**Zmeurici de iulie-august 2009 (19)**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Solike spune:

Neata'. sau ceiuc, laptic la feti.

Ninge linistit si maruntel pe la noi, vantul nu se arata. Sper sa o tina asa pana dupa pranz. Noce, daca ies, negresit dau sms. Ieri ne-am mocait aproape 2 ore pana sa ne echipam. Ba foame, apoi umple scutecel cu kk, dai si spala fundutzu, iar papik scurt, iar la pus cosmonautul pe ea, dai .

O zi buna la tufa.

Oana, mami de Olguta punkista (25.07.2009)

Bucuria mea Olguta
Botezul Olgutei
Asa a inceput viata cu Olguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Neatza, zmeurici!
Am apucat sa ma scol din pat ca bebe era deja activ si pana mi-am facut cafeaua a adormit la loc. Va scriu voua cateva cuvinte apoi ma cuibaresc si eu langa el.

Alina, ziceai ca merge pana intr-un an sa-i dai bebeului papa noaptea, dar dupa ce-i cresc dintii, grija maxima! La ce te refereai cand ai zis asta? La faptul ca musca bebe?
Sanatate mamei tale! Si noi am patit cam la fel cu mama, numai ca era vorba de Hepatita C si a facut un an tratament cu Interferon, care-s tot niste citostatice...a fost varza un an, dar si-a revenit si acum e bine. Fruntea sus si cu speranta inainte, sigur ca fi bine! Atitudinea pozitiva e esentiala!
Bafta la recitalul de la pian!

Galarina, unde instalati voi jolly jumperul? La cadrul unei usi? Eu sincer l-am pus pe bebe o singura data in el, merge doar la usa de la bucatarie, dar acum e tare curent acolo ca trage de la usa de la intrare. Ma dispera apartamentul asta in car stam, abia astept sa ne mutam de aici. Nici nu merita sa ne mutam acum in alta parte cu chirie, avand in vedere ca in cateva luni mergem la Piatra...OF, am sarit de la subiect. Vroiam sa te intreb daca atunci cand o pui pe Ana in jolly jumper, nu se loveste de tocurile usii? Ca eu stateam cu atata grija ca aveam impresia de fiecare data ca da cu capul in tocul usii...Se misca asa de funny, zici ca a baut vodca si merge pe 5 carari...

Solike, incredibil cat par are fetita ta...ma gandesc cu jale uneori ca are mai mult ca mine...eu mai putin si raman fara. E super super frumusica!

anemona, valeleu, dar cum rezisti tu mamica, sa nu te culci pana la 4 dimineata? Si la 10 deja esti in picioare? UUFff, incredibil..si cand ma gandesc ca eu ma plang...

Cornelia, multa sanatate!!! Sa va faceti toti bine pana de sarbatori, sa va priasca. Si daca e porcina si te duci la spital, stai linistita ca te trimit astia pe loc acasa, asa ca degeaba te-ai duce. Multe multe lichide, oscillo, paracetamol, odihna si o sa va faceti bine!

Ce vroiam sa mai zic...poate intereseaza pe fetele cu bebei mai putin papaciosi si diversificati. Am o prietena care are o fetita (mai mare, ce-i drept, are 1 an si ceva) care nu avea pofta de mancare deloc. Se chinuia biata mamica cu toate cele si fata nu si nu si nu lua deloc in greutate si nu mai stia ce sa-i faca. Pana la urma i-a facut analizele si a vazut ca are lipsa de fier...a inceput sa-i dea supliment de fier si dupa 2 saptamani fata a inceput sa manance bine, normal, si totul e ok acum. Aseara am aflat si eu, ma gandeam ca poate o fi de folos cuiva daca povestesc...

Mai nou David a inceput sa se intoarca in somn (sau ma rog, in somnul meu, el rpobabil e treaz cand se intoarce...). Numai bine cand deschid si eu un ochi sa-l verific il vad ca doarme pe burta...el care n-a dormit pe burta de cand avea cateva zile, abia adus la metrnitate, ca-l punea mama mea. Ieri noapte cand am vazut ca s-a intors, am dormit iepureste si-l tot verificam sa nu fie cu botisorul in saltea, mi-era frica ca se sufoca. Dar mi-am dat seama pana la urma ca prost nu-i, stie sa se aseze cu capul intr-o parte sau alta si sa faca nani comod...
M-am uitat zilele astea la nodulul meu de la san si parca mi se pare mie ca a mai crescut putin... Si e si sensibila zona aia...Asa ca m-am hotarat ca in vcanta asta de iarna cat sunt la Piatra sa-l invat intr-un fel sau altul pe David sa manance din orice alt recipient in loc de tzitzi (bine, eu tot tzitzi o sa-i dau, dar o sa fac exercitii cu sippy cup sau cu un biberon pt mai mult luni..3-6, sau chiar din alea peste 6 luni). Ideea e ca in ianuarie trebuie sa repet ecografia de la san si daca-mi zice dr atunci ca trebuie sa-l scoatem rapid...ce ma fac eu cu David care nu accepta nimic decat san? Asa ca trebuie sa-i fac cunostinta si cu alte recipiente...Oricum daca reusesc sa-l alaptez pana la 6 luni deja e lucru mare...desi eu imni propusesem minim un an...dar sa fim noi sanatosi.

Gata, am plecat, revin mai tarziu. Pup la zmeurici!

PS: Alinutza, plecati azi? Noi vrem sa plecam maine, dar inca stau cu emotii cu drumul asta...

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)

Mergi la inceput

Am uitat sa va povestesc. Au venit primii colindatori. Prima data m-am gandit sa nu o scot pe Olguta pe casa scarii, ca-i foarte curent, si sa invitam colindatorii la noi in hol. Ce sa vezi, cand au coborat de la etajele superioare ale blocului cantand, era un grup de vreo 8-10 liceeni, cantau atat voce cat si instrumente, cu partituri cu tot. Am pus-o pe Olga in cosmonaut instant si am scos-o in usa apartamentului. A facut niste ochi mariiii, plus ca a stat la propiu cu gura cascata tot timpul si nu stia unde sa se uite mai repede. Au cantat foarte frumos, cred ca fac parte din vreun cor, prea erau priceputi. Din pacate nu mi-am permis sa le dau mai mult de 20 ron, ar fi meritat.

In weekend am terminat scrisoarea pt Mos. Au citit-o deja vreo 3 mosi pana acum. Astazi o asteptam pe buni de a Pitesti, sa se ingroase randul mosilor.

Bucuria mea Olguta
Botezul Olgutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Neata!
Solike, ce dragalasa e Olguta cu perisorul ala al ei. Maria mea e cheala si abia astept sa-i creasca parul sa-i fac si eu codite. Am vazut ca Olguta are o gramada de jucarele frumoase. Avem si noi albinuta in stup :)

Anemona, ce te mai chinui si tu.

Si eu azi am primit trezirea finala la ora 5 dupa 3 treziri azi-noapte. I-am facut repede bibe ca am zis ca adorme la loc, dar ea mi-a aratat gingiile toate. Dar am lasat-o pana la 6.30 sa chiuie singura in patut si cand a dat in plans, i-am pus suzeta si a adormit doar o jumatate de ora.

Acum iar ninge viscolit. Aseara se mai linistise vantul si a scos-o mama pe Maria cu nasucul la rece, ca eu nu am avut curaj sa ies.

Mergi la inceput

La mine a venit mosul!!! Am verificat contul acum si am primit si eu indemnizatia!!
Eram disperata ca nu primesc nici luna asta si nu am cu ce sa fac cumparaturi de Craciun.

Mergi la inceput

Corinna, norocoaso! Eu am depus dosarul in 5.11 si nu cred ca vad bani inainte de jumatatea lunii ianuarie. In Buzau cat timp a luat procesarea dosarului?

Bucuria mea Olguta
Botezul Olgutei

Mergi la inceput

L-am depus initial pe 5.10, dar au mai fost ceva erori la adeverinta si l-am definitivat pe 16.10.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

Degeaba am sperat la o noapte cat de cat linistita. Am un copil plin de muci care abia a putut sa respire azi noapte. S-a trezit de ....nu stiu cate ori, a dormit mai mult la mine in brate. Tare mila imi este de ea cand o aud asa fornaita. Azi noapte i-am tot pus picaturi cu apa termala in nasuc, am si aspirat cu aspirator nazal, dar cam fara efect, tot nu a putu sa doarma macar o ora jumate fara sa se trezeasca.
De dimineata am aspirat-o cu BB (deja de 3 ori pana acum) si a reusit sa adoarma. Bine ca nu are febra mare, si aseara si azi dimineata avea 37.8, 37.7.
Uff...azi pare frumos afara, aveam de gand sa iesim si noi putin la zapada, dar asa mucioasa o tin in casa.

Solike cred ca Olguta are par mai mult ca mine...fata de printesa mea cheala...nu mai spun.
Corinna frumos cadou ti-a adus tie mosul. Spor la cumparaturi si mai pastreaza ceva si pentru anul nou...sa te gaseasca cu banuti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
Edi e putin mucios, am bagat BB in actiune. deja mi-e frica sa nu se termine cu otita. dar am remediul miraculos din Germania.

Blanca eu am incredere, de aceea am si luat-o. nu face ea cum vreau eu...dar n-am incotro, caci eu zau de mai pot si nici chef nu prea am.
cat stati la socrii? sarbatorile le faceti in Bucuresti?
Cornelia haios foc sotul tau. insanatosire grbanica, ai grija sa nu ia si copiii. sanatate si mamei tale.
Solike super ca au intrat banutii. eu ii astept in ianuarie. asa mi-au zis alea, acum sa vedem.
Tanimi vaccinul de 6 luni, mama ce a trecut timpul.
sa fie ok si fara reactii adverse.
Motana si eu de-asta ma bucur ca l-am dat pe marco la cresa. a invatat o groaza de lucruri, se vede diferenta intre cei de cresa si copiii lasati cu bone. si mie mi-e frica de virusi, presimt ca Edi va fii mai sensibilos. cu toate ca dir. de la cresa/gradi imi zicea ca s-ar putea sa nu mai raceasca cand intra in colectivitate, caci el a cam luat contact cu o groaza de virusi adusi de marco, a facut raceli usoare. asa a patit cu ceilalti fratiori, care au intrat si ei in colectivitate. acum nu e lege, eu sper sa fie asa si la noi.
Anemona mie mi-a zis pediatra ca sa nu-mi fac probleme ca e grasun. laptele de mama nu duce la obezitate. asa ca stai linistita, se duc kg astea repede cand incep sa umble.
mQQm cred ca si al meu zbura din scaunelul ala. doame ce se mai incoarda si el si se intoarce si daca e pus aproape in fundic. ma dispera cu intorsul lui, de cand i-a prins gustul...si doar pe-o parte se intoarce.

si la noi tot ninge...zau ca ma dispera vremea asta...vreau masina sa pot umbla prin oras, caci am o groaza de treaba. Cu taxi e criminal sa umblu si sa mai car si copilul dupa mine.

o zi buna sa aveti. fug sa fac un dush, cat inca mai doarme Edi.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna fetele!
Din pacate nu prea am timp sa scriu , dar mai citesc din cand in cand. Am racit , nu-mi dau seama cum , sper sa nu raceasca si bebelina mea , era imposibil sa nu racesc eu un sezon ! In rest suntem bine , papam mai bine si ne place mult in brate ![pup
Mami de Laura Maria ( 16.07.2009)

Mergi la inceput