**Zmeurici de iulie-august 2009 (19)**

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am fost si eu dupa costumul lui marco pt. serbarea de maine, am facut gogosi si astept gogosica mea cea pufoasa sa se trezeasca.

Blanca of...a terminat tanti? de ce nu-i zici vreo 2? la noi vine sambata si noi plecam de-acasa. nu as rezista, cred cu ea printre picioare si sa tot mut copiii dintr-o incapere in alta.
Pogos grasun rau Tudor, dar se vede ca are niste falci...numai bune de smotocit, vorba pediatrei. sper sa scape de eczema aia, sa nu fie nimic nasol.
eram convinsa ca e Chicco, seamana foarte bine. si eu le am pe ambele de la Marco, sunt super si intr-o stare foarte buna. chiar ziceau alea de la Chicco ca alea au fost bune carucioarele. am auzit eu o groaza despre modelel de acum 2 ani pana in prezent.
Solike ai o splendoare de fetitza, doamne dulce este cu parul ala...zici ca e pankista.
Corinna, Galarina, Solike si edi isi musca buza de vreo sapt. eu tot astept dintii aia...la el va fii o eruptie in toata psplendoarea...frica-mi ca-i vor iesi mai multi odata, la cum arata gingia de jos.
Uliiasi pai alea sunt fructe/ produse care dau alergii si probabil din cauza asta. marco mananca alune,kiwi de la 1 an si ceva...nu multe, dar asa de gust.
Pony e super ala, dar merge dupa ce face bb primii pasi. trebuie sa aiba stabilitate in picioare, echilibru. acum nu ai ce face cu el. este mai ieftin in real, cam la 100 lei, daca aveti prin zona.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am mai pus si eu poze de ieri:
http://www.dropshots.com/edi_marco#date/2009-12-14/22:29:25

mi-a venit CM azi, nici nu am simtit...m-am trezit plina. Nu-mi vine sa cred ca nu ma doare nimic, spatele...tare bine mai este. sa vedem maine cum stau.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Va mai amintiti de noi?

... da cat ati scris ... eu cand recuperez?

Noi de 2 saptamani suntem fara tati; in plus Iarina e cam maraita si nu stiu de ce . Cred ca sunt incisivii de sus, dar m-am uitat si gingia e umflata, dar nu mi se pare ca ar vrea sa iasa. In plus maine mergem la vaccinul de 6 luni; sper sa fie ok si sa nu o agite in plus!
Si-a schimbat si programul de kk: face dimineata la 6, asta o trezeste si apoi are chef de palavrageala.

In rest ... ne jucam, am iesit ieri la zapada si tare s-a bucurat (nu stiu daca ea pricepe ceva) asteptam sa vina tati acasa sa facem si bradutzul...

Pupicei la zmeuricile din tufa!

www.picasaweb.com/gatarba

Nina & Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pup!

Am revenit dupa ce am zacut efectiv de la 4 la 8. Dar gata, nu imi mai permit luxul asta, trebuie sa imi revin. La 8 am trimis-o pe mama acasa pentru ca s-a imbolnavit si ea . Am culcat copiii, am luat un nurofen si ma pregatesc sa fac o baie fierbinte, ca si asa nu am mai facut baie in cada dinainte de a ramane insarcinata.

La 8 a venit si Doru acasa, hotarat sa ma duca la spital, ca am porcina . I-a trecut entuziasmul cand a realizat ca ar insemna sa ramana el acasa cu copiii .

Ziceati de nurofen supozitoare. Exista si pt. copii peste 6 luni? Ca eu nu am gasit decat pentru copii peste 2 ani.

Galarina, si Vladimir isi suge buzita de jos, dar nu cred ca are legatura cu dintii, ca o suge de vreo doua luni. Pe de alta parte, ii ies si lui dintisorii de jos si il cam chinuie. Si mai devreme bazaia. Sper sa ii iasa repede. Are toata gingia de jos umflata.

Pony, mie imi place jucaria. Merge si dupa ce va st ain fundulet sa se joace cu el. Jucaria similara dar mai no name de la Real i-am luat-o si eu lui Vladimir pentru Craciun. Va mai primi de la bunici si o masinuta, dar pe care sigur o va folosi mult mai tarziu, pe la un an.

Giova, am vizionat pozele voastre recente. Ce mandra esti si pe buna dreptate de baietii tai! Sunt tare dulci!

Pooh si pe voi v-am vazut! Minunati si copiii tai! Sanatate Timeei!

Pogos, ce grasunel e Tudor! Sa il mananci nu alta!

Siacob, o noapte linistita va doresc! Eu o sa ii fac vaccinul d e6 luni in ianuarie, ca nu am energie pentru asta inainte de sarbatori. mai ales ca se anunta ninsori, polei, viscole. Nici eu nu ies cu masina pe vreme din asta. Imi e frica cu o masina asa mare si grea, mai ales ca nu am reusit sa imi iau roti de iarna.

Uliiasi, multumesc! Asa e kiwi, capsuni, alune sunt alergogene. Iar cu alunele se pot si ineca ininte de 3 ani. Mariei nu i-am dat decat regulamentar, dar Stefan fura alune de la un an .

Solike, ce dulce e Olguta!

Tanimi, bafta maine la vaccin!

Alina, cred ca pe mama ta o ajuta foarte mult ca tu esti langa ea (chiar daca departe) si ca ai tu moralul bun. Multa sanatate si sa treceti cu bine peste toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

uliiasi poza aia e facuta in Cora Pantelimon.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006) si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Hai ca se incheie si ziua asta....maine plecam si noi la drum la socrii..nu am eu chef de drum dar poate ma mai relaxez acolo ca o luam si pe mama si o sa fie Eva cu amandoua bunicile, poate capat si eu mai mult somn pe acolo.

Plecam , plecam dar eu nu am facut nici un bagaj nimic..nu am avut chef...l-am luat pe sot de un brat si am plecat la un shopping scurt d elucruri de bebei..am vrut s aiau ceva pentru o fetita mica de varsta Evei care sta pe langa socrii si pe care sper sa o vedem in sfarsit...bineinteles ca i-am scapat si alte hainutei fetei mele

Cu doamna d ela curatenie am rezolvato...mai ca am dato afara..bucataria a ramas nefacuta..nu mai puteam..o sa o fac eu deja se lungise la curatenie cat o zi de post.

Giova parca nu am incredere s ao las singura in casa...dar nici cu ea nu mai pot sta (dar nici fara caci singura nu ma descurc sa fac..nu ma lasa Eva).

Ufff...pana la anul nu o mai chem..asta e..vad eu cum fac.

Sap ferma si ma culc...

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

alinutza, asa e cu invatatul la cresa, stiu de toate de acolo, e un plus. io m gandeam la virusi doar. Aici pe toti bbeii ii da de la 2-3 luni la crese, mai mult acolo stau decat acasa, ii invata si sa faca la olita de pe la un an si ceva.. ajuta mult. Io ma gandeam la o chestie mai intima asa, de aia am zis de bona
Am vazut pe undeva ca Bumbo e pana la 14 kg.. acu nush sa zic exact, vezi reviews ca is sfinte. deja l-ai comandat, nu? Si eu ma emotionasem cu olita cand il vazusem pe Oliveru' lui mQQm ce fain sedea el acolo. Dar am zis pas, deh.

Si eu am patit ca lucilau, la 2 zile i-am dat Dariei formula.. a dormit 6 ore nemiscata, si eu langa ea . Eu cred ca bbeii alaptati poate fac diferenta, dar deja dupa ce se obisnuiesc cu formula e tot acolo, cum vor ei se scoala, ca MariaCorinei. Deci seamana cu tati micuta ta, Corina, cu sculatul, hihi! Saraca de tine.

blanca, sa iti zic de ce m-a atins articolul ala si cred ca intr-adevar le e dor de noi. Eu nici acu la batranete nu suport sa dorm singura, de aia ma si oftic asa tare cand Luis mai are nush ce de facut si nu ne culcam in ac. timp. Acum cu Daria deh, e usor schimbata schema, dar in general imi place sa simt pe cineva langa mine. De mica dormeam cu mama si voiam sa o ating, fie pe mana, picior, ce-o fi. Nu e alintatura, jur, pur si simplu cred ca unele persoane au necesitati diferite. Sora dormea fara ea, deh.
De aia tot ii dau eu cu afectiunea, pentru ca judec dupa mine. Ca sunt copii care is ok asa mai singuratici, ña fel, f. bine, daca le e comod asa, dar unora nu le e, atunci trebuie actionat in consecinta. Nu ca is io fixata pe co-sleeping sau altele, ci pur si simplu necesitati diferite - sa actionam diferit.

mamidevladut, asa e, noaptea e m simplu de alaptat. La formula in schimb e avantajul ca te poate ajuta cineva. Sa nu mai zic cum face Alinutza ca se mulge de 2 ori pe noapte, ugh, greu, greu!
Plus, daca e sanatos Codrinut, nu iti mai face probleme de greutate, noi aveam 6.400 inainte de 5 luni si e falcoasa si arata tare bine Daris. Ca adolescenti sau adulti nu suntem diferityi, mai grasi mai slabi? Sa fie sanatos!

Cu impachetarile contra febrei stiu ca is bune, mai ales la febra mare, se evita astfel convulsiile. Si de sosete stiam dar nu stiu daca si la bebei. Va pun un doc. cu o tehnica tot cu sosete... cred ca pentru adulti. Pare interesant.

blanca, te inteleg, si eu cand ma oftic, zica cine vrea ce vrea ca nu ma pot calma.

Ah, legat de asta citeam ca de pe la 5 luni deja bebeii recunosc starea noastra de spirit, din voce, din vorbe, deci nu numai daca esti suparata pe el ci cum vorbesti cu cei din jur, si bineinteles ca simt ca pe un sentiment dirijat lor, din pacate, asa ca trebuie sa simulam fericire non stop io i-am zis sotului ca atunci cand ma oftic pe el de acu o sa ii zic orice dar numai asa: (ipocrizie totala, hahaha!)

Galarina, da is dintii, adica gingia o mananca, de aia face asa Ana ta. Si la noi e miscarea asta de multe saptamani, chiar daca nu apar dintisorii, poate sa dureze asa cateva luni. Eu ii pun un gel de dinti cu un usor anestezic, lidocaina.

Cu babanele si in rest... cine incepe mai devreme diversificarea da, trebuie sa aiba grija de ordinea lor, din cate stiu eu banana se digera un pic mai greu de aia nu e bine la inceput, citricele si ele dau aciditate, DAR cine incepe de la 6 luni, nu mai trebuie sa respecte nici o ordine, caci nu mai sunt probleme. Se poate da si ou f. bine fiert, si banane si orice, atata vreme cat bebe le alege si bineinteles se vede ca nu are vreo reactie ciudata.

Alina, pupici tie pentru ca esti o mama atat de activa si organizata. Succes pisicutei aristocrate, cred ca o sa fuga delicat si frumos pe claviatura, sa ne povestesti cum a fost. Nu ai cu cine lasa pe bb deloc pentru cateva ore? Nu ai incredere in babysitter sau nu e la moda pe acolo? Sanatate multa mamei, ce noroc are cu tine, ca pui cap la cap toate diagnosticele, sa fie bine!

Giova, scumpi baietasii tai, cum le faci tu pe toate cu 2 nazdravani, of! Mama tot imi zice.. ei, fetitele is cuminti, la baieti e mai greu! Depinde insa de fiecare.

pogos, iti sta fain tunsa, copilasii scumpi tare. Ana da se vede ca e zvapaiata asa cum povestesti tu dar e draga tare, are o fatza de papusica, pupici!

Hai ca vad ca azi am fost toate guma de chiloti, inclusiv eu!

Daria Alessia (12.07.2009)

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Buna fetele!

De doua zile vreau sa scriu si eu dar cum eu la calculator ajung numai la ora asta sunt prea obosita sa mai si scriu.
Vad ca se discuta despre alaptat si formula.Recunosc ca si eu am incercat sa ii dau lui Alex formula seara in speranta unui somn mai adanc dar nu a avut nici un efect,imi bea 100 ml lapte si apoi tot la tzitzi trebuie ca altfel nu adoarme.Am incercat intr-o noapte sa nu-l mai ridic din patut si sa-i dau formula.A papat tot dar, tot nu a adormit. Bine ca s-a inventat internetul,ca altfel cine stie ce mai faceam,al meu are un program horror noaptea,eu pana pe la ora 4 dimineata nici nu incerc sa ma culc,ca se trezeste si din 15 in 15 minute.Pe la 4 reuseste sa doarma si el 2,3 ore legate,iar mai papa iar se culca si tot asa pana pe la 10.
Ma consolez ca i se face dor de mine si deasta se trezeste.Ne facem noi mari

Legat de greutate stiti cum e rau ca e slab,rau ca e gras.Mie mi se pare ca al meu are prea mult,dar nu am ce-i face tzitzi e viata lui.
Blanca si eu tot in alta camera il culc pe bebe si il alaptez in fotoliu,deci sunt temerara.Si la mine a venit tanti la curatenie azi,dar eu nu mai stau acasa cat face ea curat,ca e vrednica si ii ia vreo 8 ore,azi am mers cu sotul si bebe la Bucuresti,el avea treaba noi ne-am plimbat,daca nu ma duc la mama.

Cornelia sanatate multa,sa dea Domnul sa va lase ca acus vin sarbatorile.

Solike ce pletoasa frumoasa ai tu.

Galarina si al meu suge buza de jos,dar pe mine ma distreaza moaca lui asa.Cred ca dintii sunt de vina,nu mai apar odata.

Giova frumosi piticii tai,micul ren mi-a placut mult dar am uitat sa zic ieri,de fapt nu am apucat sa scriu.Oricum eu cred ca la tine ziua are mai mult de 24 de ore,ca prea le faci pe toate.

Gata am reusit sa citesc tot,ca tare vrednice ati fost azi.

Sunt la a 5a trezire pana acum.

mami fericita cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

poate gasiti ceva inetresant in moul magazin:www.luanababymall.ro" target="_blank">aici

Va rugam un vot pentru ANA,multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Alinutza, la febra mare, antitermic. 38.8 intra-rectal nu e mare, zic eu. Ca sa reduci febra fara antitermice, cel mai rapid merge prin udarea pielii: prin evaporarea apei de pe piele, temperatura corpului scade urgent.

De bumbo, am zis 6 luni nu pt ca nu rezista "billy", n-am verificat pana la cat merge , ci mai mult ca nu vad multi copii fericiti captivi in chestia asta. Unul activ? Nu cred. E ca o cusca (prin design e asa tocmai sa suporte corpusorul unui bebe care abia a inceput sa-si tina capul), mulaj de curutz si bulane de bebe, odata ce un bebe sta singurel sau e obisnuit sa se deplaseze, nu mai sta acolo, sigur. Al meu de o vreme a inceput sa se incoarde, isi impinge burta in sus si vrea sa scape, se da cu capul de ce o fi in spatele lui cum se lasa pe spate, noroc de faptul ca ii stau bulanele indesate acolo, altfel zbura de mult din el. Ne-am invatat sa-l depunem la distanta de lucruri. Cand sunt singura si treb sa-l plantez in ceva, la restaurant sau prieteni, e insa foarte bun si el il accepta pe termen scurt. Dar mai stii ce surprize iti face Eric si sta in el fermecat? Otherwise la noi pe amazon poti modifica "order" daca nu a fost deja shipped, in caz ca iti trece prin minte...

Si jumparoo vine cu aceleasi restrictii de timp, parca al meu e 15 minute odata.

Pogos, Giova, romanitza, foarte frumosi bebeii scumpi, un dodolotz incaciulit (btw, si mie imi place cum iti sta tunsoarea, pogos), un dodolotz intorcaretz si o printesa frumoasa foc in tot felul de ipostaze artistice (dai si mie un email cu detalii pls, cu toate ca nu vad cu ce caciuli si costumatii l-ar echipa pe-un baiat)! Daca au mai fost poze-n mesaje, sorry, nu le-am observat...

lucialu, imi place de pupa ta, ii bate la kuru gol pe dr cu stiinta lor cu tot. Si-mi place ca stii si tu s-o citesti bine, esti purtatoare de cuvant buna.

Sanatate la fratii mai mari, sa nu ia cei mici nimic, pooh, giova.

Nu mai stiu ce vroiam... ii trebuie exact computerul asta fetii mele.

Ah, da, Alina, bafta la recitalul de pian fetei.

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput