Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(54)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

MONA

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Buna dimineata, dragelor. Poftiti la sau ceiulet pentru gravidute.
Uite una cate una cum umplem listuta gravidutelor.
Azi e randul Monei.
Sa aveti o zi frumoasa.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Ada29- Z16 CM, stimulare cu Vitex
Amy2007- Z16 CM, laparoscopie pe 12.11
Ancamac- Z??
AniG- Z3 CM
Babyblue- Z18 CM, HSG pe 12.11, se pregateste pt. IA
BlueFlower-+32
Brunadria- Putere si curaj!
Camy1002- Z? CM
Cinezee- Z? CM
Danny1- Z21 CM
Ellyshor- Z26 CM, instilatii pe 01.09, stimulare cu Vitex;
Galliciana- Z5 CM
Guzelnico- Z23 CM, laparoscopie pe 7.11
Libra- +2 (Z16 de la PUNCTIE, Z14 de la ET cu 2 EMBRIONI)
Lumy_Clt- +12
Luminita42- Z23 CM;
Lyly_mar- Z21 CM
MayanMistica- Z5 CM
Menics- Z?
Micomic- Putere si curaj!
Mona40- Z15 de la PUNCTIE, Z13 de la ET cu 3 EMBRIONI
Simonia- Z11 CM, se pregateste pt. IA in dec.
Sorinake- Z8 CM, HSG pe 29.09, se pregateste pt. IA in dec.
Soricica- Z?

*Spor la treaba fetelor care "se misca" natural!
*Mult succes celor care se pregatesc pentru diverse consultatii/interventii/IA/FIV!
*DD ajuta tuturor sa-si indeplineasca visul numit BB!

O ruga puternica si fierbinte catre Doamne-Doamne: sa le dea rabdare si curaj surorilor noastre dragi care se pregatesc de IA- BABYBLUE, SIMONIA, SORINAKE- si sa le ajute pe cele care au facut FIV sa vina cu rezultate BHCG mari:
LIBRA- 15 decembrie = 209,6
MONA- 16 decembrie, adica ASTAZI

GHIDUL GRAVIDUTELOR
Lectia 1- Mult somn
Lectia 2- Multa mancare buna, servita de sot
...

www.vitamix.ro/Suplimente-alimentare/Conditii-specifice/Vitex-Fruit.html" target="_blank">VITEX-FRUIT (incercat de Ada si Ellyshor)

BILE (recom. de Sorinake, postat de AniG)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Salut gagici,
Libra....multa, multa sanatate...si sa aveti parte numai de bucurii.
Eu impotriva tuturor asteptarilor m-am sculat azi binedispusa si impacata cu sine.
Am gasit puterea sa va scriu si sa va multumesc pentru sustinere.
Tocmai m-am intors de la analiza. Rezultate diseara.
Oricum am facut azi dim pe la 4:00 un test simplu de urina si a iesit negativ.
Cand i-am spus asistentei de la clinica, am simtit clar dezamagirea ei ca in Z12 nu a iesit testul de urina pozitiv. Deci slabe sanse.
Oricum, sunt mult mai impacata cu situatia.
Am vazut cu ce se mamnanca FIV ,Ne odihnim o luna si o luam de la capat in ianuarie.
Libra, voiam sa te intreb daca tu ai vreun simptom si daca ti-ai facut un test de urina?
Fete va pup, si va multumesc inca odata ca sunteti atat de inimoase. Simt ca fiecareia in parte ii pasa de cealalta. E splendid sa ai surori...Eu nu am surori biologice deci mi-ati umplut un gol imens din suflet.
Va urez o zi buna , cu sau fara gaze, apa, electricitate.
De fapt avand in vedere ca ada si Gali se vad flash astazi...nu au nevoie de nimic altceva...poate sa fie tunete , fulgere, ploi si ger...ele vor sporovai despre minunata noastra lume a aspirantelor.
Pupici fete

Mergi la inceput

Monicuta, nush de ce dar mesajul tau mi-a umplut ochii de lacrimi. Lasa, ca o sa vina soarele si pe strada noastra. Nu mai fi pesimista, asteptam sa vina seara sa vedem ce vesti primesti.

_

Mergi la inceput

Buna dimineata, fete dragi si fete cu burtici!

Foarte dragalasa a devenit listuta cu atatea zambarete. La mai multeeeeee!

Lumy, sa nu-ti pese ce cred sefele, importante sunt sufletelele din burtica ce au nevoie de o mamica sanatoasa, voioasa si nestresata.

Libruta, mare grija ce mananci/ bei, hidrateaza-te bine, fa-ti portie zilnica de 3 fructe, cel putin.

Si atentie, toate gravidutele, cum mergeti pe strazile inghetate! Sa va imbracati bine, sa nu raciti!

Mergi la inceput

Monicuta, tocmai vroiam sa scriu ca respect decizia ta dar totusi nu ma poti opri sa nu ma gandesc profund la tine si ... dau de tine. Tu, reperul nostru de optimism, trebuie sa gandesti POZITIV pana la capat.

Mergi la inceput

Galli, hai sa fie cu noroc intrevederea cu dr. N-ai vrut sa ne dai detalii ... dar te asteptam cu raportelu'.
Ada si Galli, sa faceti poze, sa le punem in albumul FAMILIEI.

De "individioasa" ce sunt, va zic asa: daca in ian nu raman gravida, in primavara o sa incep sa ma plimb prin tara (RO), o sa fac asa un tuuuuur frumoooos: Bucuresti, Ploiesti, Galati, Suceava, Baia Mare, Cluj, Craiova, Bucuresti, Constanta. Si apoi, in vara, continui cu ... alte tari: Franta, Olanda, Israel. O fi rau?!

Mergi la inceput

Un colind frumos pentru suricatele dragi:

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorinake

offf, mai fetelor, numa de ar fi asa!

http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/

Asa e, asa e, stai relaxata. De la stimulare, lucreaza ambele ovare. Mai cu intepaturi, mai cu dureri usoare, mai cu balonare, asta e, dar cauza e nobila. Stii ca venim gramada cu tine, vineri, la eco.

Mergi la inceput