e o sapt. si un pic...cica e turbina...zic ei..au primit aprobare sa o schimbe, nu stiu daca le-a venit piesa ieri, trebuie sa o tersteze si pe urma o primim.
Al meu e un car de nervi...masina de mii de euro si cu probl. E decis sa mearga in Germania, daca astia nu-i dau de capat. mai avem garantie pana in aprilie pe motor.
Eu la ford nu mi-ai pus cauciucurile, asta nu ar fi o probl, ca le schimba imediat, dar nu am Casco si mi-e cam groaza sa ies asa cu ea.
Blanca e nasol la tara cu cald/rece...draga de ea micuta, acolo s-a racit. ce-i dai?

ma pun sa deschid cap. nou si pe urma sa pun fripturica la cuptor.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulie.aug09 spune:

SCUTEC CURAT

Mergi la inceput