**Zmeurici de iulie-august 2009 (19)**

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noce spune:

hop si noi dintre nameti. Am fost la mall azi singurei sa-i luam cadou lui tati . Si nu la mallul de langa casa, ci la cotroceni, adica la vreo 4 statii distanta. Va dati seama cate borduri, cate ridicari de carut, sport extrem in the city. Partea frumoasa e ca i-am luat cadouri frumoase foc lui tati, unul de la mami, unul de la bebe, ambele din salariul lui .

Solike, scrisoare pt mos craciun zici? Felicitari! Eu inca nu stiu ce vreau. Dar stie el mosu' mai bine!

A fost si la noi dna la curatenie azi. Mama, ce frumos e acasa acum, noua nu ne iesea niciodata atat de bine.
Eu m-am obisnuit ca tot ce i se intampla Blancai cu Eva sa patim si noi dupa o saptmana (Filip e mai mic cu o sapt). Acum cu curatenia aveam aceeasi teama. Dar a terminat repede dna si am papat la mall
Acum as merge si maine la mall . Ne-am invatat. Ca sa nu mai zic ca baietii cu gogosele fitosele s-au mutat acolo si de cand au plecat eu am cam facut foamea in parc, ala era pranzul meu.

Mami lui Filip, 1 august 2009
Prima zapada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Laura, bun venit!

Hai sa va arat o craciunita:
http://picasaweb.google.com/CorinnaRadulescu/Maria#5416281318276344930

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

uliiasi, nu vreau sa te sperii, cel mai probabil e o fibroadenoma la san. Dar protocolul la noduli la femeie care alapteaza (aici) e ca daca un nodul nu trece intr-o saptamana (ceea ce inseamna ca era canal infundat), se merge pe investigatii imediate. Nu stiu daca stii, dar poti cere dr sa-ti faca biopsie cu acul (baga acul si trage putin tesut si le investigheaza). E o procedura care nu interfereaza cu alaptatul, dureaza cateva minute, fara anestezie, fara urmari (mie mi s-a parut si aproape fara durere). Intreaba si tu dr tau, sa nu mai stai cu stres.

tanimi, da, indirect.

romanitza, sper sa ne vedem de sarbatori acum. Pupam Mara!

Ziceti ca sunt poze noi? Ma'c si io sa le vaz.

Editez sa nu mai scriu altul.
Clara e tare shugubatz Bryce, are asa o mutra de smecher. Patricia, sunteti frumosi. E prima data cand il vad clar si de aproape pe Andrei Daniel (cum ii mai ziceti zilele astea?), e tare scump, cred ca esti head over heels cu el.
Ca n-am mai pus nici eu de mult, am adunat cateva poze de pe computerul asta, vin cu oferta mai bogata cand conectez drive-ul extern. Buni astuia mic al meu ii zice Nicholas, deja raspunde la nume, hehe...

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

Laura bine ai venit in tufa noastra de zmeurici

Noce am terminat cutia de supoz pt hemoroizi si e mult mai bine! mai e un pic inflamat,dar doar atat!

uliasi sanatate multa! iti tin pumnii sa se rezolve repede si poate fara sa afecteze alaptatul cum zice mqqm

am vazut pozici de bebei superbi pe contul comun
numai frumusei si grasunei costumati

Vally de Gloria Adelina 13.08.2009

Votati Gloriuta ochioasa aici
Pozici Gloriuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

intru scurt ca sunt in transa de oboseala

dupa o noapte in care Eric a dat trezirea de multiple ori, dar mai nou, se trezea si plangand de nu-l puteai linisti, am hotarat sa plecam in Iasi.

si...dupa aproape 12 ore de mers...suntem in Iasi. Mi s-a parut un adevarat tur de forta drumul...bara la bara, iar de la Bacau ninsoare. Iar saracul Eric a rezistat cat a putut 7-8 ore dupa care a tras un plans zdravan si a adormit intr-un final obosit.

revin maine..daca mai sunt vie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

MQQM - tucam gasca si va multumim pentru aprecieri. Da, e smecheros rau feciorul asta al meu si-i place rau sa pozeze.:)))
Da' las' ca nici cu al tau nu mi-e rusine. M-am topit dupa privirea aia sugubeata pe care o arunca de sub bradut. E genial!!!!

Mamicutelor, piticul meu s-a intors de pe spate pe burtica. Intoarcere completa!!! Sunt asa de emotionata si de mindra de el!!!

Noi anul asta o sa pregatim o cina traditionala romaneasca!!! Asa ca ii voi ospata pe americanosi cu sarmale, salata de vinete, salata de boeuf, cotlet de porc la gratar cu mujdei de usturoi. La cozonac nu ma bag.

Pupam dulce si mai intram,

Clara - mami lui Bryce Mihai - un copchil nazdravan - 18.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

Alinutza nu te-ai lasat te-ai incumetat sa pleci pana la urma la drum ooffff...imi pare rau ca a fost "cu nabadai"!
iti doresc o vacanta placuta la Iasi mia ales ca te va ajuta mami tau eu ceva mai devreme tot cautam poze mai recente cu Eric si sa dea naib a daca le-am gasit m-am tampit rau astept sa mai pui iar linkul

Gloriuta ne chinuie cu dintisorii tot trage reprize de plansate ... adoarme,dp o juma de ora iar ... i-am dat cu gel in gurita,sper sa se mai calmeze

pozici mai noi cu Gloriuta aici

Vally de Gloria Adelina 13.08.2009

Votati Gloriuta ochioasa aici
Pozici Gloriuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Am fost la dr. Luna asta a pus "tocmai" 250 grame . bubu parca si tu spuneai ca a luat putin in greutate bb. Te-ai gandit sa-i dai completare?.
Acu avem 7.150 gr. Am zis ca poate a fost de vina si faza cu temperatura 39 si ceva, poate de asta nu a luat asa mult. Oricum, din ianuarie ne "diversificam" si parca vad ca o sa trecem repede la cereale, doar ca nu am habar cand se introduc. Mai vad pan'atunci, mai vb cu dr si poate apuc sa "sap" si pe net, cu toate ca , avand sesiune si dizertaie, nu prea cred

Fetele-cochetele, am si eu o : stiti vreo carte buna despre alimentatia copilului, incepand cu diversificarea si terminand cu... momentul cand poate trece la papa adultilor?

noce am murit de ras la ambele cadouri frumoase, dar din salariul lui tati deci pe bune, nu mai pot de ras

corina ce craciunita, da'ce cizmulite!!!

laura bine ai venit!

giova am dezertat pan'la urma, nu am mai facut nica, ca am facut un tur de forta la dr, la mine la facultate, vizita spital, shopping. acu's franta
cum a fost la serbare?

vally o, da, prind f bine! deja am inceput sa-i cheltui, incet dar sigur
ce somnorici ai tu, bravo Gloriei ca te odihnesti si tu! pfiii.. ce spiridus am vazut in poze...

am admirat si pozicile cu frumoasele noastre zmeurele si frumosii zmeurici

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 4 luni

bebelusha din burtica

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pe fuga, ca ma apuca frigurile...

Am vazut o groaza de poze, care mai de car emai frumoase. Pozele artistice ale Marei, Bryce, pozand si el echipat , Pepitzel Craciunel, Maria Catalina colindatoarea, Maria craciunita Corinei, Andrei de Patricia (ce figura frumoasa si ochisori superbi) si pe Gloria. Nu mai imi amintesc sa o fi vazut in poze pe Gloria (nu m-am uitat la pozele mai vechi si nu sunt sigura) E minunata! Are niste ochi care te cuceresc. Si ce sportiva e!

Eu cu oful meu : Steadya, nu mai ne zici nimic de voi. Paul Roan se intoarce si el pe burtica sau pe spate ? Ma gandesc ca praslea zmeuricilor inca nu a reusit performanta asta , asa ca mai are si Vladimir timp. A, Giova, fac exercitii cu el, cat ma pricep. Il rostogolesc eu. Dar el nu are nici o treaba. Rade sau se pune pe bocit daca il las pe burta. Deocamdata sta si cugeta . Astept sa se si urneasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_amira09 spune:

Buna seara fetele!
vad ca iar ma apuca 2 pana ma bag in pat...maine iar sunt zombi!Sara de doua zile nu doarme aproape deloc ziua, vrea sa ma joc mereu cu ea...tzatzi o ia numai cand ii este somn pe post de suzi.De doua zile nu am scos-o afara ca mi se pare f frig.Parca are mereu muci in nas si nu as vrea sa o racesc acum in prag de sarbatori.Am inceput si noi sa papam mar cu biscuite, iar seara in ultimul biberon ii pun o cupa de cereale Milupa cu banane in speranta ca ii tine de foame. Uneori se trezeste la 5 alteori la 7, baga tzatzi si o tinem asa pana la 9. As putea sa zic ca sunt norocoasa ca nu are treziri f dese noaptea, si da zicea cineva ca alaptatul e comod atunci cand nu tre sa te mulgi. Jos palaria pentru cele care inca se mulg si dau cu bibe la zmeurici.Nu cred ca as fi rezistat.
Avem si noi vesti bune. Au venit banii pe CIC.IeriDeja daca fac o lista cu ce trebe cred ca nu ii mai am
Giova- sunteti o familie fff frumoasa.
Vally-ma bucur ca ai scapat de hemoroizi. Stiu ce naspa e...
Alina- ati avut curaj sa iesiti la drum.Bine ca ati ajuns cu bine. Ce arata astia la TV zici ca e sfarsitul lumii. Ziceau ca va ninge si in constanta, dar azi a fulguit usor nu cum preconizau ei. Mai bine si noi in weekend mergem la parinti la 40 km de constanta.
Laura- bine ai venit!
Romanitza- te inteleg! Ziua nu vrea sa doarma deloc, parca pana acum mai fura cate o ora doua. Acum daca doarme 30 min pe picioarele mele e bine. Cum vreau sa o las jos gata e cu ochii cat cepele
Noce- te admir ca iesi pe vremea asta cu carutul. eu mereu gasesc motive ca e prea frig, ca nu am cu cine, ca plange in carut...bravo!

Am inceput si noi sa ne intoarcem timid de pe spate pe burta si asta numai cand e singuraadica foarte rar. Eu de felu meu sunt mai panicoasa nu o las deloc singura, cum schiteaza un plans gata o iau in brate...ce sa fac...nu pot sa ma schimb am incercat dar nu pot...
Mai stiti ceva de muffinuta??
Ma duc in pat ca ma doare spatele...as avea nevoie de un masaj...

Mergi la inceput