**Zmeurici de iulie-august 2009 (19)**

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Salutare!
v-am citit dar nu am timp de palavrageala prea multa. am iesit in oras si e horror cu zapada asta. acus mergem la dr de familie dar nici vorba sa scoatem masina!
am admirat pozele giovei
sanatate bolnaviorilor
si merg sa mai "dizertez"

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 4 luni

bebelusha din burtica

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Pogos m-ai derutat cu pozele. Eu stiinda cai un baietel ma uitam si nu intelegea de ce vad o fetita. imi ziceam ca nu stiu eu bine. simpatic piticul cu caciulitele surioarei.

of nu apuc sa citesc din urma
am doi pitici maraiti. nimic nu le convine. nici jos nici in fundulet nici in brate. ciufi amandoi.

ieri am fost cu ei la dr la controlul de 5 luni

sunt bine amandoi. ana are 7600 gr si 87 de cm iar matei 7500 gr si 68 cm. nu incepem inca diversificarea. papam tot laptic.

aseara i-am dat lui matei cu calgel pe gingiute si a dormit si el linistit. s-a culcat pe la 22:30 dupa laptic si la 23:00 s-a trezit tipand. I-am dat repede cu gel si a adormit imediat si pana dimineata somn de voie.

gata ca nu ma mai inteleg cu ei
pup

Daca doriti sa votati un pitic o puteti face AICI

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Solike spune:

Noce, daca esti pe acolo si ne citesti, am trimis-o pe mama afara cu pitica, sa mai fac putina ordine ca vin musafiri dupa-amiaza. Las', ca ne intalnim noi la zapada.

Reciteam astazi pliantele pe care le-am primit la spital, dupa nastere, iar despre temperatura camerei scria 18-20 grade, constanta si uniforma, iar la baita putin mai ridicata.

Pupacim Filip voinicelul.

Oana, mami de Olguta punkista (25.07.2009)

Bucuria mea Olguta
Botezul Olgutei
Asa a inceput viata cu Olguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

M-am delectat cu pozicile trimise de Romanitza in mail-ul comun. e superba Mara. la un studio le-ati facut? cum ati reusit sa o faceti sa stea in fundic asa de bine?
Clara l-am vazut si pe Bryce, bestial ca d eobicei in costumatiile specifice anumitor evenimente.
Elenada si Edi e marait...of si e si serbarea lui marco azi si mergem toti. sper sa nu-mi faca vreun show pe acolo, sa nu-l vad pe frate-su'.
Inutsa spor la lucrare.
Andreea insanatosire grabnica.

gata, fug sa ne pregatim, la ora 16 plecam de-acasa.
pe mai tarziu

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura.s spune:

Buna ziua si de la noi! Avem o zmeurica draguta si cumintica pentru tufa voastra. O cheama Sara-Ruxandra si s-a nascut pe 13.08.2009, prin cezariana, la Filantropia, cu 3,500 kg si 52 cm, apgar 7/8, dupa 23 h de travaliu de care nu vreau sa-mi amintesc.
Va urmaresc inca de la odisee, dar pana acum nu m-am invrednicit sa si scriu . Tocmai a adormit pitica si am zis ca e cazul sa m-apuc de treaba... pe forum, ca de altceva n-am chef.
Fii-mea papa tzitzi si formula (in completare), la cerere, de cand avea 2,5 luni. Nu mi-a fost greu sa-mi dau seama ca nu ii mai ajungea lapticul meu, ca daca nu se satura, ea face un taraboi de ma afla tot blocul. Asa ca am adaptat oferta, ce era sa fac? La vremea aceea, ziua nu-i ajungea, iar noaptea se trezea doar o data, pe la 3-4, de trebuia sa ma mulg pe la 1-2, ca nu mai rezistam. Acu#8217; o luna, si-a schimbat kupilu#8217; programul si se trezea de 2 ori pe noapte, ceea ce mie mi-a convenit, ca ma scutea de muls.
Numa#8217; ca nush ce-a fost cu ea azi-noapte, ca a dormit de la 21 la 8, fara sa miste. Sa va zic ca spre dimineata faceam ture la ea in camera sa vad daca mai respira? Si ca la 6 n-am mai rezistat si m-am muls? Cu ocazia asta, am constatat ca abia dupa 10 h de pauza aveam laptic pentru o masa completa. Hm, asta e... bina ca il avem si p-asta! Sunt curioasa cat doarme la noapte, ca tocmai voiam sa bag pompa la loc in cutie.
In alta ordine de idei, ne laudam cu o zmeurica destul de cuminte (ptiu, sa nu se deoache!) si papacioasa.

Pupam zmeuricile si mamicile lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Solike spune:

Giova, o serbare frumoasa pentru Marco si un Edi cumintel, ca nu e frumos sa-si eclipseze fratiorul tocmai la serbare. Asteptam poze sau un filmulet.

Laura.s, bine ai venit. Sa ai o zmeurica sanatoasa, cuminte, papacioasa si frumoasa. Si eu tot la Filantropia am nascut, cu dl. dr. Calciu. 23h travaliu?

Oana, mami de Olguta punkista (25.07.2009)

Bucuria mea Olguta
Botezul Olgutei
Asa a inceput viata cu Olguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Sal'tare!

Am facut si vaccinul (cel de 6 luni ca pediatra pleaca in concediu asa ca l-am facut mai repede) a plans putin, dar intens.

Am reusit sa mai citesc ceva din urma : Corina parca intreba de cicatricea de la cazariana; la mine e ca o cicatrice normala, nu e mai rosie. Daca nu ti se pare ceva in regula poate ar trebui sa intrebi medicul.
Giova si noi avem un iepuras Doudou Grains de ble si Iarina doarme ca si Edi al tau, cu el pe fata, la gatut, sau oricum, undeva in zona fetei. (Faini ficiori ai!)

Vazut atatea zmeurici, care de care mai frumoase, zmeurici de Pooh, Pogos, Romanitza, Clara (ce bine seamana cu tine Bryce!!!), Pony, Inutsa, Unguras, Solike, Noce (oare am uitat pe cineva?)... bine, au avantaj clar Elenada si Moniland ca ele joaca la "dublu". la toate pe obrajori.
Mqqm , of topic, esti din Cj?
Alina sanatate multa mamei tale !!!
Mi-a venit si comanda facuta la BEBESHOP; body-urile de la Mothercare sunt super (le-am luat pt o prietena, dar o sa imi iau si eu) si sunt 68 de RON fata de 145 cat sunt in magazin in Bucuresti. Am mai luat un set de lingurite Tommy Tipee cu varf termosensibil (asta la recomandarea cuiva, acu sa vedem cat de grozave sunt) iar mie imi plac ca sunt mititele, deci numai bune pentru inceputul diversificarii (pe care intentionam sa o incepem dupa anul nou).

In alta ordine de idei: ce bunatati pregatiti de Craciun?

Laura bun venit in tufa!

Oare am mai vrut sa zic ceva? ...

Pupam obrajori dulci de zmeurici!

www.picasaweb.com/gatarba

Nina & Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura.s spune:

Tocmai vb pe mess cu o amica, are o fetita de 3 sapt si ii da completare cu lapte praf, desi ea are lapptic de ajuns sa hraneasca 3. Bebelina ei adoarme la san si nu papa suficient, asa ca dupa 30-40 de min cere iar. Pediatra i-a zis ca e ok sa-i dea completare.
Si cand te gandesti cate femei lupta pana la ultima lingura de lapte matern si sunt atatia medici care in loc sa incurajeze alaptarea, ii indoapa cu formula... Macar sa fi asteptat sa vada cat ia in greutate in prima luna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

heiii! salut zmeurici
revin si io dp o scurta pauza...

am facut si noi vaccinele de 4luni Infarixul si Rotarixul nu a plans dar a facut febra 2 zile ( i-am dat Paracet.supozitor si nurofen)temperatura i-am luat-o din fundulet,pt ca obraji,mautele erau reci,dar fruntea si capul frigeau
nu prea a papat 3 zile foarte maraita si cu reprize de urlete fara alinare oooffff...urasc vaccinele
si am fost si in perioada a2a de CM;a fost groaznic cu dureri,flux abundent,stare de oboseala si ameteli la fel ca inainte,nici o schimbare in bine

Gloria acum e bine,se intoarce de pe burtica pe spate si invers,incearca sa se ridice in fundulet-ridica capul si picioarele zici ca face abdomene si mai noi tipa si chinuie toata ziua e foarte haioasa
si la 4 luni are 4.250kg si 62 cm
pe 28dec mergem si la ortoped cred ca va trebuie sa facem gimnastica
ea se culca pe la 22-23 se trezeste la 6-7 pt papa si apoi iar somnic dar cu mami in pat si-a reglat somnicul si mesele de noapte de la 2 luni (se mai foieste ea,dar ii bag suzica si se linisteste) acum sa vadem cat ne tine ca au inceput dintisorii de vreo luna,trebuie sa iasa zilele astea
temperatura la noi in casa e de 21-22 grade; cand a venit tomana mai friguroasa Gloriuta mea nu dormea noaptea se tot foia,maraia,laptic nu vroia,asa ca i-am pus o paturica pe easi a dormit dusa pana dimineata...avem o friguroasa mica ca si mami de altfel
Gloriuta papa tot laptic de la mami dar din biberon (folosesc tetine de 3-6 luni si mai multe tipuri de bibe ca sa nu se obisnuiasca cu unul singur:de la Avent,Bebe Medic si Tommy)
si mai adaug 1.5 doza de lapte AR; lapticul e fix pe fix... cand mai plec cu treaba si nu ajung in timp util pt masa mai incearca mama cu formula si nu vrea deloc si nici caei nu vrea deloc; in ianuarie incepem si noi cu diversificarea usor,usor...

Giovaam vazut pozicile cu printisorii tai tare rau cu intorsul si rasetele cand esti tu plecata de acasa bine ca a filmat sotul
alina sanatate multa mamei tale si sa treaca cu bine peste radioterapie.
micaalsa vreau si io scaunelul Bumbo !!! il ai?
buburuza noi suntem in urma cu cititul ... dar tu stai mai bn ca mine bine ca nu s-a speriat de la cazatura senzatii tari, nu gluma! noi inca nu am experimentat,dar nu se stie niciodata; am vazut si eu filmuletul cu gimnastica extrema mi-a stat inima-n loc,nu alta; cu statul in fundulet si Gloria exact la fel face
noce Gloriutei ii place centrul de activitati;sta destul de mult in el frumusele foc pozicile cu prima zapada
mamidevladut Gloria o sa stea cu bunicii;unde ai trimis e-mail pt indemnizatie?
Alinutza cu libidoul ... nici eu nu stau prea bine ... a fost o perioada mai activa,dar s-a cam dus....
inutsa ce bine ca ti-au intrat banutii [bis[ mai ales acum de sarbatori
Alinutza bine ca nu ati mai plecat pe vremea asta la drum lung din martie vrem si noi piscina felcitarile mele ca nu ai cedat si nu i-ai dat formula pana acum lui Eric o sa-si regleze si Eric programul pana la urma
Lorelay sotului tau!

Vally de Gloria Adelina 13.08.2009

Votati Gloriuta ochioasa aici
Pozici Gloriuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romanitza spune:

Citesc, citesc , dar nu mai am si timp sa raspund... Mai nou, imi doarme intre 10 min si 30 min in timpul zilei si apoi e fresh pentru inca 2-3 ore...
Avem probleme cu adormitul seara, are un somn intre 10:30-11:30, apoi se trezeste si vrea joaca... Si asa ma chinui eu s-o adorm leganata, neleganata, pana pe la 1:30- 2-3 dimineata... Sunt atat de obosita... Aveti ceva sfaturi? Cred totusi ca sunt dintisorii

In rest, creste, se joaca, vorbeste si silabiseste din ce in ce mai mult (cred ca o sa fie o vorbareata, ca si taica'su ), suntem topiti dupa ea.

Mqqm- sper sa reusesc sa trimit email azi, ca de cand tot spun ca o sa iti scriu... si multumim pentru aprecieri, chiar ca au iesit bine pozele, dar tin sa te anunt ca au si costat destul de mult Ce face Oliver? Cand ne faceti o vizita?

Giova - Si Edi e un frumusel grasunel, a mea e cam slabuta... Dar se ingrasa ea. Pozele nu sunt facute in studio, sunt facute acasa, la noi, studioul e adus in casa bebeului, iar costumatiile parte sunt ale noastre, parte ale lor... Iar tipa ce s-a ocupat cu fotografierea Marei, o tinea, o aseza, lua mana pentru o secunda si atunci facea poza, apoi o prindea in brate... Ca nu reuseste sa stea prea bine in fundulet.

Buburuza - si eu ca si tine, ma speriasem cand am citit ce greutate au unii bebei din tufa, dar dupa ce am discutat si cu pediatra, si cu mqqm -multumesc pentru cartea imprumutata, m-am linistit, am inteles ca fiecare bb are propriul ritm de crestere, asa ca nu trebuie sa ma ingrijorez. Mara avea mai putin de 6 kg la 4 luni, asta in conditiile in care s-a nascut cu 3,700kg.
Blanca, buburuza - cand aveti timp sa jucati pe calculator? Bravo, fetelor, va invidiez...Eu n-am timp de nimic... Cred ca eu sunt de vina. nu stiu decat bb, curatenie si cumparaturi...

Am cumparat si noi brad ieri, urmeaza sa il impodobim, sa punem cadourile sub el si sa asteptam sa vina mosul

Gata, s-a trezit, am fugit.

Mergi la inceput