Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(54)
Raspunsuri - Pagina 5
guzelnico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Libra Buna dimineata fete frumoase! Va invit la o cafea buna! Astazi iar e o zi lunga, sa fim cu draga noastra MONA si sa ne rugam pentru noi toate. _ made in Romania, '73 |
Sa lasi imediat cafeaua si tigarile ca vin si te ciufulesc! Ia un ceai sanatos de la Amy.
guzelnico spune:
Amy, iar avem 2 listute. Eram sigura ca e ziua mea de postare si am pregatit-o de aseara. I-am dat drumul de la Draft, fara sa verific ca s-a scris in urma. Acum abia m-am apucat ...
P.S. Nu cred ca-i bai mare!
danny1 spune:
libra,felicitari.uau ce veste,ce bucurie.nu mai pun majorete &com. ca le-au pus fetele pe toate.
galli,deci vii in cluj.(cainii mei mananca pere)
fetelor aici ninge,e o iarna extraordinara.iupiiiii.o sa merg la sanius.iupiiiiiiiiiii.sarbatori de povesti.iupiiiiiii.
mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
amy2007 spune:
Lasa-le Nico pe amandoua, macar sa fie la fel sa nu zapacim fetele.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
brunadria spune:
neata buna...
monaliso fetita optimista!!
scumpa , eu stiu ca trebuie asteptat 3 cm intre fiv uri, altfel as si luat o instant si eu de la capat...
libra ce cafea visezi?! nu ai voie ..pt tine ceiuc si suculet natural..
nico te astept cu placere si in frantia si in bm..
o zi buna tuturor...
sorinake spune:
neatza, fete matinale!
Amy, Nico, multumim pentru listute!
Nico, veniti cu mine la eco, pls!
Mona,
Libra, Doamne ajuta sa te urmam repede toate! Multumim mult de urari!
blue_flower spune:
Ca de obicei, eu intrand mai rar, sunt ultima la urat.
Mona o sa repet pana intelege careva: testul de urina nu se pozitiveaza atat de repede!!! Fa un test de sange, este cel mai concludent in cazurile astea. La mine asa a fost, am avut BHCG pozitiv in ziua 11 si test de urina cu doua liniute abia peste vreo sapt si ceva. Diseara caut acasa poza cu testul de urina si o postez pe undeva, eu am aflat pe 1 iunie si chiar sunt curioasa acum in ce zi mi-a iesit pozitiv la urina. Ca am facut zilnic!! So, mergi la test de sange!!!
Libra, n-am cuvinte sa iti zic cat ma bucur pt voi amandoi. Chiar daca nu ne cunoastem, stiu prin ce ati trecut, stiu emotiile, stiu sperantele, rugaciunile, stiu ca uneori e greu si uneori e mai usor....Doamne, sa fie bine pana la capat, sa poti sa duci sarcina, atatia cati or fi acolo!!!....sa fii sanatoasa si copii la fel. Pentru ca sigur sunt mai multi. Daca pot sa te ajut cu ceva, scrie-mi, suna-ma. Orice.
Felicitari mari si multe. Pana la 13 sapt stai closca cuminte. Abia apoi bate toba pe la toate rudele si colegele de servici. Pana la 13 sapt doar Dumnezeu stie. Da?
ai grija de tine.
pup pe toate fetele inimoase.
32+
amy2007 spune:
Sorinake, stii ca suntem cu tine, venim si la eco.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png